32

Анонимен

преди 3 години

Всички доктори, професори, академици и т.н. корифеи на науките си предлагат собствените мнения които са разнопосочни и противоположни. Явно че ни оставят всеки сам да си реши със собствената глава как да постъпи. Лично аз смятам да се ваксинирам, не желая да живея под домашен арест още 10 години както предлага този доктор.

31

Jj

преди 3 години

Още един тежко некомпетентен "доктор". Явно не може да чете или и той иска да става политик. С такива "лекари" нивото на медицината си е скандално.

30

Анонимен

преди 3 години

Чорапогащник, цепки... Кои правила в модата не важат за кралските особи?

29

Анонимен

преди 3 години

Който бърза да се кастрира, няма какво да чака.

28

Gregory House, MD

преди 3 години

Съставката във ваксините се нарича полиетиленгликол.Тази в антифриза се нарича етиленликол и освен че названията си приличат е много по-токсична, затова не трябва да пиеш антифриз!

27

Анонимен

преди 3 години

ХАХА 19ти, ти ми доказа, че този е хахо! Хората сложили антифриз във ваксината, пък тоя луд вика, че това е странно! Антиваксърите какво ли няма да измислят!

26

Анонимен

преди 3 години

Без ирония, само въпрос - познавате ли някой болен от коронавирус?

25

АнонимеН

преди 3 години

АЗ НЕ ОДОБРЯВАМ ВАКСИНАТА НА ПФРИЗЕР !!!НО СЪМ ТВЪРДО ЗА НАСИЛСТВЕНОТО И ПОСТАВЯНЕ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ,ЗАЩОТО ТО ПРЕИЗБРА БОРИСОВ И ТРЯБВА МНОГО МНОГО ДА СТРАДА МНОГО :D

24

Анонимен

преди 3 години

Като се боцнете, не обвинявайте никой за последствията. Решението си е само ваше.

23

ГосТ

преди 3 години

Ами добре казано. Аз пък предпочитам китайската класическа ваксина. А това че преболедувалите имат по траен имунитет от ваксинираните го има като статистика от други ваксини.

22

Бобчо

преди 3 години

Аман от познавачи РНК технологията няма нищо общо със ваксините, това е по-скоро генна терапия, тъй като вашите клетки ще бъдат принудени на генно нива да произвеждат протеин. Тази терапия не работи ако не излъже клетката да прави това, което тя е принудена да прави. Но за да се получи този протеин клетката ще се лиши от други жизненоважни вещества. Може да се стигне до анемия и много по-лоши неща.

21

Между другото,

преди 3 години

51 годишен лекар от Маями, в отлично здраве, спортуващ редовно, непушач, без заболяване е починал две седмици след ваксиниране с експерименталната ваксина на ФАЙЗЪР. Три дена след първата доза е получил петна по ръцете и краката, а по-късно е приет в спешно отделение, където е починал. Късмет на останалите тестери.

20

православен патриот

преди 3 години

Прав е човека !!!Ще поизчакаме малко !!! Ето аз съм на 48 и като стана на 60 ще се ваксинирам!!!!

19

до 7

преди 3 години

Ми аз на моя син като беше бебе му сложих противогрипна ваксина щото ми предложиха Моя грешка! Сам съм си виновен - можех да откажа!Ми според мен веднага след ваксината той се разболя от грип!Държа да отбележа, че именно доц. Мангъров го ваксинира!За което не го обвинявам по никакъв начин - вината е изцяло моя че се съгласих.Когато вдигна 39 градуса температура той каза да не му даваме нищо, че "няма да му се свари мозъка".Еми свалихме я с Панадол и компреси с оцет.

18

Анонимен

преди 3 години

Как може да му се връзват на празните приказки на този ХАХО? Знаете ли какво е етиленгликол? Антифриз. Ха сега този ХАХО да посочи в кои продукти които всички ние ползваме в ежедневието е наличен?

17

Патриот

преди 3 години

Хубава, лоша, ваксината е за предпочитане пред летален изход от сблъсък с Ковид! Такива *** трябва да бъдат съдебно преследвани!

16

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно някой да ми казва,че тези полуфабрикати са опасни.Който иска да бъде опитна мишка- на добър час.

15

Анонимен

преди 3 години

Режимът в Брюксел забрани на страните членки да договарят доставки на ваксини от трети страни. Урсула фон дер Лайен предупреди в петък страните членки на ЕС, че не могат сами да договарят ваксини с трети страни и всички ваксини са в рамките на договорените от режима в Брюксел. Цялото портфолио покрива 2,3 милиада ваксини които режимът в Брюксел е закупил и платил и всички трябва да бъдат оползотворени.

14

Анонимен

преди 3 години

Единствено е пропуснато, че имунитетът от ваксините вероятно ще бъде нетраен, но това ще разберем официално след месец-два.

13

Патриот

преди 3 години

Поредният мангъроид!