73

Баба ферхунде

преди 3 години

Ах колко трогателно, истински индийски(турски) сериал

72

Диана

преди 3 години

До Анонимен83Няма такова нещо като некачествени хора! Всеки си има своите силни и слаби страни и всеки е нижен еднакво с другите щом Бог го е създал...

71

Политик

преди 3 години

Фейми, може и за канцлер на Германия да се цаниш вече - толкова дълго си живял там и си чак на немския..... Така и така от твоята вяра ще бъде новия управник на Германия. Я , в САЩ , Обама слезе от клона и го направиха президент .

70

Диана

преди 3 години

До Диана74Е те тва не беше мое, значи...Безсилието ви прави жалки! Като не сте прави, учете се, попивайте правдата, че всички да вървим напред...Да кажеш на бялото черно няма да постигнеш нищо!Човек трябва да умее да пада, за да продължи по верния път!

69

АБЕ , КВО ,ТОЛКОВА..

преди 3 години

"КУИ БЕНЕ --БЕНЕ ПАТРИЯ"-лат.пог./...там където съм добре--там ми е Родината../АЗ НЕ БИХ ОСТАНАЛ ТАМ , ЗАЩОТО МИ Е ДОБРЕ И ТУК У НАС!БИХ ПОРАБОТИЛ ТАМ , МАЛКО ЗА ПАРИ ...АМА ПАК СИ ИДВАМ !ГУРБЕТЧИЛЪКА СИ Е ДОБРО ЗАНИМАНИЕ .ХА,ХА,ХААААААААААА...ОЩЕ ПРИ СУЛТАНА СМЕ ГО ПРАВИЛИ И .....ПАК СМЕ СИ ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ!НЕМА ЛОШО!

68

Възхитен

преди 3 години

Браво на Феймито! Скоро ще може да си вземе слуга от арийски произход - безработен германец ! Благоденствие ги залива там !

67

Netto

преди 3 години

До Диана Знам ,че не e учтиво ,но тъй като няма да се видим лично никога, бих искал да те запитам на колко години си ?Интересно ми е в каква възрастова група си. Срещам постовете ти често и ми е интересно.Но или дай реално число или недей отговаря въобще!(Аз съм на 33,5г.)!

66

Stalinista

преди 3 години

На Дойче Веле простотиитие. Разбрахме, че някой си Фейми Сюлейманов от 8 години учи немски до Б2 и че си търси работа, ама в Германия било по-хубаво от Пловдив...За 3 години научих немския от нулата до С1 с австрийския диалект!

65

Диана

преди 3 години

До Анонимен71Всички митинги срещу ГЕРБ се организират от БСП или Божков! Не са ми известни болните амбиции на Божков, но БСП беше категорична, че се бори "да си върне държавата"! Или може би си забравил как Нинова строи бабичките от Бузлуджа пред мин.съвет?!...Просто няма друг организатор на такива протести!

64

Анонимен

преди 3 години

Там да си стои Феймито. Ще станат чистокръвни германци, поданици на фрау Меркел.

63

Асан Карагъзъ

преди 3 години

Фейми, колко българско име!

62

Анонимен

преди 3 години

Наистина на ромите им дават повече права спрямо българите в германия те са долу горе като бежанците от африка,азия и латинска америка привилигировани са и болшинството са на социял.Повечето ми роднини и познати избягаха преди 27 години в канада и сащ,явно са предусещали расизама срещу българите в европа.

61

Диана

преди 3 години

До Анонимен61Аз от 11 години живея в чужбина, защото хладилникът ми беше винаги празен! *** у нас ги направи БСП, не Бойко! А ти си толкова заблуден, че и кол да ти влезе в окото няма да го видиш...Слушай какво те лъже БСП и ходи на митингите им...Те ако не дай си боже се намъкнат някак във властта, няма да си спомнят дори за теб! - съдбата на всеки ***...

60

тарантулчУ

преди 3 години

Има два типа хора, без значение на етнос, религия, цвят на кожата или социален статус - Добри или Лоши!Средно няма!Всеки сам избира кой от Двата Вълка в себе си "да храни" - Белият или Черният!

59

Анонимен

преди 3 години

Фейми стой си там ,но не казвай ,че си българин като сте тука казвате ,че сте турци и там се представяйте така,защото още се помни оня дето изрита жената по стълбите в метрото гадни типове..

58

Гражданин на света

преди 3 години

Хахаха... българинът Фейми Сулейманов... хахаха.Хайде официално да го кажат вече че в най-бедната турска провинция Байгенистан нещата са си дошли на местата...Явно едни бай *** са измрели или емигрирали в повече от достатъчно и сега най-жилавите и винаги оцеляващи нови вулгари ще изпълзяват от гетото което трябва закономерно да се прекръсти на Мангaлистан...хахаха

57

Анонимен

преди 3 години

АМИ ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА В ГЕРМАНИЯ В МОМЕНТА...ВСЛЕДСТВИЕ НА КОРОНАКРИЗАТА МНОГО ГЕРМАНЦИ ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И ПРЕПИТАНИЕ И СЕ РЕДЯТ НА ОПАШКИ ЗА ТОПЛА СУПА И КЪШЕЙ ХЛЯБ...ДОКАТО НАШИТЕ НОВИ СТОЛИПИНОВСКИ НЕМЦИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ТЛЪСТИТЕ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ,А ЕТНИЧЕСКИТЕ ГЕРМАНЦИ ТОТАЛНО ИЗПАДНАХА ОТ БОРДА И СЕ ЧУДЯТ ДА ЯДАТ ЛИ ИЛИ ДА СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ.

56

Диана

преди 3 години

До Анонимен55Без празни приказки, значи! Животът е тежък заради БСП, не заради ГЕРБ! *** са БСП, не ГЕРБ, защото БСП ни вкара в този театър! ГЕРБ се роди много по-късно, за да поправя техните бели...И вече 30 години не можем да се оправим от управлението на БСП! Гласувайте отново за тях или вярвайте на лъжите им та поне още 30 години да се оправяме пак - тогава е съмнително, че и рижавите щяе останат в България...

55

Анонимен

преди 3 години

350 хиляди безработни и то официално регистрирани само те да излязат на един протест няма кой да излезе срещу толкова хора, ще смачкт крадците и ще се оправим ама българите никога не са били единни затова ще теглим

54

Анонимен

преди 3 години

До 52А ти какъв точно се явяваш, подстрекателю към революции? Голям интернет революционер се извъди.Кой знае от кое мюнхенско мазе пошеш, но и аче си голям ореуспеляк. Еврата бият ли те през главата. Върви ли новия голф?