37

Рум сервиз

преди 3 години

Любителите на ваксини и локдауни да се карантинират в спа центрове Треблинка, Бухенвалд Освиенциум и Аушвиц. Там ще им бъде осигурена пълна изолация, дезинфекция и ваксинация с каквото пожелаят. 5 звездно обслужване, даже 6.

36

Василев

преди 3 години

И това доживяхме да видим генномодифицирана ваксина за генномодифициран вирус пръснат на генномодифицирани *** , които живеят в генномдифицирана демокрация!Ваксината наистина е спасение, ама питайте защо в Африка бият лекарите от СЗО, когато искат да ваксинират хората там!Не се доверявайте ви казвам, виждам зад шефа на СЗО едни змийски очички и едни очилца на човек, който от софтуера се е приоринтирал в здравен експерт 666!)!)!Агент Клифърд Донован!ЦРУ!!!

35

Анонимен

преди 3 години

"Не вярвайте на глупости, ваксините няма да са задължителни.".......Така, така... Те ваксините изобщо няма да са задължителни. Ама ако не си ваксиниран, няма да можеш да пътуваш, да работиш професии, свързани с хора - учител, полицай, чиновник и т.н. - да ходиш в командировка и участваш в масови събития... постепенно ще измислят и добавят нови и нови неща. Така че, ако искаш да ЖИВЕЕШ изобщо, трябва да си ваксиниран. Пък вие вярвяйте и не вярвайте в каквото си искате.

34

Анонимен

преди 3 години

33, Тиквата и прибкижените ми отдавна са ваксинирани, не случайно подари кученце на Путин. Ти тях не ги мисли.

33

Анонимен

преди 3 години

Вие нямате осигурени толкова спринцовки и игли,па останало и за специално оборудване като ниско температурни фризери което е нужно на всички болници!

32

ИСТИНАТА

преди 3 години

ПОМНЕТЕ ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ.В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАТ 62500 БЪЛГАРИ ПОДГОТВЯТ ПЛАН ЗА ПАНДЕМИЯ.ЗАЩО ?ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ПАНДЕМИЯ И ТЕЖКА ХУМАНИТАРНА КРИЗА.ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е НЕЩАТА ДА ИЗЛЕЗНАТ ОТ ТОТАЛЕН КОНТРОЛ В МОМЕНТА СЕ КУПУВАТ 3 НАЦИОНАЛНИ МЕДИЙ В БНТ БЮДЖЕТА Е УВЕЛИЧЕН С 35 000 000лв. ИНФОРМАЦИЯТА ЩЕ СЕ ПРИКРИВА.И ЩЕ СЕ ПРЕДАВА КАКТО КАЖЕ ЩАБА И ВЛАСТТА.ЩЕ ИМА ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА.ПАЗЕТЕ СЕ ИДВАТ ТЕЖКИ ДНИ.

31

ГосТ

преди 3 години

Абсолютна полюция. Сега освен за ваксината ще хвърлят и едни пари за фризери,които после няма да са нужни. И това за да вземат ваксина,която освен всичко, няма да бъде достъпна за населението защото както каза Гайдарски при това разпространение на вируса в България е нелепо да се говори за ваксинация на населението !

30

Анонимен

преди 3 години

В Турция вече имат налични 50 милиона броя и до дни почват ваксинация, а Ботокса се тупа в гърдите с 125 000, които даже още не са пристигнали. КЪРВАВАТА КОЛЕДА на ГЕРБ предстои след 21 декември.

29

за 29

преди 3 години

До АнонименСъжалявам колега, целия потенциал на БАН е ангажиран в търсене на ваксина срещу пенсиониране.

28

Anonymus

преди 3 години

Тиквата първи да се ваксинира в национален ефир да покаже колко са му добри ваксините и тогава може и аз. Докато не съм сигурен, че не са купили някакви глупави витамини или *** дето само може да ми навредят повече няма да бързам.

27

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Също така се предвиждат и мерки за защита на гражданите от т.нар. "ваксинационно изнудване", тоест ако някой ви оказва натиск или ви дискриминира защото не сте се ваксинирал..

26

отровна гад

преди 3 години

Не ви трябват ваксини! Достатъчно е Корнелия да ви лизне по гласоподавателския и да ви предаде малко антитела!

25

Архангел Псувнаил

преди 3 години

Става въпрос за пари, колеги. След два милиарда за нарисувани изтребители сега още два за развалени ваксини. Така както никога тези самолети няма да се ползват в реални бойни действия така и никой няма да си сложи ваксина. Ноооо, парите са прибрани от който трябва.

24

Анонимен

преди 3 години

БАН като произведе ваксина ни потърсете от държави дето се намъкнаха спящи клетки на терористи и дъвка няма си купя. Кой знае във тия ваксини какво слагат за какво са нужни тия температури ?

23

Шут в ГЗ

преди 3 години

Пазете се! Спасението и нормалния живот е на една ръка растояние! Не вярвайте на черногледците, саботьори на ваксинация - те виреят само сред нещастни и фрустрирани хора, затова искат да си останете такива! Шутирайте ги в ГЗ!

22

Анонимен

преди 3 години

Години изпитания са били нужни за всички досегашни ваксини. А тази сега за два-три месеца я изпитаха и айде давай. Нормално е хората да има притеснения и да не вярват!

21

гост

преди 3 години

До ВасилевПо време на соца болница или лекар да не приеме пациент ? Това даже не може да ви мине и през ум , а камо ли да се случи .

20

F-16

преди 3 години

Ваксините са бизнес за милиарди както продажбата на остаряла техника на васалите. Ваксоната не съществува, не е тествана но те вече са я купили и платили милиардите за нея.

19

УМЕН

преди 3 години

Спазен ли е ЗОП при избира на доставчик? Кой как и защо реши че точно тази е най-подходящата ваксина?

18

Василев

преди 3 години

За нищо на света не се ваксинирайте, след като един лабораторен вирус беше вкаран в здрави хора в действие, после се съмнявайте абсолютнож във всеки ивъв всичко, че се прави за вашето добро????Агент Рик Моузес!ЦРУ!!!