57

Ботева

преди 3 години

Българите са много т*по племе! Осъзнавате ли защо все по-малко качествени хора искат да работят за тая държава!? Ако победат им се радвате 2 дни и после започвате да ги одумвате за къщата, колата и жената. Ако загубят, така ги смачквате, че те дори и не желаят да опитват отново. Добре, че русите са имали интерес на Балканите че да тръгнем да се освобождаваме, че с това отношение към хората с вяра в победата, сигурно щяхте да носите още фесове и да наричате жените си ханъм.

56

Анонимен

преди 3 години

Чудно по принцип не прави така държи се добре в останалите си мачове ,но явно в мачовете с голям залог не му издържа апсихиката ,защо ги прави тези маймунджилъци просто не разбирам.

55

Анонимен

преди 3 години

Добре игра по сценария. Големи актьори, голямо нещо

54

До 69

преди 3 години

Възловата дума тук е "претендент". Претенденти под път и над път... Понастоящем претендентите за титла в бокса са поне шестима. Пулев вече не е от тях. Сам виждаш, да си претендент не е нещо особено, фактът че Пулев беше такъв го доказва.П.П. Пулев не беше просто претендент, той беше удобен претендент - може би най-удобният в топ 10.

53

Анонимен

преди 3 години

Пуле, Пулееее, пусни си да гледаш филма с Чарли Чаплин , дето бягаше по ринга да се крие като теб...

52

Анонимен

преди 3 години

Статистика 116 удара е понесъл нашия.

51

дедо

преди 3 години

Нали ще вземе големите пари.....дреме му че е паднал Вие отивайте в завода на три смени и ги изкарайте тези пари и плюйите Кобрата през почивката за кафе..хехех

50

Анонимен

преди 3 години

Глупав е и се надценява, но не е злобен човек. Време му е да се откаже и да си гледа школата. На 40 вече не е кул да те пребиват пред цял свят.

49

Анонимен

преди 3 години

Браво!Всеки опитал да победи и бил се с достойнство заслужава браво! Животът не е само победи! Но опитът за победа е достоен за уважение! Браво Кобра!

48

Анонимен

преди 3 години

'' Наистина ми стана мъчно за този човек. Беше БЕЗПОМОЩЕН ''..................така си беше ... но като знаеше, че ще падне - да беше паднал с достойнство, а не да се излага като селски бек.Хубаво, че е патриот, но това е единственото положително нещо при негo

47

Анонимен

преди 3 години

Загубата може да е успех само в ума на издуханата комсомолска пропаганда.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Ето ти един български коментар:Бахмаааму човече! Как ги разпозна веднага тези "азиатски субекти"! Велик си уееееее!

45

Анонимен

преди 3 години

Беше тъжен мач. Наистина ми стана мъчно за този човек. Беше БЕЗПОМОЩЕН.Може би, само той и неговия щаб живеят в някаква паралелна реалност, в която си мислят, че това да те РАЗМАЖАТ на ринга е победа.

44

Анонимен

преди 3 години

Ами те там е цялата работа...ти и всички около теб продължавате да си мислите, че си победил. И така, продължаваме напред...до следващия нокаут!

43

Анонимен

преди 3 години

Става за актьор Кобрата, за боксьор обаче не става, вече не.

42

Анонимен

преди 3 години

До ReptileНе си много умен, рептилче.Може би познаваш мозъчните си клетки поименно.Не е добре човек да вика "Хоп!", преди да е скочил. По-долу са го написали.

41

Анонимен

преди 3 години

Добри тупалки изяде тая гарбажийска мутра. По света не вървят такива неща, Джошуа възпитан, дисциплиниран и шампион, Кобрата чалгаджия и сeлянин от Каспичан.

40

:D

преди 3 години

Познавам един "културист", който преди всяко състезание залива социалните медии с грумки фрази: Ще ви счупя, ще ви размаха, аз съм лъв, треперте мишки, невероятен съм! Имам чувството, че от самовлюбеност, ако можеше щесе сам да се изчyкa!След всяко състезание започва едно мънкане: Аме те такова, съдиите... Ама те не ме оцебиха... Ама то светлината не беше на ниво.... Боята беше много тъмна...Добре е човек да не вика "Хоп!" преди да е скочил.

39

Reptile

преди 3 години

Абе, мишоци, колко боксьори биха направили повече срещу Джошката в Лондон?! 1-2 или 3-*** може би... каквото се случваше срещу Тайсън на вемето. Е, защото вие сте в топ 5, та за това такива ги приказвате, защото сте по-добри от Кобрата. И после му се сърдите, че е ***, ами вие сте по-прости с това слабоумно поведение и селски лафове.

38

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност и Баце ще го приеме, даже може да го натовари в джипката за разходка и да му вика: "Глей кви канавки съм направИл!".