55

Анонимен

преди 3 години

В този паралелен на нашия свят линейката идва веднага и те откарва във Военна болница. Там получаваш грижа и внимание, защото това е нормалното и редното. В този друг свят автоматично получаваш актуализация на заплатата, защото "такъв е правилникът". В техния НАС ни няма. В техния за Коледа ще се разменят тлъсти подаръци, защото за тях това е духът на Коледа, а в нашия ще събираме "Капачки за бъдеще". Къде са, мили хора, пресечните точки на тези два свята. Ами, няма ги.

54

Анонимен

преди 3 години

Вицовете за Тодор Живков, които щяха да ви вкарат в затвора преди 1989-та година!Много добре знаете, че по време на комунизма беше забранено да се говорят каквито и да било вицове за властта и по-специално за първия Тодор Живков. Провинилите се изпращаха в затвора. За целта се бяха плъзнали доносници, които подслушваха разговорите на хората в обществото и съобщаваха за тях пред Политбюро. НЕ ЛЪЖЕТЕ СЕГА ХОРАТА, ЧЕ ПОЛИТБЮРО И дс НЕ СА ШПИОНИРАЛИ ХОРАТА! ПИТАЙТЕ ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ КАК БЕШЕ!

53

Анонимен

преди 3 години

Пандемията не му позволява да краде в по-големи размери,обърка му плановете за следващия откраднат милиард, дето смята да го носи на онзи свят!Бацо, алчността е смъртен грях!

52

smigal

преди 3 години

какво си дал ти бе п*****?! От нашите данъци влизат тези пари! Ти тикво си сложен да разпределяш и организираш на този пост, но разпределението ви м**** такива е 50% във вашия джоб и след това каквото остане да направим нещо.Емитирахте 5 млрд. дълг, който взесто да послужи за намаляване на въздействието от кризата и да влезне в икономиката и найстина да помогне на хората ще трябва да сложите да запълните фискалния резерв, щото за 6 месеца го опоскахте. А къде са 3-те млрд. излишък на Горанов?

51

Анонимен

преди 3 години

Тази мутра ни съсипа.

50

Иван

преди 3 години

Значи когато ги давате за безсмислени самолети и тем подобни - не ви съсипват ... обаче като става дума за народа - тогава ви съсипват ...

49

Анонимен

преди 3 години

По времето на Бай ти Тоше дори виц не можеше да кажеш за партията майка.Е, сега казваш вицове за партията майка. И какво?Онова време преди промените е минало. Главните действащи лица са умрели или са сенилни старци. Много от децата на номенклатурата са политици в антикомунистическите партии. И ДСБ се коалира с бившия Борисов няколко пъти. СДС и сега е в коалиция с него. Какво си въобразяваш, че правиш като си зациклил на времето преди 30 (тридесет) години и мърмориш за тогавашните вицове?

48

Анонимен

преди 3 години

До имашеМярката е само ЕДНА... И е нужно само една заповед, която се обмисля за броени дни... а не за 1 лято... Нарича се - lockdown... Няма друг начин за ограничаване на заразяването и смъртността.

47

Анонимен

преди 3 години

При демокрацията в САЩ ако почнеш да говориш срещу системата и те вкарват в лудницата а после лоботомия. Гледайта филма "Frances" с Джесика Ланг. И докато беше в лудницата надзирателите я връзваха в мазето с разтворени крака и пускаха местните пичова срещу заплащане на опашка да се задоволяват с нея, филма е по истинск случай за живота на Frances Farmer, толкова за свободата при демокрацията.

46

Никога повече ГЕРБ

преди 3 години

Вярно е Тази пандемия ГЕРБ просто ни съсипа! За да се спасим всички дружно да гласуваме на изборите и да ги изметем веднъж и завинаги.

45

Анонимен

преди 3 години

Троловете на нинова и Радев умориха хиляди с лъжите за вируса.Те не престанаха 8 месеца да пишат по форумите как нямало такъв вирус и всичко било конспирация на ГЕРБ.Троловете на Нинова и Радев само да са-с мед да ги намажеш.Отровното трио не престана да насъсква неадекватните към горене на маски и неспазване на мерките. Мантъра,Слави и още някои превратаджиисе включиха в хора на"Немаскираните метежници".Сега същите най- много ревАт, че нямало мерки. На това му викат съботаж. Аз му викам тъпизъм

44

Анонимен

преди 3 години

Ако беше Живков на мласт нямаше да има пандемия в България.

43

Анонимен

преди 3 години

60 на 40, 50 на... И тук има някаква игра, където тя кой печели.Мерките са 0. Беше ги страх да затворят всичко за 20 дни. В пандемия защо разрешиха протести, защо пуснаха децата на училище? Нищо нямаше да им стане да стоят 2 седмици вкъщи и учебната година да почнеше от 1.10.Изтътвана работа.

42

Анонимен

преди 3 години

До до 42По времето на Бай Тошо и децата разправяха вицове за него и никой не са вкарали в затвора или са преследвали за вицове. А днес много хора в ЕС - учени, професори, писатели и журналисти лежат по затворите за книгите си и за резулгатите от научните си изследвания.

41

Анонимен

преди 3 години

"По времето на Бай ти Тоше дори виц не можеше да кажеш за партията майка.Само да кажеш епитет за някой от управляващите по онова време и си чао."А сега като можеш да им кажеш на управляващите, каква е разликата? Олеква ти на душата ли, какво? А ония си правят пас и ти се смеят от именията си...

40

къци

преди 3 години

Съсипала го била. Бочко, ти имаш много в чекмеджетата, ами ние?

39

до 42

преди 3 години

По времето на Бай ти Тоше дори виц не можеше да кажеш за партията майка.Само да кажеш епитет за някой от управляващите по онова време и си чао.Имаше доносници дори от съседите.Ако някой си купи нещо по-голямо се докладваше и се търсеше сметка от къде аджеба има пари човека за нов телевизор.По онова време който отказа да си смени имената беше пребиван.Другите избягаха с талиги и каруци за Турция.Нямате си представа какъв страх имаха хората от Белене. Сега си пишите лъжи и Радев пусна вето на ЗФН.

38

Анонимен

преди 3 години

Най-отвратителното в седесарите е тяхното нагло отричане на основният им принос за разрухата на страната. Не напразно страната започна да загнива след като им бе махнат намордника. Ликвидирането на селското стопанство от ФДимитров, а при Костов - "касовата" приватизация под масата, разцвета на грабежа на РМД, освинените здравна и пенсионна реформа с тяхната здравна каса и НАГЛОТО задължително допълнително осигуряване вкарващи нашите пари в частните джобове на избрани храненици. И още и още

37

Анонимен

преди 3 години

"В Европа - пълен локдаун. Хем не дава никакъв резултат от заболяването, хем - огромни щети"Баце, за критики на локдауна махат контент от фейсбук, ютюб и другите медии - води се като език на омразата и подлаждане на омраза и масови убийства. Това не ти е времето преди 1989 когато при Бай Тоше всеки си говореше каквото си иска, много внимавай с такива приказки още повече от твоята позиция, защото като премиер да се изказваш така няма да им хареса никак.

36

до Жоро

преди 3 години

епа наложи си малко самоконтрол де