158

Анонимен

преди 3 години

Задължително ще гласуваме пак за Герб.

157

Анонимен

преди 3 години

Няма скоро българчетата да видят намаляване на заболеваемостта. С тия разпасани мерки ще продължим така до лятото. Жалко за "печелившите" дето ще гушнат букета заради лекомислието на другите.

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 165И това с какво променя факта, че огромна част от ваксинираните са заразени? Даже си имат положителни тестове... Ако беше както казваш тестовете им щяха да са отрицателни. Иначе хубаво се оправдаваш с някакви общи приказки, ама както и да го извърташ така стоят нещата - ваксинираните разнасят вируса.

155

Бг схема

преди 3 години

Отварят защото после пак ще затворят и така до юни. Ако просто удължат локдауна ще има много мрънкане. Така ще сме по някаква бг схема две на една седмици

154

Анонимен

преди 3 години

Така може да си играем всяка година на отвори-затвори. Защото имало вируси. Така ли ще бъде при появата на всеки нов вирус? Това ли е новото нормално или по-скоро новото ненормално

153

Анонимен

преди 3 години

Бруталните локдауни може да си ги позволят само богатите държава, ни не можем.

152

Анонимен

преди 3 години

Нормалните държави - затварят за месец, мерките се спазват и след това си осигуряват дълги месеци наред спокойствие и ниска заболеваемост.Ух Буулгаристаня - 10 дни имитация на локдаун. Никакъв ефект. Бесни кръчмари и луди БГ *** мрънкат, властта вдига ръце и вика: "Ай сиктир, отваряме ви! Мреете щом искате!" И мъките пордължават месеци наред!

151

Разбиращ

преди 3 години

Избягвам да общувам с ваксинирани. Носят заразата в себе си

150

до 146

преди 3 години

Кой го говори това? Само такива де*билни *** като теб ги пишат тия неща, все едно са доказан факт, а още по оли*гофренясали плебей им цъкат лайковете. Мениджъри на каси и хамали, неорочели една книга през живота си, но иначе прозрели световната конспирация, дават акъл. Пълни палячовци дето на 4ти пак ще изберът Бойко и пак ще реват за минимална работна заплата.

149

Анонимен

преди 3 години

Браво!!!Места по болниците няма те с Краси ще мислят как да набутат децата присъствено отново и да отворят кръчмите.На какво ли се обуславят тези решения, защото данните не показват никакъв спад особено в гъстонаселинтие градове.

148

Насоки

преди 3 години

Още едно доказателство за шизофренията на управляващите ни. Гласувайте за пробългарските партии, за православната вяра, за семейство от мъж и жена!

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 156 Никой не благоволи да се напъне да помисли как и защо е такъв ефекта.Част от симптомите на всяко заболяване се дължат на имунната реакция на самия организъм. За коронавируса това се знае отдавна, затова не виждам нищо странно в тези факти. И няма как да знаете, кой колко се е напънал и мислил. А и колкото и да мисли човек, няма как да измисли механизъм, при който ваксина, в която няма вирус, разпространява вируси.

146

Анонимен

преди 3 години

10 дни локдаун! Светът ни се подиграва!

145

до сборуващите

преди 3 години

Прочетете си статията за броя на заболелите. Съвсем ясно е казано - ЗА ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ са излекувани.... човека, починалите са 203. Кво ми сборувате.... т*аци.

144

Ужасен

преди 3 години

Ужасена, тук ли си 649221

143

Анонимен

преди 3 години

За преболедувалите и ваксинираните трябва всичко да се отвори незабавно.

142

Лекар вирусолог

преди 3 години

Ваксиниранита са потенциална опасност за здравите хора! Те носят зараза

141

СС

преди 3 години

До Маринов. Ами то няма и друга страна, в която болните умират зарязани пред болниците, нали така. Ама които сте на хранилката много се страхувате да не я изгубите!

140

Анонимен

преди 3 години

По 4 хиляди заразени на ден без свободни легла в болниците обаче отварят пал кръчмите

139

Анонимен

преди 3 години

За пореден път излъгаха и за пореден път направиха бизнесите на ***...Мислете в неделя дали искате още 4 години да ви лъжат и грабят както сега!!!