13

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаГЛЕДАЙ СИ РУСКИЯ ПОТОК ЧЕ СКОРО ПРЕСЪХВА

12

Друг Помнещ

преди 3 години

Думи не ни трябват. Делата, къде са делата, Президент Радев? Покажете какво сътворихте за времето, през което бяхте Президент? Камък върху камък, осъществена кауза? Нещо? И не, яйцата, доматите и мършата по парламента, министерски съвет и полицаите не се брои.

11

Анонимен

преди 3 години

Скрийте го това жалко човече - цяла седмица вече разиграва цирк наречен консултации

10

Василев

преди 3 години

Румен Радев не може да се бори против корупцията и антидържавността , след като по един порочен начин се е облагодетелствал с имот от държавата в комбина с любовницата си!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Чак и портретите на Левски, Ботев, Захари Стоянов и Бенковски не могат да ги понасят и искат да се обърнат, да не ги виждат тези изменници.

8

Анонимен

преди 3 години

На пРЕцедента му е важно "общественото доверие в изборния процес", но използва всяко публично изказване да сее съмнение в същия.Не пропуска изказване да подчертае, че трябва да има "доверие" в изборния процес. Московския *** не спира да сее съмнение в легитимността на изборите, нали?

7

пожелание

преди 3 години

Мачкай Радев ,герберистката *** !!

6

Анонимен

преди 3 години

Що за глупости. Трябвало това трябвало онова. Събират се едни костюмарчета всеки ден да си чешат езиците пред камерите за по час два и да обясняват какво е трябвало да се направи. И накрая никой не прави нищо от това което е трябвало да се направи. Направо съм отвратен от всякакви такива типове наречени политици.

5

Анонимен

преди 3 години

Да общуваш с поръчков убиец-Божков черепа , със Славуна приятел на Г. Илиев-ВИС и с всички маргинали като Атанасов, Ивановци и всякакви метежници от отровното трио и Мая-общата може само пРезидента на чуждо разузнаване Румен Радев. Бог да пази България, защото явно ние не можем.

4

Анонимен

преди 3 години

ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ИЗГОНЯТ РАДЕВ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО

3

Истукан

преди 3 години

Този толкова много искаше предсрочни избори, а сега се посра като наближиха редовните избори. Аз предлагам да го сменим, защото и неговите избори наближават. Да се маха от президентството и повече да не се връща.

2

Анонимен

преди 3 години

Къде се покри учиндолския? Да не е станал и той почетен председател и да командва по телефона?На чалгаджийте мястото им е в чалготекитеПолитиката е за дипломати, не за кукувци като тези на снимката.

1

Анонимен

преди 3 години

Ние искахме промяна ти ни предлагаш пак от същото и то по време на пандемия, как мислиш, че ще свърши всичко това ?