47

АнонимеН

преди 3 години

2.5 МЕТРА Е МАЛКО !!!5 МЕТРА Е ПРАВИЛНОТО !!!

46

Анонимен

преди 3 години

До BondВ Калофер няма болни а даже и хоро танцуватха на 6-ти януари в ледената река

45

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ нямат алтернатива на тези избори!

44

Анонимен

преди 3 години

Господа и госпожици списващи, FF52 е модел слънчеви очила, маските са FFP2. Срамно е такива елементарни детайли да ви убягват.

43

Bond

преди 3 години

Тия британски и южноафрикански щамове не пеят в хора.Пазете се от "варварският" Калоферски щам, който мозАците от щаба ще обявят в най-скоро време. Той е с най-дълъг инкубационен период и вълната от него ще ни застигне една седмица преди изборите.

42

Анонимен

преди 3 години

Цветанка оРизова вчера в предаването 100 пъти попита доц.Мангъров: Твърдите, че само вие и още няколко като вас знаете истината, така ли?А той човека не се сети да я пита: А ония дето твърдят, че знаят истината вече цяла година какво постигнаха с действията и бездействията си?

41

Анонимен

преди 3 години

Всичко е цирк ако маските пазаха на 100 процента нямаше да ги свалят докато говорят на тоз брифинг.

40

ЗЛАТЕН СТАНДАРТ

преди 3 години

PCR "тестовете" - НЕ СА ТЕСТОВЕ - това категорично го каза създателят им - също каза, че са абсолютно НЕПОДХОДЯЩИ да се ползват за това, за което ги ползваме в момента по цял свят! Разберете това, и ще разберете още много неща, произхождащи от него.

39

Дръндер

преди 3 години

Пич пази дистанция от мене, че където те срещнем там те наплювам! Заслушах се сутринта и не вярвам какви глупости плещи! А водещата там беше само като ветропоказател, никакво опониране, никакви неудобни въпроси! Освен за Швейцария, на които той отговори адски тъпо!

38

Иванчо

преди 3 години

Бойко печели изборите с разлика. За 10 години този човек не спря да строи пътища, болници, детски градини. Икономиката ни расте - една от най-желаните страни за инвестиции сме. Всички се бутат при нас да идват. Заплатите растат, пенсиите растат. Хората са щастливи и доволни. На протестите имаше не повече от 5000 човека в добрите им дни. Платени разбира се. Хората оценяват Бойко и колко добро е свършил, а други завиждат и пускат фалшиви снимки и записи с гласа на Ненчо Балабанов.80Анонимен

37

Анонимен

преди 3 години

Ми като не можеш да спреш пандемията к'во се напиняш тогава???!!!Хвърляйте маски и всичко и да живеем отново нормално че вече не се издържа!!!

36

До 35

преди 3 години

Ами то и в други световни туристически центрове ходят хора, но там има корона вирус. И какво? Никой не може да ти отговори. За сметка на това в Занзибар всеки 3-ти е носител на вируса на ХИВ. Значи ХИВ ( СПИН) вирее там, короната не. Я кажи докторе, какво става в света? Кажи ни за илюминатите как са избрали Занзибар за оазис от КОвид? Специално на теб ще кажа... това беше сарказъм.

35

Анонимен

преди 3 години

Айде сега с поръчаните ваксини дето ще дойдат много след като всичко е свършило, да си варите рИкия!А то вече взе да свършва, природата си зане работата!Вие налагате локдауни, природата прави вируса 10 пъти по-заразен.Вселената не търпи вакуум!!!

34

Мутафчийски

преди 3 години

Когато дойде южноафриканския щам социалната дистанция става 100 м., вместо маски минаваме на противогази и скафандри, а ПСР теста става платинен стандарт! Иначе ще се мре, яко ще се мре! Директива на института Роберт Кох-Германия!

33

вичи

преди 3 години

Като гледам от него до близкостоящия му от дясно е точно 2.5 м :)))))))))))) ***!

32

Анонимен

преди 3 години

''Ако досега дистанцията е била 1,5 м, сега трябва да стане 2,5 м, ако сте носили обикновена маска, сега трябва да носите - FF52.''Явно Баце е внесъл още тестове и маски и не му се харчат.В БГ е така гласува се закон за да върви някой бизнес.Който не спазва глоба!Социалистически монопол!Ако внесе някой друг играч обаче,ще въведат и лиценз за да няма конкуренция.Комунист знае само монопол,той конкуренция не понася!Само знае да лъже и да краде!

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Да ами никой не се сети да говори за дистанция в автобусите където ако се въведе ще е добре за пътниците понеже ещ могат да се опънат а не да се сгават на четири.

30

ЦИНИК

преди 3 години

Язе от кога гълчъ . От могу акъл на разни учени( празни) глави кадя ни управляват стигнайми дотук.Пандемия,маски,каски нищо не помага.Затва дезинфекция с ракия ридовно.У наше селу никой досагъ не е фанал коронка.

29

Анонимен

преди 3 години

"Една пандемия от въздушно-капкова инфекция не може да бъде спряна"напротив може! Стига да има доста тъчно технология за тестване, изолиране и подходяща организация - все неща които явно липсват навсякъде освен в Китай... друг въпрос е има ли смисъл да бъде спряна...

28

Анонимен

преди 3 години

Ще повторя коментар 13, който обещае да вкара в затвора Нощ-ниците и всички, отговорни за жалкото състояние до което ни докараха, ще спечели моя глас. А това от моя страна не се случвало от 20 години.