92

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В. 81 Нещо преплиташ нещата . Как Слави да вкарва когото и да е в затвора . Не е избран за Главен прокурор . А доколкото помня депутатите не могат да пращат хора в затвора

91

Анонимен

преди 3 години

Тошко африкански министър?!Хахаха!Да живей Чалгария!

90

Ф.С.В.

преди 3 години

Младите хора избраха Слави!! Как защо и поради какви причини?/ един Господ знае!! Но това е реалността- Ще бъде много интересна Политическа Обстановка -Тепърва ще има МНОГО ИЗНЕНАДИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВАРИАНТ- ДОРИ КОМПРОМАТИ!!

89

Анонимен

преди 3 години

Това младите са много про..сти,щом водач е Дългия!

88

Анонимен

преди 3 години

Ужас! Да си избереш Тошковците от екипа на Славуца да те управляват. Ей, наистина НЯМА такъв проост народ!

87

Анонимен

преди 3 години

В интерес на истината беше време да се сменят поколенията в политическия елит у нас. Искаме или не, младите хора на България са такива каквито са. ЕС си е виновен сам, защото започна да води протекционистична политика, което в условия на глобална икономика е самоу-би- йство.

86

Анонимен

преди 3 години

Боже,боже!И това доживяхме Чалгата да управлява!Да живей цивилизацията!Хахаха!

85

Анонимен

преди 3 години

Берачите на ягоди в западния концлагер избраха Учиндол да ви управлява.

84

Анонимен

преди 3 години

Едва ли някой от гласувалите за Слави знае името поне на депутат , който са вкарали в НС. Изключвам Тошко и някой друг сценарист Чули "Слави " и гласували . А уж са за мажоритарни избори , ама не знаят за кого гласуват Ще останат неприятно изненадани като разберат за кого са си пуснали гласа

83

Баче Кико

преди 3 години

Вървя по улицата и гледам Борисов. Викам му "Бойко, кво правиш тука", а той - "Прося някой лев - за нафта за джипката". Наритах го и отминах.

82

Анонимен

преди 3 години

Нормално е защото ГЕРБ се самозабравиха и откъснаха от волята на бг народа. Слушат само чужди държави и ЕС и НАТО но техния интерес не винаги съвпада с интереса на бг народа. Страната се обезлюди и масова безработица и емиграция на младите.

81

Ф.С.В.

преди 3 години

И Роналд Рейгън беше актьор --- ще видим Слави ---само че търпението е изчерпано в народните маси--ако играе "вляво' ще има сопи и протести!! Искаме ГЕРБ в Затвора!!!! и Божков също в затвора!! и Пишман воеводи и аптекари в Затвора!!! и алчни бенкери тип мавродиев -в затвора!!

80

Анонимен

преди 3 години

Преди малко много близък до Слави ми каза, че Слави няма да се коалира с бойко!! Така, че остава Президента да даде на Слави да направи мнозинство, което ще успее и разБойко отива в историята, като алчен, корумпиран с чекмеджета и кюлчета и т.н.

79

Анонимен

преди 3 години

Млади са още и има много разочарования да изживеят.Както казах и преди, техните глупави родители докараха Тиквата на власт а сега тия гласват за Тиквун-2(Славуца).Да избираш за лидери прости и НЕОБРАЗОВАНИ индивиди е типично за българина.И той просст и водачите му прости.Дори в една Африка лидерите са с Харвард и Оксфорд ама бугарите да не са умни като африканците............

78

пак късмет

преди 3 години

На целия този цирк му липсва само костя копейкин,и бъркотията ще е пълна!

77

Анонимен

преди 3 години

Е нека сега да му....... на Слави.

76

Анонимен

преди 3 години

Алоооо кой ще носи отговорност за случващото се в държавата от тук нататък??Разруха!

75

Entertainment Power

преди 3 години

Младите и хората в чужбина масово гледат 7/8 ТВ и слушат музика Слави. От там масово попиват политическите идеи на сценаристите.Едва последния месец Рачков направи конкурентно шоу. Цитридис не става за гледане.The power of entertainment е доста голяма сила над масите.

74

Анонимен

преди 3 години

До 45-така е. Еди, .. Дано да прочетеш този коментар... *** на гробищата... Края за всички е един и същ. Нищо няма да занесеш там. Hotel Du lac-Wadenswill

73

Ф.С.В.

преди 3 години

Днес 5 АПРИЛ е един много хубав ден за Българската Демокрация !!! УРА!!!! Днес ми е толкова хубаво -вървя и ми е "леко' приятно - гледам хората и се усмихвам !! и Те на мен !!