17

Анонимен

преди 3 години

Сиреч вече западняците са комунисти, а ние капиталисти.

16

Анонимен

преди 3 години

Много е просто.Признаването на равните права е важна тенденция в развитието на запада, докато на Изток разични автократични и откровено диктаторси популистки режими използваха маргинализирането на такива групи за да трупат популярнос (но се видя, че това е само параван, както с депутата на Орбан, за който цялата партия воглаве с Орбан знаят)

15

Анонимен

преди 3 години

Русия трябва да следва демократичния път на Европа и европейскит ценности, и едва тогава може да се превърне в истински приятел на цивилизованата западна демокрация. Ако руснаците отказват това, тогава тяхното съзнание ще трябва да бъде преработено по европейски начин, както се случва с обществото на Украйна, Грузия, а също и частично с Армения.

14

Не бе толупи

преди 3 години

Просто ги е гнус извратени батки да развращават децата им. Пазят си обществото, доколкото могат. Лошото е, че извращенията са много щото така е по- лесно. Иначе аз съм за обратните да се разпорят взаимно, не ми пука.

13

Анонимен

преди 3 години

откога да цениш нормалното семейство стана хомофобия

12

Хомосексуалист

преди 3 години

Маските са като хомосексуализма, носенето на маски вече е новата нормалност.

11

СССР

преди 3 години

Православната вяра непризнава еднополовите!!Време е за православен Джихад срещу Западните ***!!

10

д-р Петров

преди 3 години

Нямам нищо против"обратните" но съм много против срещу наглата им парадност!

9

Анонимен

преди 3 години

"Докато на Изток, особено в Русия, където ортодоксалната традиция има приоритет пред вътрешната мотивация, не става дума за това какво чувства някой, а за това какво върши. Именно поради това голяма част от обществеността реагира агресивно на демонстративните, ексхибиционистки и поучителни елементи в движението за правата на ЛГБТ."Чакам и подобни глупсоти за тероризма. Те не го чувствали, ама щото комшията ще им се смее и за тва ...

8

Анонимен

преди 3 години

Странно е, как за 2000+ години западна цивилизация, проблема стана "наболял" преди 10 години ...

7

Анонимен

преди 3 години

Просто хората не иксат да им го навирате в лицето.Аз като не харесвам рап музика, лош човек ли съм? Не съм, ама няма да седя някъде, дето я пускат и не се асоциирам с хора, слушащи такава музика. Считам го, за под нивот си! Сега няма да тръгна. да стрелям по хора, слушащи рап музика ...

6

Лили Барута

преди 3 години

Зад всеки проблем се крият ония с големите уши,хитрите очички и увисналите джуки!?...

5

Хомо

преди 3 години

Първо, хората не са длъжни да бъдат нито хомофили, нито американофили, нито русофили. Това си го решават сами.Второ, ЛГБТ активистите искат да си пропагандират начина на живот сред децата и по този начин по изкустен път да си увеличават броя. През изминалите години имаше много скандали с листовки и книжки за деца,включващи ЛГБТ пропаганда. Имаше филми, имаше анкети, курсове в университети, които прокарват тази идея.

4

Анонимен

преди 3 години

"В източна Европа, темата не е била рпиемана, за толкова важна"Ем да ... не я е имало.

3

Анонимен

преди 3 години

Все иситини споменават, а псоел семъчат да ги отричат с "научни" обяснение. Ем за тва :)

2

Анонимен

преди 3 години

Сега Април ще видите какво става. Ще разрешат гейпарада, а всички други ще бъдем на каишка, за да не нарушават основното чавешко право на демонстриране на содомията и греха.

1

Анонимен

преди 3 години

Отношението към леваците е спокойно когато си правят всичко вкъщи,а е неспокойно когато натякват на обществото сексуалната си ориентация с разни паради,само факта че го правят доказва че НЕ са нормални..