44

Либерал-демократ

преди 3 години

Това с тея *** се изтърка вече. Светът се променя, а шкембе войводата не го разбира това. Дано не влезнете в парламента вие псевдо-патриотчетата!!! Аз съм ЗА това всички хора да имат равни права!!!

43

Истукан

преди 3 години

Да не се излъжете да гласувате пак за тези патриоти долни предатели и патерици на ГЕРБ. Ще станат и патерици на БСП и ДПС, ако те спечелят изборите. Тях не ги интересува с кой ще управляват, интересува ги властта.

42

Пффф

преди 3 години

Шкембе войвода. ***, шпионин и прочее...с досие от едно време в ДС ще ръси морал. Срам!!!! Човек, който гледа да уреди себе си и приближените. Абе Хора, айде Слабаков уж бил идеалист. Ама и жема му у листата. Е това ако не е политическа "***", здраве да е. Че Слабаков ли е безценния за ВМРО, че и Жена ву. Това и Тодор Живков не си го позволяваше.

41

Между другото

преди 3 години

Йозеф Сайер пръв приятел на Красимир Каракачанов!

40

Анонимен

преди 3 години

българите са толкова велики че си избират хора които употребяват думи на които даже не знаят значението но от мазни противни български чалгясали връзкари със свински физиономии толкова

39

Чичо Любо

преди 3 години

Господин Каракачанов, да ви подсетя ли, че парите на Сорос не сваршват. Както и човешката алчност. Еле пък тази на БГ съдии.

38

ivailo

преди 3 години

Каракачанов може да е всякакъв, но поне знае, че има само два пола... За разлика от Панов с тънкия гласец .

37

Валентин

преди 3 години

Само и единствено в България понятието *** е до такава степен митилогизирано в неопределеност. И ако вървим в тази линия, то не е ли именно ВМРО и неговия председател най - истинския ***? Онзи, политически *** - от тайните служби до безброй безпринципните коалиции в името на килипира? И ако ще громим обратните, да видим първо как обратно пропорционално колкото повече шкембето на Каракачанката расте, то толкова тезите му олекват..

36

До 47

преди 3 години

Запомни си добре думите, та след време да не се чудиш и да упрекваш някой друг !

35

Анонимен

преди 3 години

Дебелото съвсем се самозабрави.

34

Еййй..

преди 3 години

Плюещи глпаци, ако четяхте това без да знаете, че го е казал Каракачанов, болшинството от вас щяха да ръкопляскат ! Но това е нашата действителност - личната злоба ни погубва като нация, затова отдавна не сме голяма и силна държава, каквато сме били преди векове, а при идването на отоманците сме били разделени на няколко малки царства, та затова ни превзели ! Мислете за това, преди да почнете да хулите по инерция !

33

Джендър Джендеров

преди 3 години

Нищо не разбира Краси

32

Истукан

преди 3 години

Тези патриоти са долни предатели. Разделиха се, но се събраха други *** в патриотичния блок, които не са никак патриоти, като например Магарешки. Как реши Магарешки, че е патриот? Досега беше пълен профан, сега изведнъж стана патриот.

31

Анонимен

преди 3 години

Ако изборът ми да гласувам се сведе между трансджендър и шкембе войводата, ще гладувам за трансджендъра.

30

Анонимен

преди 3 години

В нормалните страни за подобно изказване падат оставки. Но ние за пореден път показваме на цял свят, че си оставаме изостанала балканска клоака.

29

Анонимен

преди 3 години

Агент Иван, псевдомакедонеца, шкембе войвода, отново се ооитва да привлече гласовете на най елементарните избиратели.

28

Хичо

преди 3 години

Нека позволим на джендърите и траверсите да раждат деца,нали и те са хора и имат права...

27

Анонимен

преди 3 години

Питай твоя човек Джамбазки, как са мъжките партитата в Брюксел той знае

26

Ама

преди 3 години

Това *** Л. Панов, след толкова отявлени и шокиращи гафове, още ли е там бе !?!!

25

Анонимен

преди 3 години

Не им давайте да ви занимават с глупости. Хората с тези проблеми се броят на пръсти. Тук и двете страни на спора ви губят времето и енергията. Има много по-сероизни проблеми.