81

до 81

преди 3 години

Онзи почвай от ГЕРБ там е фрашкано с комунисти начело с вожда им.

80

Анонимен

преди 3 години

Ако сложим Македония и Българите в Украйна, излиза че Българите в чужбина са повече от българите в българия.

79

Анонимен

преди 3 години

Французите при въвеждането на демокрацият рязаха на площадите главите на недемократи кръв се лееше на площадите при въвеждането на демокрацията и заклаха десетки хиляди хора, а при нас още нито една комунистическа глава не е паднала.

78

Анонимен

преди 3 години

Тоя професор само хаби тоалетната хартия очОвадно е за кого работи.

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Добре де, тука са 6.9 милиона, навън са по-малко от милион. До тук 7.7-8 милиона. През 89та са били 8.9 милиона. Тоест ни се губи един милион и нещо българи дето не са нито в чужбина, нито тук. Къде се тези хора, на Марс ли ? Ега си математика."Достоен си за берач на ягоди и дано да си от тези 1 милион, които разнасят тъпотията си извън България. 2019 са починали 108 хиляди, а са се родили 61 хиляди. Ясно ли е вече защо от 89а населението намалява?

76

Българин

преди 3 години

Ох, да идва 4ти април и да дойде Нинова или Слави или некой друг да ни управлява живота и да ни оправя и да ни създава условия да се развиваме, ох, само да дойде веднъж 4ти април, ох!

75

Въпрос

преди 3 години

Извинете мога ли да попитам, като дойде спасителния 4ти април и се спасим от диктатора Борисов и си турим некои други, няма значени кои, всеки е по-добър от ГЕРБ,като махнем ГЕРБ кога ще почнат да дават големите мерезета, още на другия ден, или ще трябва да почакаме 2-3 дни?

74

TEPAm GOVEDOTO u GAL

преди 3 години

БАНКЯНСКОТОо ГОФФЕТООо СЕ Е ИСРАЛОО БРУТАЛНООО И Е ПЕДИЗЖИКАЛОО ТАПА МАИАК МуУ ДА ЕБЪЪ МЪРТЖАЖАЖ ГРОБАРСКАКАКА СЪС СТРАПОНАНА АН ЛУБОФНИКА МУ ПЛУФНА АЛИЕФФ ПОМАКА Орт ГНЯССС

73

Истината

преди 3 години

Мишооо,тия ,1 милион български избиратели в чужбина имат семейства,които са поне по трима човека.Значи пак са около ,3 милиона,пишман математико.

72

мда

преди 3 години

При социализма България беше 9 милиона, сега е 5 милиона мизерстващи в България + половин милион избегали на запад при свободата да мият улици и да слугуват! Добре живеем при демокрацията и американското партньорство, свободни сме, а свободата Санчо е най-висшето благо дадено на човека!

71

Анонимен

преди 3 години

Вервам му.Щом Мишока го е казал...Абе тоя няма ли да излиза в пенция.Да не мисли да живее вечно.

70

do 69

преди 3 години

Vaprosat e dali tezi tvoi 5% se interesuwat ot Balgaria vaobshte:) Az ne.

69

Татко Барба

преди 3 години

Чак ме е срам, че този професор беше преподавател в моя университет. Преди време изглеждаше честен и точен човек, но откакто се хвана да брои гласове и да получава безбожни пари /от знаем кой/, стана символ на лъжата и измамата. В България всеки измамник взе да ни учи на честност, и всеки държавен чиновник- на работа. Пази Боже!

68

Оправете си изказа

преди 3 години

Тук математиката е смятана на принципа на "сферичен кон във вакуум"...Има огромна, ОГРОМНА разлика в това колко са българите, и това колко от тях са избиратели... Оправете си заглавието - не отговаря на истината.Най-вероятно българите в чужбина са над 2 милиона, а от тях са избрали да бъдат избиратели под 1 милион - така звучи по-реалистично."С тези 3 млн. имена ще направим едни актуализирани избирателни списъци на хората, които са в България.".. .., които имат желание да гласуват.

67

Анонимен

преди 3 години

Берачите на малини не ме интересуват- не ги броя за хора, те са срам за нашата нация. Инатерсуват ме тези 5% от емигрантите, които са образовани и кадърни. Те надали са и 50 000 души.

66

Анонимен

преди 3 години

Добре де, тука са 6.9 милиона, навън са по-малко от милион. До тук 7.7-8 милиона. През 89та са били 8.9 милиона. Тоест ни се губи един милион и нещо българи дето не са нито в чужбина, нито тук. Къде се тези хора, на Марс ли ? Ега си математика.

65

До dvb

преди 3 години

Много добре знаем какво има предвид "професора" проблема е, че той халхабер си няма какви са цифрите! Никой в БГ няма идея към дата 04.04. колко Българи са в чужбина, кой къде е, та да се казва колко могат да гласуват! И Гранична полиция да питаш не могат да проследят колко от излезлите последните 20 години са живи, здрави, къде са, колко деца имат над 18 години,тези деца къде са родени с какви паспорти са!Всичко е стагмистика пак!

64

Колкото и да триеш

преди 3 години

работата е ясна. И този сайт също е отровно манипулиращ.

63

Анонимен

преди 3 години

Официялно, а на черно колко са?

62

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е подвеждащо. Константинов казва "българските избиратели" а не общо българите в чужбина. Естествено всички българи в чужбина са повече.