854

Анонимен

преди 3 години

До БАЧКАТОРИ като ги изринеш,какво ще правиш ? Питам от любопитство,не че много ги обичам!

853

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 914 Абе да се разтовари болничната система и медиците , пък като има война ще я изкараме и нея какво да се прави , каквото дойде

852

Анонимен

преди 3 години

Тиквата плаче за да гледа как цветята растат отдолу!!!!Има ли някой дежурен с Драгунов на позиция там?!!!Какво чакате?!!!

851

Анонимен

преди 3 години

Когато организацията клони към образцов хаос,когато 2/3 от хората нямат доверие в правителството,когато депутатите си увеличават заплатите с 500 на фона на задаващата се безработица,няма мерки които да свършат полезна работа!

850

Фелейшио Кейн

преди 3 години

"мнозинството тук се е притиснило за месечната си заплатка"Що, да не са почнали да дават без пари в магазините?

849

Анонимен

преди 3 години

Няма как да забраняваш да се работи и да не плащаш!Освен ако не кажат никой на никого не дължи нищо за времето на затваряне!ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ВОЙНА!!!!!!!!!!!!!

848

Джони Пеш

преди 3 години

Когато медицинските сестри протестираха, Дариткова се правеше на екшън герой. Айде сега яжте им шондите, слабоумни тиквофили

847

Анонимен

преди 3 години

След тая новина утре магазините ще са претъпкани , но вие продължавате да твърдите че взимате мерки. С тия мерки постигате всичко друго, но не и това, за което ги измисляте.

846

Covid-19

преди 3 години

поради тази изкуствено " пандемия".......заради такиваЕди0те ще има по сурови мерки.

845

Леле

преди 3 години

Изчетох 100тина коментара и се убедих че си заслужаваме съдбата. Отчаян съм ама не от управляващите - те са ясни последните 30 години, а от "хората". Едните хранят ама и те не знаят точно какво, другите реват за пари и псуват. На толкоз просссс народ не ковид, черна чума ни трябва да се промени нещо! Ужас...

844

Анонимен

преди 3 години

До ГРОБДобре ли сте?

843

Патова ситуация

преди 3 години

Ситуацията е патова. Пари-нема (защото БНБ не може да печата левове,заради борда) съответно няма как да се плаща на всички да си стоят във вкъщи (както направиха в САЩ). В същото време здравната с-*** НЕ функционира, хора умират по домовете си и по стълбите на болниците. Лекари умират,учители умират.Хора,които при нормално работеща с-*** биха живели до старини също умират. А мнозинството тук се е притиснило за месечната си заплатка...хартиики като вестници драги ми съфорумници.

842

Анонимен

преди 3 години

Това не е частичен локдаун!Това си е осигуряване на власт до изборите!Вирусът не може да бъде спрян!Отлагането е лекува!Никой голям политик не умря за толкова време!

841

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 897 Хората показаха ,че нямат съвест и не поискаха да спазват елементарни неща Ресторантьори , дискотеки и всякакви такива се присмиваха на мерките Нормално беше да се разрасне епидемията и да се стигне до по-строги мерки Ако не се вземат мерки и изкапят лекарите - кой умрял , кой заразен - алибеговците ли ще лекуват хората ?

840

Мерки

преди 3 години

Трябваше по рано

839

Анонимен

преди 3 години

До Знаете лиТи определено не си човек, ти си нищожество. *** като теб са "ЗА" карантириниране на цял народ и съсипването на здравната система и българската икономика и всичко това правите заради единични случаи на хора, заразили са се с този китайски вирус. И не се прави,че те е грижа за лекарите,никога не си се и инетересувал за тях, камо ли пък за истинските болни, които и сега имат нужда от помощ, но не могат да я получат поради тази изкуствено " пандемия", нещастен лицемер.

838

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен1000-та клиента не се застояват при продавачката. Нямат толкова време да предадат зараза. В киното 2 часа си с едни и същи хора. Тогава се заразяваш, А в училище си 7 ЧАСА заедно с ЕДНИ И СЪЩИ. ПРЕДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ да хванеш зараза. На това отгоре хлапетиите ти се присмиват, ако ги караш да слагат маски.

837

ГРОБ

преди 3 години

Колкото и да се пънат, отиват си. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

836

Бен Газара

преди 3 години

"някои от тях не се прибират у дома заради нас. Стига с егоизъм"Аха, сетихте се за лекарите най-накрая. На изборите пак ще пуснете за Боцо, ама ние сме ви виновни хахаха лицемери

835

Анонимен

преди 3 години

Хора замислете се!Властта иска да изкара мандата за да не я съдят!Няма да е справедливо нали?!Реално решението не е затварянеи всички го опитахме вече!Вирусът няма да спре!