42

Анонимен

преди 3 години

Северна Македония е най-голямото недоразумение на балканите

41

Анонимен

преди 3 години

С тези даже и жп връзка нямаме понеже те не искат да има. За какъв ЕС бълнуват не ми е ясно отдлно имат нерешени проблеми с нас и Албания, половината им население са албанци. ЕС такъв ли таралеж иска да си вкара?

40

Анонимен

преди 3 години

Ако бях премиер на България щях да навра Заевски в заешка дупка. Ама нашият тиквун се крие по селца и паланки в джипчето и не смее да гъкне докато разни смешници плюят по държавата ни. И после се чудим защо все сме последни във всичко. Последни по доходи,по доставени ваксини,по стандарт на живот. Най-затънтрната провинция на ЕС с иначе доста голям потенциал. Но няма кой да го използва.

39

Анонимен

преди 3 години

БЮРМ =Северна Корея на балканите

38

Анонимен

преди 3 години

Македонците през 2008 бяха си намерили ПРИНЦ и ПРИНЦЕСА от ХИМАЛАЙ... Били ПОТОМЦИ от стар МАКЕДОНСКИ РОД......От там разбрах КОЛКО ПРОСТИ ХОРА ИМА ПО ЗЕМЯТА.

37

Охридски

преди 3 години

"Македонизмот и североантичкиот идентитет" - висша форма на наглост, безумие и невежество!

36

муспи

преди 3 години

Ето в какво точно се състои историческия спор. Албанците продължават да наричат Александър Велики - Албански. Америкяанскете учени установиха, че е бил наистина албанец. Българите приемат историческия факт, защото искат да имат обща гроница с Албания. Що се отнася за употребяваното в България "Александър Македонски", то е за майтап, което съвсем дразни макетата.

35

Благоевград

преди 3 години

България да признае Македонците в Пиринска Македония и да им даде свобода и човешки права.

34

Анонимен

преди 3 години

Този от колко месеца не си е пил лекарствата бе?

33

8888

преди 3 години

До Атанас ВелмазовБългарите не мразят турците!!!

32

БАНко

преди 3 години

ТОВА ,, ВРЕМЕННО СПИРАНЕ " НА МАКЕДОНСКИЯ НАРОД КЪМ ЕВРОПА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , НАНЕСЕ САМО ОМРАЗА И ПРЕЗРЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ !!!НЕЗАСЛУЖЕНО , ЗАРАДИ ЗАПАЗВАНЕ НА ПРЕСТЪТПНОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО С КАРАКАЧАНСКАТА

31

Анонимен

преди 3 години

Освободихме ги от Турция 1912 година. Не са казали още "Благодаря"Заев трябва да каже "благодаря" на България пред целия Европейски съюз.

30

Добре

преди 3 години

Хем европейците гледали към бъдещето, хем те са тези, които правят проблеми. Ами съгласете се с изискванията ни и погледнето към бъдещето. Чисто и просто. Не е сложно.

29

Зайо байови работи..

преди 3 години

Неблагодарни сме защото не сме съгласни да изкривявате историята и да си присвоявате цар Самуил Български, че и да го обявявате за внук на Александър Македонски! Престанете с глупостите си!

28

Анонимен

преди 3 години

Не искам да имам нищо общо със северномакедонците изпуснаха си шанса да се промъкнат тихомълком в ЕС понеже са изключително нагли.

27

Morski

преди 3 години

Калиопи (влахкиня), Тияна Дипчевич(сръбкиня), Адриян Гаджа(албанец), Есма Реджепова(ромка)... Представили РСМ в Евровизия минали години! Пита се сега защо такава българофобия, която е направо лудост! Май някои не е дорасъл до влизане в Евро съюза! ВЕТО ДОКАТО НЕ РАЗБЕРАТ КАКВИ СА!

26

Объркал си посоката

преди 3 години

За кое да благодарим Зайо - за поредната подигравка - ние да не сме вчерашни?Грешни са ти съветниците и мераците - център Белград.Явно си мислиш така да въртиш номера и на Европейците, но на батко си не си мисли.

25

Пияния помак

преди 3 години

Тоя да люби ръка и да прави алал на Бойко, че го пусна в НАТО въобще.

24

Тц-тц-тц

преди 3 години

Смотри какие лобисти - Вестник Ворт ?!, Люксембург!!!Как го правят тези хора, бе!!! То са интрвюта, то е чудо, то е грамогласност!Ми много са добри. Къде са ги научили тези работи и по-вжният въпрос е защо ние не ги знаем тези номера?

23

Анонимен

преди 3 години

Не може да си се пръкнал през 1944 година с помоща на комитерна и да се връщаш хиляда години назад и да казваш, че Самуил е северномакедонец, въпреки, че византийските историци са го наричали български цар. За османците пък Гоце Делчев също е бил българин.