355

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 398 Не знам ,кой ти е казал ,че Русия ни е освободила безкористно , поне аз не съм Като всяка империя и тя си е имала своите си интереси интересите на руската империя доведоха до освобождението ни , интересите на Западния свят не доведоха до нищо . тоест доведоха - до Берлинския конгрес Отричаш ,че е имало жертви от руска страна и други националности ?

354

Анонимен

преди 3 години

Що за низост е да намесиш пандемията и да изопачиш очевидно потребните нужди за превенция срещу К19,разтълкувайки ги като ЗАБРАНА за почитане на празника?!Това е престъпление и кощунство ! Това е върха на популизма ! Вероятно машинациите и компроматите са единственото оръжие в ръцете на този неадекватник !Алооууу,президента,Левски е казал " Дела трябват,не думи " ....

353

Българин

преди 3 години

Трянва да разрушим паметника на руския окупатор пред Народното събрание.

352

Анонимен

преди 3 години

Паметта е изтрита, младите са неграмотни и тотално опростачени от чалга и фейсбук, скоро ще ги включат на цифрово управление с изкуствен интелект през смартфоните, а хората коиото още имат памет са вече на възраст. България е умираща държава, впрочем целия западен свят е пробит кораб. Бъдещето е на страни като Русия и Китай.

351

Анонимен

преди 3 години

Хващай си пътя за англосаксонското семейство, нашето тук е българскоДа, българско!Не руско!Чудя се защо още честваме руски празници... и почитаме десетки (или повече) паметници на окупатори!Вместо на велики българи!

350

Анонимен

преди 3 години

Заради този *** и охраната му,останах да чакам на студа. Не ми трябва повече празнуване със самозабравил се човек с власт.Дано повече не го изберат за втори мандат,защото ще трябва да спра да ходя на Шипка.

349

Анонимен

преди 3 години

"Не Русия е против Съединението, а Австрия и Франци... Но не мешай освобождение със съединение. Съединение и освобождение няма и сега за бг територии и не, не са турски бг територии, а са чужди към НАТО.-----Напротив! Даже плащаме яко на Русия заради Съединението, което си е наше българско дело! От 1885.Сега да, не се съединихме с или освободихме от друга държава!

348

До 389

преди 3 години

389 Хващай си пътя за англосаксонското семейство, нашето тук е българско

347

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 392 Така е - става дума за факти Руско - Турско война , довела до освобождението на България - факт Ако някой друг си беше мръднал пръста да ни помогне и името щеше да е по-различно Ама не би

346

Анонимен

преди 3 години

А САЩ ни освободиха от съветско робство.

345

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаНе забравяй , че Батенберк е васал на Турция и без руската армия, бг не може да се освободи и да има някаква независимост от Турция. Батенберк се съгласява да остане в Турция ако изгони руската армия и тогава веднага Австрия, Англия и Сърбия веднага нападат бг за да плячкосат, защото няма руска армия.

344

Анонимен

преди 3 години

Главният разединител ни обяснява кое какво е. Ама кой му вярва вече?

343

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 389 А после русофобията не била психично отклонение С какво си по-различен от тези , които взривиха Света Неделя

342

Анонимен

преди 3 години

Е то па кой слуша фигуранта какви ги говори.Каквото му напишат .Той чете текста....

341

Анонимен

преди 3 години

"...Като има мнение различно от твоето , автоматично = русофилски ***..."Не става въпрос за мнения, а за исторически факти.Международните договори съществуват!Прочетете ги внимателно!

340

Анонимен

преди 3 години

Русия винаги е водила имперска политика и са ни вкарали в две войни. Още през 19 век започват имперска военна агресия на балканите и на 3ти март 1878 със Сан-Стефанския договор се опитват да създадат мини-славянска империя на балканите. За щастие нашите приятели англосаксонците се намесват и така се стига до Берлинския конгрес където осуетяват имперските планове на Русия иначе сега щяхме да бъдем като Крим - да мизерстваме като руснаците и да теглим под ботуша на Кремъл.

339

Нормален

преди 3 години

Не му ли писна да се заяжда на този другар бе! То бива ,бива ама той е като махленска клюкарка! Може ли това да е ниво на държавен глава. Не бих го избрал и за домоуправител на вход,защото ще разедини живущите.Боко бил ***,а този два пъти повече ! И адски злобен,абе неприятно същество!

338

Анонимен

преди 3 години

Полша разруши православния храм Александър Невски в центъра Варшава, който беше почти два пъти по голям от едноименния в София, а ние още не сме разрушили Александър Невски в София. Българите требе да разберат, че докато не почнат да мразат Русия като поляците и не срутат Александър Невски в София, визите никога няма да паднат и българите никога няма да бъдат приети като равни в голямото цивилизовано демократично западно англосаксонско семейство.

337

Анонимен

преди 3 години

"... Русия единствена дойде и поведе война за свободата на българите..."____Те са искали да имат излаз на Бяло море и изобщо имперски амбиции!Другите сили са си имали...И като ни "освободи, защо не ни остави свободни, а не държи години под окупация?Че да ги храним, да им плащаме за това... Защо?

336

Анонимен

преди 3 години

362 Това сравнение не ти се получава, винаги е имало небъ.гари, които да изопачаване историята, за да плюят срещу противниците на .устата БСП.