10

?

преди 3 години

А аз си мислих,че ще е Серевна мък дония

9

Анонимен

преди 3 години

до 5 Ф-16Каква демокрация те гони бе?Нищо не сме сменили през 1990г.още ли не си разбрал?Същите са на власт,няма демокрация,нама капитали нито капиталисти!Кьорав ли си?!

8

Предложение

преди 3 години

Предлагам да съберем в Панчарево или Боровец световните сили, и да направим следния агриймънт, значи българския лев става резервна световна валута и нефта и газта започват да се търгуват само в левове, и който търгува в друга валута го убиваме! Какво ще кажете, а?

7

Бау

преди 3 години

дисциплинирани са. Европа и САЩ е пълен хаос ...

6

Анонимен

преди 3 години

Глупости,Китай в момента е най-водещата икономика и го доказаха с едни най-прости маски, да не говорим за 5 и 6 Джи.Цялото производство на света е в Китай.Нямат стигане!

5

F-16

преди 3 години

Оставете това, ами я кажете, след 30 години демокрация, свобода и целуване на американски ***, какво става с визите за САЩ?

4

Анонимен

преди 3 години

Китайската икономика не може да изпревари икономиката на САЩ, защото САЩ нямат икономика, не произвеждат нищо и са затънали в дългове. Така наречената икономика на САЩ изцяло виртуална или се състои в рекетиране и мародерстване на жалки васали като България.

3

:-)

преди 3 години

Грантаджиите ще получат удар!

2

V

преди 3 години

Оставете тва. Я да ва питам аз нещо. Ако долара се е обезценил спрямо други валути тази година с 12 - 15 % и си дал парите си на американското правителство срещу лихва от 0.8 - 0.68 % колко пари си загубил за една година за това че си ги дал на заем на САЩ ??? Точно сега е най неподходящият момент да се надупваме на САЩ и да купуваме ф16 на нереална цена .А защо го правим ? Те залязват. На 28 март можем да поправим тази скъпа за България грешка

1

Stoyanov

преди 3 години

Те са и сега, кой ще чака 2028?