57

Зозо

преди 3 години

До IQ 2.28Руският чип е толкова голям, че не се побира в спринцовката :))))))))))))))))))))))))Какво да се прави, руски нанотехнологиии :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

56

IQ 2.28

преди 3 години

До Анонимен56а сърбите са един чутовен критерий, военно икоомически, инфраструктурно... от тая гледна точка, в индия бият с дървета хората, които не носят маски.

55

Гробокопач

преди 3 години

Герберухи, спасение вам пришло! Eго зовуть "Спутник V". Оно вас отправить в околоземной орбите!

54

Анонимен

преди 3 години

Сърбия от нова година вече точи евтина руска газ от Турски поток през България.

53

Въпрос

преди 3 години

А чиповете в руската ваксина ще поддържат ли 5G?

52

Толкова много ли има

преди 3 години

Още ли има останали много русофили в България, на които им е толкова нужна руска ваксина.

51

Зозо

преди 3 години

Боко построи руска тръбъ за Сърбия за нула време, ама няма компресори да я напълни с руска газ. Наля там 3 милиарда готови пари, които нямат избиване в близките 100 години, камо ли на печалба да излезне. За това ще си плати на изборите.

50

Анонимен

преди 3 години

И сърбите са с руската ваксина.А тя първа беше готова,следователно най-дълго тествана.

49

Омбре

преди 3 години

До най-после!промяната в тона на жълтите медии като тая е налице. в крайна сметка ще се окаже че мангъра е гонил комисионната от братушките, а не е пророкувал бързо избавление

48

Анонимен

преди 3 години

Когато бяхме с Русия българите живееха добре.

47

до 43

преди 3 години

Преизбират Борисов защото алтернативата е у.т..йки от Бесни Страшни Пенсии, Маяма, Славунчовци, пияндурката Инджова, и все стари мууцууууниииии.. БеСеПе фалираха България 3 пъти за 15 г. след 1989г. Схемата им беше:- приватизация-банкови пирамиди-кредитни милионериНяма алтернатива. Не е виновен Борисов, че са некадърници останалите. Видяхме ги как ликвидираха работещи предприятия и ги нарязоха на скраб.Видяхме ги и как фалираха банките.Видяхме ги и как взеха куфарите с пари и не ги върнаха.

46

Българин

преди 3 години

По добре скъпа демократична шистова газ от САЩ отколкото евтина руска тоталитарна от диктатора Путин.

45

IQ 2.28

преди 3 години

батериите за чиповете на гейтс стават ли за руските чипове? че вече съм купил, а ми се не набутва

44

ТИКВАТА НЯМА ТОПКИТЕ

преди 3 години

на ОРБАН. Човека си поръча МИЛИОНИ дози от РУСИЯ и хич не му пука какво лаят от САЩ и ЕВРОПАТА, под властта на фармацевтичните монополи

43

най-после!

преди 3 години

Ура-а!, Спутник-V и у нас! Вднага ще скочи процентът на желаещите ваксиниране. Всички русофили ще се наредят на очередь за ваксиниране със Спутник-V! Стадният имунитет на нацията ще бъде осигурен!

42

Анонимен

преди 3 години

По-голям русофил от Борисов няма!Строи на Путин газопровод с парите от бюджета на България!

41

Анонимен

преди 3 години

Рядко може да се срещне по-подвеждащо заглавие от това. Заглавието+съдържанието в текста=фейк нюз.

40

ОТРОВА ДА Е

преди 3 години

Американска да е. След яростната атака срещу СПУТНИКА, че била неизследвана, рискова, "КОМУНИСТИЧЕСКА" и какви ли не лъжи. накрая се оказа че: 1 ПФАЙЗЕР са създали ОПАСНА вакснина, 2 НЕ Е изследвана и само защото ИЗРЕЛ СЕ Е СЪГЛАСИЛ да и даде всички данни за ваксинираните е получил тези количества, 3 НЯМА ВАКСИНИ за ЕВРОПА. ТРЪМП нареди всичко за САЩ, БАЙДЪН - по 1 МЛН дози ЗА САЩ... В КОЛОНИЯТА РБ бяха активирани всичките агенти да плюят срещу СПУТНИКА, а вчера 18 ваксинации. ЦЕЛИ 18....

39

Анонимен

преди 3 години

даже съм готов и да си я платя слагам само руска и никаква друга , аре почвайте с минусите евро атлантико ,,,,,,

38

Анонимен

преди 3 години

Русия също е окупирана територия. Тази Русия много отдавна не е онази Русия която ни е освободила.Путин е назначен с мисия да води точно определен вид политика която да не позволява на Русия да стане прекалено силна и богата държава а да ги държи като едно плашило за запада което постоянно да го разнасят в медиите и да плашат западните роби. Централната банка на Русия е под контрола на еврейския картел. Какво повече да говорим. Не може да се има доверие на никой!