10

А бе ДРУГО СИ Е

преди 3 години

да си от Партията Бащица. Ту пачка, ту кюлче, или поне полуогризан кокал може да изпадне от трапезата на СИКаджиите на ГЕРБ

9

Не бе Калекото

преди 3 години

Тоя е от новите партийци, от прозападните. За Москва е най-ценен ТИКВАТА. Башибузука от Банкя направи много за укрепване на вярата на българина в РУСИЯ като единствена надежда срещу ОКУПАТОРА от САЩ

8

Гошо...Тъпото

преди 3 години

За ГЕРБ...моделът Ц.Цачева,ще се повтори и сега;тя не бе...избрана за депутат дори и в родния си Плевен.Народът му...писна да го правят на един пословичен...будала.Времето,когато Боко и...магаре да посочи го...избираха,отдавна отмина.

7

Анонимен

преди 3 години

Да ги отменяме изборите щом вече са ясни резултатите?

6

Анонимен

преди 3 години

Те са си предпечатали бюлетините вече пък вие ходете да гласувате. ГЕРБ са мафия, а мафията няма скруполи и морал. За тях е въпрос на физическо оцеляване. ББ знае, че ако не открадне тези избори рискува сериозно да влезе в затвора.

5

Калеко Алеко

преди 3 години

Този Юрий Асланов от Бузлуджа ли го спуснаха или от яз.Копринка, да прави хибридните си прогнози, поне да си беше поприкрил името с някой псевдоним, че кънти на руски та чак не се трае ... !!!

4

Анонимен

преди 3 години

До края на изборите ще има стотици проучвания чрез които ни убеждават, че твърдото ядро на ГЕРБ е 30%.Толкова са решили да си припишат, но първо трябва да се подготви обществото, за да си мислят че това е истина а не плод на изборни манипулации.

3

Анонимен

преди 3 години

Какъв ГЕРБ какъв Буда бе.

2

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Това не сме го поръчвали

1

Анонимен

преди 3 години

Няма да управляват, колкото и платени проучвания да ни съобщите преди изборите.