106

ЧЕБУРАШКАТА

преди 3 години

уж е руска кукла, пък все срещу РУСИЯ лае. Нещо да не са и сменили чипа след времената на вечно пияния ЕЛЦИН. То тогава в коридорите на КРЕМЪЛ беше пълно с агенти на ЦРУ, направо се настъпваха по крачолите. Е добре, че отминаха тия времена. Обаче още дълго ще си ги спомнят краварите с носталгия за акохолика президент

105

Анонимен

преди 3 години

До 324За да ви натрие евро задниците - за това .Сте ли съгласен.

104

324

преди 3 години

До АнонименИ колко ваксини 'Спутник" ", реално са получили, Унгария, Чехия и Словакия, до момента. Защо Русия, след като оферира милиони ваксини, натам и насам, досега още не си е решила собствените проблеми с вируса, това звучи много странно, не сте ли съгласен?

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Тва е ПРЕКРАСНО!!Трябват ни още доброволци!:)))))))))))))))))))))))))))))

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110ЧУДЕСНО!:))))))))))))))))))))

101

Анонимен

преди 3 години

Аз също...живял съм 2 г

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99Аз лично ще си поставя Спутник. Зная за какво говоря, защото имам представа за руската медицина. Много спортни лагери съм прекарала в Русия и, да, определено Спутник V.

99

Анонимен

преди 3 години

Доколкото виждам русофилите са объркани. Досега беше лесно, че трябва да се драска срещу ваксините (щото Спутник нямаше, та всички останали са лоши), срещу ЕС И САЩ, че спират руската безаналогова ваксина, и т.н. Сега, изведнъж вече нямат отговри за нищо:> колко са внесени в страните, в които са позволени> колко са използвани> дали самите те ще се ваксиниратТИШИНА!!!

98

Анонимен

преди 3 години

Според проучване около 21% от българските учители биха се ваксинирали срещуCOVID-19. Причината е липса на достатъчно информация за страничните ефекти на предлаганите ваксини.Защо не опитате да ни предложете /на нас/ руската ваксина "Sputnik V" и да проверите дали отношението на българите ще е негативно.Пробвайте.Може би негативизмът не е към ваксинацията, а към предлаганите от правителствотоваксини? Унгария и Словакия одобриха "Sputnik V".Разрешение ли чака смелият и независим вожд?

97

Анонимен

преди 3 години

Че другите ваксини не са ми ментета ,ваксинират се края на декември и пак се заразяват и болни)

96

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе още като викнаха поп за първата ваксина, викам-ясна е работата... науката толкоз високо са е дигнала, та чак до на Господа ратаите е опряла... Едно време малки като бяхме, на строят в една колона в школото и сестрата на почваше със стъклените инжекции дето само иглите им сменяха.Имаше някаква ваксина дето в гърба я слагаха ама много болеше бе-намажат та с йод и като ти я отпрашат, та чак краката ти са разтреперват.Мен все отпред *** бутаха да съм първи тест-*** ама пък после им се смеех...

95

Анонимен

преди 3 години

за 2 месеца и само 45 000 имунизирани , добре се заразяваме за да изградим имунитет , че ако чакаме на ваксини ще е за 2023-та.

94

324

преди 3 години

До Costa И по колко дози са получили тези страни, решиха ли си проблема с вируса или не?

93

Анонимен

преди 3 години

До CostaДругаре, Спутник е "регистриран" от Август миналата година.Я кажете, колко ваксини Спутник са доставени?За начало започнете с информацията заУнгарияСърбияСловенияЧехия:)))))

92

324

преди 3 години

Руснаците сао зарибяват с тази ваксина, не казвам, че е лоша, но ако имаха капацитета, да я произвеждат и ако е толкова ефективна, не е ли най-логично до сега първо да си се справят в собствената държава! Има нещо гнило в цялата работа, но ще се види!

91

Анонимен

преди 3 години

До СпортисткаТи ще си биеш ли Спутника?

90

Costa

преди 3 години

Между другото, няколко страни от ЕС вече са одобрили използването на руската ваксина "Sputnik V". Те взеха такова решение, без да чакат общоевропейската регистрация ваксина от страна на EMA. Ваксината, например, вече е регистрирана в Унгария и Словакия. Общо "Sputnik V" вече са регистрирани 42 страни: това е повече от един милиард души

89

Анонимен

преди 3 години

Мижитурката била готова, когато началника й я разреши ...Кого се опитва да баламосва?Ако началникът имаше и най-малкото намерение да я разрешава, Унгария и Словакия нямаше да я регистрират и внасят на своя глава. Жозеп нямаше да плаче, че Русия, чрез "Sputnik V", разцепва солидарността на ЕС.

88

Спортистка

преди 3 години

Няма да си развалят интересите и договорките с ЕС. Ще стоим без ваксини, но няма да поръчаме никога докато не получим разрешение. Оставени сме на естествен подбор. Който оцелее. Има ли някой, който да не вижда, че са ни оставили само на маски и разстояние...Гонещи кариери жалки смешници.

87

Анонимен

преди 3 години

Много професори от герба ,са противници на руската ваксини ,а някои по стари професорчета са учили или СССР и после Русия ,да не се правят луди ,много държави я купуват и без да е одобрена ,но ако чакат още и от там ще ни отрежат