75

Georgiev

преди 3 години

Аз не влизам в студената вода, защото много ще ми се свие и смали.

74

Да отидете в затвора

преди 3 години

Как може да излагате толкова много хора на риск с ваша смотaна традиция, която и за нищо не става! Затвор за вас

73

ДГД

преди 3 години

Всички хипохондрици и промити от Бтв,Нова и НОЩ мозъци,стойте си със скафадри в мазето и чакайте Витанов да ви брои чувалите от страшната зараза:)

72

Православен Патриот

преди 3 години

Масонската ложа се опитва всячески да разруши православието в България!!Опита се да забрани хилядолетна българска правослсвна традиция!Но е успя!! Браво на смелите Българи от калофер!!

71

Анонимен

преди 3 години

До До 84Да си пишеш и отговаряш си има мед.название

70

Анонимен

преди 3 години

Контролавирус

69

Анонимен

преди 3 години

СТОТИНА ПИЯНДЕТА,ПО ЗАРЪКА НА ***,НАРУШИХА ПО НАЙ-ГНУСЕН НАЧИН ЗАКОНИТЕ,А *** ГИ ВЪЗХВАЛЯВАТ.НАИСТИНА МНОГО ПРОСТИ ХОРА ИМА В ТАЯ ДЪРЖАВА.В ЦЯЛ СВЯТ ХОРАТА СПАЗВАТ МЕРКИТЕ, А НИЕ ТУК ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СМЕ"БЕЗСМЪРТНИ" И ДА СЕ СТРАХУВАМЕ ДА НЕ НИ "ЧИПОСАТ".А ПОСЛЕ СЕ ПИТАМЕ ЗАЩО НАЙ-МНОГО ПОЧИНАЛИ ИМА ПРИ НАС-АМИ ЗАЩОТО СМЕ ПРОСТИ,БЕЗОТГОВОРНИ И ВЯРВАМЕ НА ВСЯКАКВИ ОТКАЧАЛНИЦИ

68

отровна гад

преди 3 години

Всичко е просто и ясно!Който е напук на противоепидемичните мерки и демонстративно не ги спазва, значи е фен на Корнелия Нинова и Румен Радев!Който е за спазване на мерките, значи е за Бойко Борисов!

67

Умен, красив и интел

преди 3 години

Питомците на Сорос отново са в ярост. Много повече отколкото за тричането. Българинът не само не се отказа от традициите си, но и постави под въпрос "светая светих" -смазването на безмислените мерки. Това ме кара да се чувствам много добре!

66

Анонимен

преди 3 години

Какво общо има тази вековна традиция с лакомията на фармацефтите? Едното е традиция, другото фикс- идея за печалба.

65

Пълен

преди 3 години

кеф! Меките китки вият от злоба и завист, и още по-голям кеф е как при бързането да пишат повръщните си, бъркат тотално правописа-мед ми капе!

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 68Всички от комитета ли сте в това "състояние"

63

Анонимен

преди 3 години

Оооо, пояниците са друснали хорце, евала. Сега е правилно да не разчитат на мед. Помощ, в случай че имат проблеми. Да се помолят на господ примерно. Така би било редно.

62

Анонимен

преди 3 години

Ай сега по една глоба 300 лева да им дойде акъла. Ако утре се тръшне болно цялото село кой ще им плаща масрафа?

61

Анонимен

преди 3 години

Пет минути слава!

60

Анонимен

преди 3 години

Ся тая мома ако каже че се идентифицира като мъж, ще хвърли в смут и паника и джендарите и антиджендърите, и противниците на хорото.Иначе полицията е трябвало да ги задължи да влязат с маски и така и традицията и мерките щяха да са спазени, а те да са си свършили работата.

59

Ми добре

преди 3 години

На мене па не ми пречат. Играло им се хоро в реката, кефи ги да правят напук на правилата, дига им се самочувствието, харесва им да ги дават за пет минути по телевизора, ще осмислят следващите седмица-две вечерите в кръчмата... Ми добре. Да са здрави, пък другото... То човек от родителите и от съдбата си не мож' избяга...

58

Анонимен

преди 3 години

Корави глави ама като ги налази короната и ще омекнат за 24 часа.

57

Анонимен

преди 3 години

*** били тези които не одобрявали хорото,меки китки били.Ей *** не ти дойде акъла дее ба и чукундурът. Тези от джендърските държави на ЕС сутрин ги гледам как спортуват, 0т 5 ч сутринта кросове ,упражнения. Здрави ,енергични, а *** еталон за дюмбил, муа мазно ,пържено и кренвирши с нещо подобие на хляб , пие като смог ракии ментаци .Шкембеклии затлъстели с изпъкнали гъ зове . хипертоници . Много селения в тази България. Квото и да са политиците ,при такъв народ няма оправия. .

56

Анонимен

преди 3 години

Естествено,че това в Калофер е нормално, а не пандемичните небивалици! Когато имаш власт над себеподобни е добре да спазваш ня.кои норми на поведение. Иначе рано или късно идва друг толуп и те сменя!