358

Каун Грипенов

преди 3 години

Гешев към Радев: " Само чакам да ти падне имунитета и при бай Ставри да си рисувате Грипени по затворническите стени".

357

Анонимен

преди 3 години

Много елементарно реагира Бокича.Ядоса се,че го освиркват и взе да напада Радев.ОДЗ 1 в Банкя.нНи в клин,ни в ръкав и извън темата на речна.

356

Анонимен

преди 3 години

БАЙ БАЯНИ .....КАК ДА КАЖЕ , КАТО МУ ДЪРПАТ ЮЗДИТЕ ОТ МОКВА.....ПРЕД ПАТРИАРХА МЪЛЧИ КАТО .....А ИНАЧЕ СЕ ПРАВИ НА ОТВОРКО ....

355

ха ха

преди 3 години

До АнонименЧерепа плащаше по 60 милиона чрез Севда сещате са но кого.Тъй де

354

Анонимен

преди 3 години

До САМО КАЗВАМНе ни е наша работа да се месим в делата на други държави,трябва да сме изкукуригали,че да се месим в делата на чуждите държави,без значение кои са те,освен ако не засяга пряко българския интерес

353

Бай Баяни

преди 3 години

А бе,Радев,кажи си,защо те изгониха от Естония? Защо Ердоган поздрави Бойко, а теб те подмина. Защо замига като слаб ученик пред руския патриарх когато попита защо почитаме жертвите и на други народи за освобождението на България.

352

Анонимен

преди 3 години

Ей колко КОМУНИСТИЧЕСКИ *** има тук .....чакащи заработеното да им се плати от ЧЕРЕПА.....

351

Анонимен

преди 3 години

Следващата картина на великия художник ще е: мутра бродира гоблени под погледа на бай Ставри

350

иво

преди 3 години

Оставка,съд и затвор за Боко Тиквата.И бой и е......не за всички гербаджийски амбриажи пешещи тук в подкрепа на една мутра............

349

96

преди 3 години

Служебно правителство и къртене до здраво- в момента всичко е прогнило;)

348

Анонимен

преди 3 години

Днес дедо Боре биде освиркан в Сливница.Съжалих го,как се стресна от виковете-оставка,пачки,мафия....и тогава обърна палачинката за Радев.Какво друго да прави,кат му е толкоз акъла.

347

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

НАЛИ НАШИЯ ФИГУРАНТ- НИЩОПРАВЕЦ Е " РАДЕТЕЛ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА " - ТОЙ ,ГО КАЗВА ПО ГОРЕ. СЕГА ДА СЕ ЗАСТЪПИ , ЗА НЕВИННО БИТИТЕ И АРЕСТУВАНИ ВЪВ РУСИЯ ПРОТЕСТИРАЩИ. ИЛИ ОТНОВО ЩЕ СЕ ИЗМЕТНЕ ОТ ДУМИТЕ СИ И ЩЕ СЕ СКРИЕ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО , КАКТО ПРАВИ ВИНАГИ ДО СЕГА !!!

346

Анонимен

преди 3 години

Батериите на човекът-робот, упрувляван от Москва, се изпразнихе.

345

Анонимен

преди 3 години

Рубашкин ти в ЕС ли си!Тежка шизофрения!

344

Анонимен

преди 3 години

Затова пък, болшинството българи се трогнахме от вдигнатия комунистически юмрук, заради който Радев трябваше да получи импийчмънт, тъй като раздели нацията и поведе метеж към сградата на парламента. Трогнахме се, че президента не е на всички българи и погази конституцията, че оглави платен от мутри -избягали от закона протест, че предава секретна информация на Русия.

343

Анонимен

преди 3 години

Не ти мина номера Радев!!!!Боко не падна след червената ти боя и ти остана на сухо без служебен кабинет!

342

V

преди 3 години

Както знаете, настоящите проблеми започнаха през септември 2019 г. с паниката на ЕЦБ и Фед поради проблеми във финансовата система. За ЕС и САЩ огнището на коронавирус настъпи в подходящ момент.Обикновено, за да оправдаят огромното увеличение на дълга и печатането на пари, правителствата влизат във война или предприемат голяма терористична атака. Никой не знае как е възникнал коронавирусът, но той е дошъл в много подходящ момент за правителствата и централните банки под натиск.

341

Е как не се трогна

преди 3 години

Баце си ги дондуркаше до последно. Даже Баце стана топ протестър, предложи им радикална промяна, ама те не щат, защото обичат Баце.

340

бг

преди 3 години

Може ли да повтаряме все едно и също. Хайде, напънете се да измислите нещо ново, различно от хейт.

339

Анонимен

преди 3 години

пожаррр, гориии .... какво гори ? празната ми тиква гори