43

Анонимен

преди 3 години

На вас, ако Ви дават всичко на готово ще работите ли драги ***?

42

Поаро

преди 3 години

До 35Апартаментите да не са 8 и баща му да се казва Цветан Цветанов? Тогава може, вярвам ти:)

41

Анонимен

преди 3 години

Живея в град в където доходите на цели фамилии от етноса идват от наркотици. Защо им е да работят ?

40

Анонимен

преди 3 години

Смятат да харчат пари от нашия джоб за глупости.

39

Анонимен

преди 3 години

Как ще работят и учат те имат само права и са под закрилата на нпо-та и държава?

38

Анонимен

преди 3 години

Робовладелците в България все по трудно си намират бели хора на ниски заплати. И сега поглеждат към римляните, карти ще им правят, програми, обучения, А-ууу.... Еми свърши вече тая работа, ще трябва да плащат или ще си работят сами.

37

Анонимен

преди 3 години

Помните ли оная швейцарска баронеса, която с фондацията си подпомагаше ромите у нас след 1990 г.След 10 години опити се отмая и се прибра, каза, че се е лъгала, че може да промени нещо.Просто ромите вземали парите и ги изпивали.А можеше просто да ни попита, нали?

36

Анонимен

преди 3 години

... но доят бюджета...

35

Анонимен

преди 3 години

За заплата от 350 ОЙРО нето, няма кой да работи.Нетно минималката е 504 лева и някакви стотинки, тъй че 350 евро чисто си е далаверка...

34

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам Наденица Сачи-ва са работи за 530лв. В нормална страна, на същите цени за храна, дрехи, гориво, ток, може би и по-евтини, един ниско квалифициран човек зима минимум 1000-1200 в съответната валута. Тука за тия пари ти искат майка си и баща си

33

Анонимен

преди 3 години

до 31Не е вярно за ромите. Служил съм с тях в строителни войски. Всички излизаха с усвоени занаяти - заварчици, кранисти, зидари, бояджии и т.н. и си заемаха местата в пазара на труда. Говоря в началото на 90-те, след бай Тодор. После ги зарязаха и това е резултата.Имам приятели от етноса, за които бих дал всичко.В управата е проблема. Като тази и всичките останали некадърници горе.

32

Аейсиктирррт

преди 3 години

За учене нямат пари тъй като всичко е демосратско платено и няма врче държава а не работят защото не са безмозък да бачкат на измислени нещасни бознесмени за без пари или минимална заплата. Аейсиктиррт

31

Баща на "Безраб

преди 3 години

За съжаление едва ли голяма част от тях не работят. Има множество свободни професии, покер играчи, трейдъри и прочие. Младите знаят как да вадят пари от интернет и със сигурност плащат повече данъци ( специално ДДС с това, което потребляват). Синът ми е избрал пътя да работи сам за себе си и не желае да чуе и лев да даде да се осигурява на 25 е, купил си е 4 апартамента вече и ги дава под наем, не чака пенсия от държавата!

30

Анонимен

преди 3 години

Всякакви такива програми за подпомагане на заетостта са кражба на парите на данъкоплатците. Решението за ромското население е само едно. Швейцария, Германия, Швеция - да си ги интегрират и да си им подпомагат заетостта. Вместо да идват швейцарците да ни обясняват какво трябва да направим, да вземат 10,000 ромски младежи и да ни покажат как те ще им намерят работа в Швейцария. Да дойдеш със заплата от 15,000 франка и да говориш глупости е лесно. Да си вземат роми и да ни демонстрират.

29

Ко? Не?

преди 3 години

Кой пък точно ви каза, че не работя ?!?! Ааа, защото не плащам данъци и осигуровки ли? Аре ясно да видите кой пръст съм ви показал. Държавния мравуняк да го изхранва някой друг. Без мен. Парите кеш, на ръка!

28

До Просветен

преди 3 години

Кои са нормалните държави?!Тези които не са били роби на Москва!Които не са ограбвани от Русия.

27

Наденица Сачева

преди 3 години

не е в час горката, като всички останали от ГЕРБ. Освен насила да ги накарат да чукaт камъни, друго не знам какво може да се направи с тези индивиди...

26

Анонимен

преди 3 години

На изборите ще захлебят!

25

Анонимен

преди 3 години

Днес гербери, утре кой знае

24

Анонимен

преди 3 години

Преди избори винаги се подава тоягата с моркова на нея.Като минат изборите си караме постарому.