10

Анонимен

преди 3 години

"Аз не съм ходил по молове, но като гледам по телевизията - там никакво разстояние не може да се спазва", категоричен е Начев.А в метрото и Джъмбо дали е ходил, щото там дистанцията въобще няма проблем да се спазва? :) Ей, такива теоретици като почнат да ръсят мозък - има да се смееш, да се смееш... той не ходил там, ама гледал снимки. Да не е на Луната това, че да не можеш да идеш?

9

Анонимен

преди 3 години

Можем само да консултираме "дисциплинираните", като примерно Израел, които имат дисциплинирано население от 9 милиона, но от повече от месец имат по 5000-8000 новозаразени на ден, даже до 9000 стигнаха за малко. Трябва да ни се обаждат за съвети.

8

Анонимен

преди 3 години

Вместо да вдигнат хора в чест на поредните 20 000 ваксини и да слушат по радиоточката много милионните бъдещи ваксинирани,те тръгналида се разхождат!

7

Анонимен

преди 3 години

Начеев, Начев... По молове не ходиш, ама в кауфланда се бутате пенсионерите щото там вироЗ няма... Всички *** на ГЕРБ ли оглупявате толкова бързо ??

6

Анонимен

преди 3 години

Най-обичам такива свлачища да ми дават квалификации и то едни такива обобщаващи!

5

Елемаг

преди 3 години

Начев,сега при мен един гастербайтер от Германия просто се подписа на сканиран документ.Дошъл си е снощи и до цялото удължаване баба Меркел ще превежда евраки с хиляди.Човека си стои с маската и е дисциплиниран.Просто тука не вадим пачките ,че искаме чекмеджето да е пълно.А на Запад дават.без административни капани.Просто един подпис момче и пратени по e-mail. *** все ги пропускате тия неща.Плащай ми и на мен да си купувам пържоли и да гледам телевизия и да видиш, какво е дисциплина!!!

4

Bond

преди 3 години

Поредният платен професор, който смята, че ако имало вечерен час ще се спре вируса. Алооу, ние с вирус ли се борим или с вампири и върколаци?

3

Анонимен

преди 3 години

Начо, не се напъвай. Министър няма да станеш, Балтов те води доста повече в обслужването на властта и той е преди теб!

2

Анонимен

преди 3 години

Мерките са си безсмислени от самото начало и затова не се спазват.Хората още не са станали овце, поне не всички, че зда хопат когато им свирят и както им свирят.На вас ако ви плащат да тътнете за ограничение на човешки права, хората не получават пари за същото. Някои останаха без доходи от простотиите, които се творят ежедневно.А,да,и у нас се трие всичко за ежедневните протести от държавите по света против ограничителните безсмислени и увреждащи мерки!Ограничавайте се сами! Писна ни от вас!

1

Анонимен

преди 3 години

С толкова глупав народ добре, че вируса не е толкова сериозен защото ако беше нещо наистина опасно вече да се бяхме затрили понеже българина знае повече от другите...