308

Анонимен

преди 3 години

Не бил той, а хората са виновни,че разхлабиха мерките от 1 март и то в момент, в който в цяла Европа прилагаха все по- строги мерки. Отвориха заведенията, учениците плъзнаха по обществения транспорт, хората се почувстваха свободни и изпълниха улиците. Резултатите от тази далновидна негова политика не закъсняха.

307

Факт е

преди 3 години

че в най-лютата криза българите протестират хвърляйки пъдпъдъчи яйца, домати и и други деликатеси с тонове в продължение на месеци. Това значи че са МНОГО богати. Или поне тези от тях, които искат да свалят правителството. България просперира при Боко - дори опонентите му - факт.

306

Iozeff

преди 3 години

До проДайЩе влезе в парламента и още как! герп доказаха че са некадърни! София не прелеча на нормален европейски,да не кажа -африкански,град!

305

Анонимен

преди 3 години

Дългия че те опра'и тебе :)

304

Хр. Иванов

преди 3 години

е неадекватник - една реформа имаше да направи като министър и не успя да събере хора, които да го подкрепят - после орева че Борисов му бил виновен, че не я бил прокарал. Хем рева как Борисов бил тоталитарен, хем реве, че не управлява с тоталитарни методи. И той си е същия шизофреник като Корнелка. Това сигурно им е от черевната мъгла.

303

без думи

преди 3 години

Нали уж бедни били,нямали пари,забравени били някои хора дето все реват.НО иначе кой в Занзибар,кой на Малдивите, е това е бедност и безотговорност.Заради такива скоро няма да има оправия,дори Нинова с нейните измислици няма да ви оправи.После си обвинявайте когото искате.То правитеството не може да ходи след всеки,хората казват,показват примери,пък всеки сам си решава за своя живот и здраве.Но лошото е че след това търсят вината в друг.Да не говорим за лекарите,които едва издържат вече.

302

до 314 Анонимен

преди 3 години

наглостта на АНТИВАКСЪРИТЕ вече мина всякакви граници, веднъж пишат колко е опасно ваксинирането и веднага след това пишат, че Баце не бил осигурил ваксини

301

Анонимен

преди 3 години

В нормална държава за това че направи такъв геноцид отваряйки заведенията - министър председателя би трябвало ако не да влезе в затвора - поне да подаде оставка

300

Iozeff

преди 3 години

До За толковаСкоро бях в България! Мизерията,мърсотията и хаосът са навсякъде! Този борисоффф успя от красива и силна България, да направи една болна,***,корумпирана и неуважавана от никой в западния свят,държава!София прилича на едно гнусно бунище! Има паркирани коли във всички тревни площи и тротояри! Мизерия!

299

Анонимен

преди 3 години

Стига сте лъгали и обвинявали хората. Ходим с маски вече толкова месеци,а вируса си е тук.Не лошо да потърсите то къде извира този вирус постоянно. Точно затихне,и пак.

298

Анонимен

преди 3 години

Е що бе,нали каза,че най-добре се справяш.Затова ли сме на трето място по смъртност в света???

297

сиромах

преди 3 години

Най-големият разпространител на ковид19 е именно Борисов1Той самият не се спря да обикаля навсякъде и почти винаги без маска,да се снима и раздава автографи.Крайно време е да го вържат и спрат и дори да се заведе съдебно дело за умишлено разпространение на опасна зараза сред народа на България!Отделен въпрос е,че оглавяваната от него разбойническа банда трябва да бъде забранена със закон!

296

проДай

преди 3 години

тук се е струпало цялото войнстващо племе от проДай България с надеждата Христо Иванов да влезе в Народното събрание от 25 МИР, ама няма как да стане, защото Западна София не ги иска, да беше се писал в листата на Росенец по-можеше

295

Анонимен

преди 3 години

Няма ваксини, няма адекватни мерки, няма лекарства и места в измислените ни болници, няма лекари и медицински сестри, няма истинско подпомагане на хората в кризата, но за всичко ние сме виновни, че не носим маски и не спазваме дистанция!Наглостта започва да минава всякакви граници!

294

Истината

преди 3 години

Не е доказано че Борисов е крадец.Само предположения.

293

Анонимен

преди 3 години

Твърдя, че в супермаркетите, превозните средства хората са с маски и спазват дистанция. Проблемът е, че вие сте некадърни. Можете само да крадете и да съсипвате държавата! 5 фази на ваксинация, зелени коридори, електронен портал, не можете да осигурите ваксини. По политически причини не правите дори и опит да внесете китайски или руски ваксини, не давате пари за българска ваксина!

292

Анонимен

преди 3 години

Тоя сайт е фул с *** на герб на хранилка пък др не мога да ви кажа! И пак им плащат с наши пари! Срамота е!

291

да

преди 3 години

До ХммТочно така е, а децата са си техни,не на държавата,че да са вечно в училище или на градина и друг да се грижи за тях.Защо все тук имало проблеми,а другаде няма ли? Ама то *** едно си знае, едно си бае.Вечно някой му крив и все чака друг да му изправи тоягата,защото го мързи и да работи и да си гледа децата и изобщо.Хубаво е все друг да ти е виновен,да отричаш и да обвиняваш,а ти самия да си гледаш кефа и да се мислиш за умен.Затова хаос има,но не заради правителството,а заради хората.

290

Bili

преди 3 години

a що нема грип?щото носим маски и спазваме дистанция...логично.

289

Бесен съм

преди 3 години

А ти не спираш да ни крадеш кратуно празна!!!