172

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългарките работят легално, за себе си, цивилизовано и никой не ги закача. Около 50 евра за 20 минути блазен унд фикен. Плащат си и осигуровки, води им се за стаж. Има дори и учителки с висше, и млади женени българки които пpocтитуират в Германия за да си хранят децата и безработните мъже в България. С няколко клиента на ден една българка може да изкара 5-6 хил евро месечно и като си плати таксите и осигуровките храна и квартира остават и чисти около 3 хил евра - това са 250 хил рубли само за един месец.

171

Анонимен

преди 3 години

192 Но, най-многобройните *** са рускинята. Има ги всякакъв калибър, за по-бедни, за по-богати клиенти, но всички те, са готови, ако им заповядай, да донасят информация на руските служби. Самоглупак би се оженил за рускиня.

170

Анонимен

преди 3 години

Китайският е труден, но българите могат много лесно да научат руски, двата езика са много близки, защото получиш разрешение за работа в Русия членовете на ЕС трябва да полагат изпит по руски и познаване на местната култура, нрави и обичаи. Иначе украинци и от бившите СССР повечето работят в Русия свободно, няколко милиона украинци работят в Русия и броят им постоянно се увеличава заради разрухата в Украйна.

169

Да попитам

преди 3 години

Добре ами ако Гешев има нокът на главата и се прави на интересен за пред обществото и Козяк,кво правиме!

168

Анонимен

преди 3 години

Хахаха 193 говори на себе си. Вие сте 193

167

Нормален човек

преди 3 години

Нормалните хора живеем добре след 30 години американско парньорство, НАТО и ЕС, само простите и некадърни българи са бедни и животът им е тежък.

166

Сигурно е гадно

преди 3 години

да си възмутена от себе си.

165

Анонимен

преди 3 години

Ха тия почнаха да се възмущават един от друг? Мислех , че ще почнат вечерта на следващата неделя ама те нещо бързат.

164

до 195

преди 3 години

Никой не отрича каквото казвате. Кажете го на Радевистите!

163

Анонимен

преди 3 години

По времето на СССР когато бяхме в СИВ имаше обмяна на опит - тоест ако някой развие нова техногия я преодставяше на другите, и всички я получаваха моментално. А защо сега в ЕС западите компании като Мерцедес, БМВ, Сименс, БОШ не предоставят новите си технологии на България за да се развива и да произвежда сама стоки вместо да ги внася от Германия. Брюксел защо не ги задължи да ни предоставят технологиите си, както нас ни задължава да спазваме техните производствени стандарти? Защо задълженията са едностранни само за наша страна?

162

факт

преди 3 години

Всички нормално мислещи хора занаят кой са предателите който докараха България до тази катастеофа, и това не са тези от този спектакъл с "Руските шпиони"

161

Анонимен

преди 3 години

Всички велики народи са станали велики, защото са били различни. А българите се гушат свенливо с наведена глава и като очилатата маймyнка от басните кокетничат, угодничат, копират всичко западно започвайки от конституцията и завършвайки с начина на живот. Една картина шедьовър може да струва милион, но цифровото и копие струва 1 стотинка, и дори 1 милион копия да напечатиш, пак ще струват 1 стотинка, така и с българите докато копират запада като очилатата маймyнка.

160

F-16

преди 3 години

България плаща милиарди рекет на САЩ докато в България майките си колят децата от бедност и отчаяние.

159

Анонимен

преди 3 години

194 Никога руската, предателска БСП, на власт.

158

Анонимен

преди 3 години

193 Я се разкарай с твоя копи пейс, никой не те взема на сериозно. Финансова и всякаква помощ от Запада, сме получили, каквато от агресивна Русия не сме, за 1000 години. Русия винаги е унижава България, опитвала и опитва, да я разпокъса, грабила я е, както никой друг.

157

Анонимен

преди 3 години

Само БСП!

156

Анонимен

преди 3 години

Американците най-после са открили в Ирак оръжие за масово унищожение: 12 кашона водка, оставени от руски агенти през 1976 г.

155

Анонимен

преди 3 години

90% от проститутките в Германия са българки.

154

Анонимен

преди 3 години

Изключително про Ст народ. Не съм ви предам, само за да не падна на нивото ви

153

Анонимен

преди 3 години

Който лиже Путин отзад може да прати децата си да учат в САЩ.