302

GB0

преди 3 години

До 1Средният брой на учениците в една паралелка е 25.Има изключения, разбира се, но изключения.

301

Зозо

преди 3 години

Преди 2 години тука много форумни комунисти крякаха против докторите, че искали заплати. Тогава им предрекох, че по шамани и баячки ще се лекуват. Ето дойде времето, доктори няма, бегом при Кашпировски :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

300

Тонката

преди 3 години

До ПроСоТо"сИнцето":):):)

299

Анонимен

преди 3 години

298 - при Меркел има жестока дисциплина. Ако си без маска - 400 евро глоба. А при нас всеки трети е без маска. Хайде да не се сравняваме с Германия.Австрия, Чехия, Румъния, Унгария и редица други държави изпаднаха в пълен локдаун още преди седмица при 3000 случая.

298

Анонимен

преди 3 години

Абе, когато хората ви казаха, че не трябва да се събирате на групи вие ходихте на протести в тълпата хубаво да се заразите.

297

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 313Подкрепа имате ли от полицията, армията и т.н.... :))) Иначе всеки народ си е стадо, няма нужда да обиждаш :)

296

До невярващите

преди 3 години

До Анонимен и другите "борци с пандемията"Щом искате да правите нещо, пишете се персонал - и за работа ще се брои!Няма да ви посече, нали 'вирус няма' според вас.Леглата, Тиквун ги е 'осигурил' - от бившата ни ярмия. Болниците от Тошово време още не са съборени.'Всичко е под контрол!'

295

Анонимен

преди 3 години

До реалнафантазия "към задължително ваксиниране" Къде е тая ваксина? НЯМА я и ще продължи да я няма още година, ама Локидаун е тук и се крие за да продъжи безнаказано да бибитка. ОСТАВКА !

294

ПроСоТо

преди 3 години

До Тонкатавикаш:-"Пълна подкрепа за правителството ще стоите гладни докато не ви кажем!"..да разбираме ли,че НА ТЕБ са ти осигурили и синцето,и овеса,та си се писал "не от гладуващите"?..Тревата вече поувехна и пожълтя....

293

Анонимен

преди 3 години

Много по-рано трябваше да затворят училищата. В другите страни имат самосъзнаие, и който е без маска - 400 евро глоба. (например в Италия) а при нас учениците в междучасие си свалят маските и се гушка Баровете също трябваше по-рано да бъдат затворени и дискотеките те само за дрога и секс служат.

292

Анонимен

преди 3 години

Ама то не става цяло лято Бойко да вика на чужденците -идвайте на море при нас и да носят зарази и после да казва- абе много сме зле и затваряме. Не става да пуска публика на мачовете гледайки как никой там не спазва правилата и чак след 3 месеца да взима мерки и да маха публиката. Не става и Нинова и Радев да правят 5 месеца протести и да викат - вирус няма Борисов само го използва като оправдание и сега да казват как вирус имало,но управляващите не са взимали мерки. Всички политици са виновни.

291

Анонимен

преди 3 години

Довечера на площада ще се разбере хора ли сме или стадо, което водят към скотобойната.

290

Анонимен

преди 3 години

и като даде оставка Борисов по-добре ли ще стане. Обстановката е динамична, всеки ден нов мерки трябват, а като дойде служебно правителство 3 месеца няма да има Парламент и ще има големи ограничения в действията които могат да се предприемат. Освен това вече няма и смисъл .Изборите ще са в средата на март, а ако има служебно правителство през 25 -26 февурари (служебното правителство е три месеца)

289

Анонимен

преди 3 години

"По думите му този срок е дал резултат в други страни."Е да, ама в другите страни не са затваряли училищата, във Франция например всичко друго беше затворено, но учениците си ходеха на училище присъствено!А у нас целта е да се възпита едно малоумно и полуграмотно население.

288

Анонимен

преди 3 години

Не плащайте данъци от догодина.МАСОВО!!!

287

:(

преди 3 години

А Винету няма ли пак да прати студентите (вкл. и тези по медицина) да садят картофи!Те били осигурили легла! Като няма лекари, сестри, акушерки и санитари остава болните само да си лежат на тези легла и да се надяват на господ или аллах да ги лекува. Пфууууу!

286

Анонимен

преди 3 години

Който не може да се дореди за помощи от правителството, значи е ***. Укривал е данъци, взимал е пари под масата, работил е на черно или изобщо не е.... Не ревете сега, да сте му мислили. Никой не е длъжен да издържа нехранимайковци или хитреци. Който не е дал и лев за тази държава, какво иска сега от нея. Нагли сте, ейй.

285

БАНКЯНСКИ ТАРИКАТ

преди 3 години

БОЛНА СТАТИСТИКА МЕ ТРЕБВЕ ИНАЧЕ НЕМА ФОНДОВЕ И ШКАФА ПРАЕЗЕН...

284

Анонимен

преди 3 години

Вируса е един обикновен грип и при добра имунна система или навременна профилактика няма и да го усетите. Усложненията са предимно при бедни и нискоинтелигентни хора или при такива които неглижират симптоми и бавят лечение.Всичката врява е за отклонение на вниманието. Оставка на мутрите.

283

реалнафантазия

преди 3 години

Нещата в цял свят отиват към задължително ваксиниране, ако искате да пътувате, а може би и дори за да работите. Готови ли сте за Новия световен ред? :)