56

До 55 от яблани

преди 3 години

... и ако не можеш да се огледаш, аз се занимавам с управление. Човекът се нуждае от такова управление и всички държави в момента си избират диктатори за лидери. Няма давам пример. Поогледай се

55

Путинь

преди 3 години

Боли *** двореца за протестиращите.

54

До 55 анонимен

преди 3 години

Нищо не съм унищожил. Имам прекрасно семейство и доходи. Ако демокрация е араби да но завземат земите, за които моите деди са умирали, турци да са в парламента, дпс и пеевски да управляват държавата, черни братя да звънят на баба ми да и крадат парите, гетата да са с най богати къщи, демократите да изнесат приватизирана България, която бащите ни построиха, пет човека с палатки да затварят София, то тогава дръж си я за тази демокрация за теб

53

Интересен факт

преди 3 години

Тези , които сега се пишат най-върли русофоби и американофили , по времето на НРБ си бяха ударни комунисти , на първите редици , когато е трябвало да се хвали и величае СССР и вождовете им Справка - голяма част ръководните фактори в ГЕРБ , СДС и други десни структури

52

Анонимен

преди 3 години

До Яблани и грушиСтранно как прогреса и историята оборват думите ти. Явно си самоунищожил банковата си сметка или черното дробче.

51

Тонката

преди 3 години

Мечтата на всеки по-млад Руснак е да емигрира на Запад:):):)Щом и тук в България къде Фигуранта разправя,че сме били блато предпочитат,сметай там къв ад е:):):):)

50

Яблани и груши

преди 3 години

Живях в комунизма. Живях в демокрация. Човекът на свобода е склонен към самоунищожение. Единствения правилен строй за тази пасмина, която е човека е комунизъм. Съжалявам да го кажа. Чао

49

Анонимен

преди 3 години

И що требе да мразя някого бре кауш ***?! Омразата поражда насилие което се ескалира и довежда до нескончаями убийства, насилия и леш. Така ли ви учат в непейските лаборатории по демагогия? Явно требе да започнем точно от политагитките да ги весим по дереците и да ви линчувам както ви се полага. Разделяк и владей е минало. Скоро политиз-мет начело с тарторите ви ще плащате яко.

48

Анонимен

преди 3 години

Тия хора на снимката просто се забавляват. Руснаците са свикнали да ги удрят, блъскат, мачкат и въргалят в калта. Историята им е на народ с ботуш върху лицето. Още една причина да стоим далеч от тия.

47

Анонимен

преди 3 години

До 46Би ли ми обяснил какво общо имаме ние с англосаксонците?

46

Гошо...Тъпото

преди 3 години

За да се управлява...огромна държава като Русия успешно,трябва...желязна ръка.За сега Путин се справя...блестящо,като ръцете му са...меки ръкавици,но никога не е късно да ги...махне,ако се наложи.

45

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Проблемът на Путин е, че е много добър."Още едно от доказатествата, че си морално деградирал.:)))))

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42"Не са платени, просто мразят Русия, това са европейски ценности."Само червен изгнил мозък слага знак на равенство между "Русия" и "Путинистки диктаторски режим".Европейските ценности определено отричат втория.

43

Анонимен

преди 3 години

Полша разруши православния храм Александър Невски в центъра Варшава, който беше почти два пъти по голям от едноименния в София, а ние още не сме разрушили Александър Невски в София. Българите требе да разберат, че докато не почнат да мразат Русия като поляците, визите никога няма да паднат и никога няма да бъдат приети като равни в голямото цивилизовано западно англосаксонско семейство!

42

Анонимен

преди 3 години

Продадохте си земите на безценица, които русите ви освободиха от всякакви империи, а сега някои се изказват неподготвени.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38"Нормално е в САЩ да убиват протестиращите, а в Русия да ги задържат."Нормално е, че си морално банкрутирал.:)))))))))

40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗлобарите са ги навили като пружинки да подскачат и врещят за предателя Невални който ще изгние в Сибир! Платени сте нали ! ?Не са платени, просто мразят Русия, това са европейски ценности.

39

1

преди 3 години

До Анонимен 36"При управлението на Владимри Путин Русия увеличи бюджета 24 пъти, военните разходи - 32, БВП - 14 пъти. Скочи от 36-то на пето място в света по БВП. Валутните резерви се увеличиха 48 пъти! Ръст в селското стопанство. Повишение на заплати с 18,5 пъти! Повишение на пенсии - 16,5 пъти! Намаление на смъртността сред руското население с 1,5 милиона души годишно и вече има положителен прираст."А минималната и средната работна заплата по-ниска отколкото в България!

38

До 36

преди 3 години

Брей те значи с авзимали по 20 лева заплата преди да дойде Путин а сега 280.

37

Анонимен

преди 3 години

Нормално е в САЩ да убиват протестиращите, а в Русия да ги задържат.