152

Българин

преди 3 години

Да им даваме български паспорти, щото са си българи- с изключение на платената от сръбските специални служби върхушкИ като станат 1 500 000 от 150 000 сега с българско гражданство - един референдум като в Косово и се присъединяват към България.Тогава ще влязат и в ЕС автоматично. Пък и нещата ще си дойдат на мястото.Може и на 6-ти септември да стане, така ще си отпразнуваме Съединението и ще довършим това, което започнахме преди столетие.Историческа справедливост!

151

Наблюдател от ООН

преди 3 години

Такива са те макетата - двуличници.Псуват ни,а през това време напират за българско граждансво и пращат децата си да учат тук и си търсят българки.Изобщо не трябва да ги взимаме на сериозно каквото и да кажат. Пълен игнор.ВЕТО до ДУПКА!!!

150

Анонимен

преди 3 години

до ЧибурашкаТо пък Боку един косясал , мани ,мани , бетер Тина Търнър !

149

Анонимен

преди 3 години

Нарочно ли го правите?Обсъждате човека Плевнелиев, а не говорите по темата за фашизма в Македония днес.Плевнелиев вече е обсъден 1 милион пъти.Затова си избрахме идеалния Радев.На ви сега идеален президент, дето се опита да свали законно правителство.НЕ НА МАКЕДОНИЯ В ЕС ДОКАТО НЕ СЕ ЦИВИЛЕЗОВА!Независимо дали го казва Плевнелиев или друг.

148

химн на мЪнкедонците

преди 3 години

Край Вардарооо...шум се вдига,марсианци ронът сълзи и пъшкат скубейки косите си...ето Самуил пристига и гальовно воеводи си зовееее...Съберете се воеводи Зайо Байо ке ви води към Еуропската уния...Гоце Делчев с пищова си изпуца,рече и отсече:БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!

147

Митко Любопитко

преди 3 години

до ЧИЙбарашкинЩом по външния вид правиш психологическа дисекция - имаш доста кухини в горния етаж !Добре си ,ама да всеки случай скокни до Карлуково !

146

ПроСоТо

преди 3 години

не знам дали требе да го припомня,защото съм .."НИКОЙ",но..мнението ми за тоя ВИНАГИ е било силно НЕГАТИВНО...Сега обаче,след като прочетох материала /не съм го гледал директно/ мога да кажа:-Е,най-после и тоя ме изненада приятно...но толкова..Да не прекаляваме!..

145

Плевленлиев

преди 3 години

Като блокираме Македония за ЕС,ние не блокираме само политиците и историците на Македония,които са по-малко от 1000 човека,ние блокираме и Българите в Македония,които са 120.000 и още толкова. Освен това създаваме негативни чувства при всички жители на държавата и не само. Албания също е блокирана.Сърбия не политиците ,а народа им създава негативно отношение.За Гърция се чува също,че създават негативни.чувства. Чехия и Словакия също.Имаше други начини и подходи,но като ти плащат...

144

Ganjo

преди 3 години

Докато оставяме пишман политици ченгета доносници да определят политиката ни спрямо Македониа,ще се наложи да чуем още истини за,,великите,, българи.Да не пренасяме истините от исторически времена в съвремието. Това какви сме били,не е актуално за съвременна България. За днешна България никой не е казал,че е фашистка.Езика на омразата е от българска страна. Нека видим себе си,тогава да осъждаме тях.

143

В

преди 3 години

Това което правят нашите и политиците на Македония не е в полза на народите от двете държави. От една страна създават омраза,от друга спират много положителни процеси,които бяха започнали. Върщат двете държави в 1945-46 година. Това което правят единствено може да е в чужд или нечий личен интерес.Спирането на развитието на Македония в посока ЕС не е замо за македонските политици и историци,а е и за тяхното граждани,включително и за 120.000 Българи от Македония.

142

Митко Любопитко

преди 3 години

Ти , ти , неполезно изкопаемо , ти какво направи като беше т.нар. президент ?!Сега е лесно -- покажеш се ,изръсиш някоя глynocm и се скриеш ! До следващото ръсене на мозък , щото много го имаш !

141

до анонимен

преди 3 години

Русия е КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА! Пътин е диктатор! Русия е злото! Русия е зпалахата надвинсала над всички нас! Русия ЩЕ НИ ПОРОБИ И ИЗБИЕ!-------------Бързо бегай да си лееш куршум и не забравяй да си изпиеш Валерианчето!!!Абе, ЧибАрашкин, не тъ ли е срам тъй да наплашиш детето!?

140

юбералес

преди 3 години

Окупация (лат. ''заемам'') е технически военен и международно правен термин. Една окупационна армия може да бъде поробителна или освободителна. Ако е посрещната с цветя, то тя е освободителна. След лятото на 1943г., в България се активизираха просъветски терористи, които избиха стотици граждани, полицаи и войници. Във вардарска Македония бяха убити 147 терористи предимно сърби, които от своя страна бяха убили около 300 български войници, които бяха родом предимно от Македония.

139

180

преди 3 години

До АнонименТака си и знаех!

138

Анонимен

преди 3 години

Какво значи да ги премем "каквито са"Много е нахално това.Да ги приемем "каквито са" и да си траем за изгорените знамена, боя на хора с българска самоличност, обидите и хулите по медиите им, трошенето на български военни паметници.АЙДЕ У ЛЕВО МОЛЯ ВИ СЕ!Или ще де научат да се държат цивилизовано, и ще спазват договореностите от Преспа,или няма ЕС.Едно е да ги приемаш каквито са с новото им тъ-по определение, че не са българи,друго е да си траеш когато се подиграват на народността ти.

137

до 170

преди 3 години

По-скоро жена му го заряза.

136

Анонимен

преди 3 години

То не се разбираме и във България с фашизма на Боко... НО добре че тоя мним и жалък държавен "глава" се изказа.... той горкия все му казваха какво да каже...

135

Никой

преди 3 години

Никой нормален човек не мисли,че сега ние сме фашисти или окупатори. Няма как цяла нация да е такава. По отношение тюрския(татарския) ни произход ,у нас все още има защитници на тази теза, понеже това им е научната разработка.Основните тези за нашия произход са три,но има поне още три.Това е спорна в научните среди тема. В Македония я ползват понеже тя е била основна у нас по време на комунизма и целата е била да ни зближи с Русия(СССР).

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 168Приели сме ги - объркани българи! Заблудени и уплашени :)

133

Анонимен

преди 3 години

Блокаж за ЕС, докато не им вземем и МАЙЧИНОТО МЛЯКООО!