88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105"Нима не си хвалят техните , а казваха , че Спутник и сие не стават"Я цитирай някое такова изказване и си дай източника.

87

Анонимен

преди 3 години

Абе калашниците им стават,ваксината не се знае още...

86

Анонимен

преди 3 години

Руски баклуци, не благодаря!

85

Ангел

преди 3 години

Четете , интересувайте се .Руските медии ги оставете на страна. Има Американски медии, европейки медии . Точно в Блумбърг бяха публикували статия как Спутник 5 се превръща в световен лиден сред ваксините с най-голям пазарен дял, няй вече за дебелите договори с Индия ,Пакиста,Египет, Китай , Бразилия и Аржентина които представляват над 50% от световното население!!! Аман от не,грамотници. После политиците са ви виновни !!!!!

84

Анонимен

преди 3 години

До Ангел"Оня ден се молеше на Меркел да открият производство в Германия защото нямат капацитет а има да изпълнява поръчки за над 1 Милярд ваксини ... "Абе другари, даже няма да коментирам за пазарния дял а само е тая типична червена простотия: значи нямат поръчки за 1 милиард ваксини, твърдят, че имат поръчки от държави с общо население от 1 милиард души. Нямам никакво съмнение, че е като със Унгария, където доставиха 5 хиляди ваксини, но населението на Унгария го броят към единия милиард.

83

ВЯРВАМ НА ПУТИН

преди 3 години

Много повече, отколкото на разни евробюрократи и корупционери като бившия Юнкер, който му завързваха обувките асистентките когато обуваше различни чорапи и го носеха на ръце пиян като ....А после се оказа с тлъсти сметки в Люксембург

82

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига постановки, запланували сте от години да инжектирате русфофилите със спутник ...няма лошо де.

81

Анонимен

преди 3 години

до 100 ЧебурашкаНе си разбрал смисъла за посолството,на едно мнение сме но карай.:)))

80

Анонимен

преди 3 години

До Реалист 88 В действителност се забави разпространението на вируса с някоя седмица в Русия спрямо Западна Европа Ама после се знае , какво стана и там А как говореха в САЩ и придворните им за руските ваксини ?Нима не си хвалят техните , а казваха , че Спутник и сие не стават Ама после излезе публикацията в Лансет и млъкнаха , а по-смелите дори започнаха да признават качествата и

79

1

преди 3 години

До Реалист"Е как?! В Русия в първите месеци нямаше нито един разболял се от коронавирус, там имаше ОРВИ :"Имаше, щото ако се беше разбрало, че масово измират хора и мита за чудесното безплатно здравеопазване щеше да рухне.То не, че не руха де. За миналата година Русия има едни 335 хиляди починали повече от всяка от предходните години. Това я прави първенец по починали от корона вируса сред големите държави.

78

Пич

преди 3 години

"Спутник 5 е с пазарен дял от 60% с всетовен мащаб и продължава да расте!"Хахахахахах, оххх, хахахахаха, майкооооууу, хииихихихихи еййй, забавно е в този форум. Страшно образи има. Благодаря, разсмя ме сериозно :))

77

Анонимен

преди 3 години

Ваксина Путин-V най-добрата!

76

Анонимен

преди 3 години

Кой е казал,че няма вирус ????Хахахахахаха...Конкретно ти може и да не си,но нима забравяш истерията около мерките и ограниченията,около извънредното положение,около маските и диктатурата,новия световен ред ??А горенето на маски на протестите?А забрави ли отказа на Нинова БСП да сложат маски в парламента и думите на Радев за К19 :" политически вирус "Абе,ква е тази къса памет бе,хора ?А за ваксините? Чипирането,убиването,следенето,безплодието??

75

Ангел

преди 3 години

Неси правете труда .Путин няма да ви даде ваксина. Оня ден се молеше на Меркел да открият производство в Германия защото нямат капацитет а има да изпълнява поръчки за над 1 Милярд ваксини. Спутник 5 е с пазарен дял от 60% с всетовен мащаб и продължава да расте!

74

1

преди 3 години

До Анонимен 90"Това е решение - ако се наредим с хиляди пред посолството на Русия да ги молим, щото нашата власт е готова да ни погребе..."Ами наредетете се! Нали разправяте, не че сте хиляди а милиони, дето Русия ви е в сърцата? Наредете се пред руското посолство!Хем да знае страната колко Спутник да поръча!

73

Реалист

преди 3 години

И полезните тролчета веднага поеха опорката - "Ааа, от САЩ и ЕС ни тровят, а не искат да ни ваксинират с великата ваксина на Русия". После като прочетеш - ами те руснаците всъщност не искат ваксината им да мине по процедурата на одобрение. Има ли на някой да не му е ясно какво се случва?

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Това е решение - ако се наредим с хиляди пред посолството на Русия да ги молим, щото нашата власт е готова да ни погребе...

71

Анонимен

преди 3 години

Наредете се пред руското посолство за ваксиниране!

70

Реалист

преди 3 години

"кой е казвал ,че няма вирус ?"Е как?! В Русия в първите месеци нямаше нито един разболял се от коронавирус, там имаше ОРВИ :) Моля ти се, толкова са комични тия хора, че вече никой не им обръща внимание. Направиха една ваксина, и веднага пуснаха пропаганда как всички останали са "отровни", а само тяхната е супер ефективна и безвредна. И всъщност дори не си подадоха документите в ЕС за одобрение. Идеята е ясна - дестабилизация, хаос, обвинения.

69

1

преди 3 години

До Анонимен 87Абе,приятелю, къде се е чуло и видяло тоя дето обявява обществена поръчка (щото тва е един вид модифицирана такава) да прави "запитвания" за потенциалните изпълнители.Истината е, че руснаците и техните слуги в България (и по света) реват как несправедливо се отнасят към ваксината им на Запад, но всячески се стремят да забавят процеса, за да излезе, че западняците са им проблема.Това се прави за пропаганда и вътрешна консумация в Русия,за да се подхранва изолационизма в страна.