32

до 31

преди 3 години

А ти какъв българин си бе? Много малко общо имаш с аспаруховите българи.Най-малкото българският език на който говориш е славянски език, но Аспарух отдавна е умрял и няма как да ти обясни, че не говориш на български, на български е говорил той.

31

Анонимен

преди 3 години

Заев да не се прави на "ощипана мома",ами да подписва документите който сме им дали.Иначе ЕС през крив макарон.

30

българин

преди 3 години

По подобен начин в Шотландия имат спор дали шотландският език (Scots language) е диалект на английския език или е отделен, шотландски език.Общо взето безсмислени спорове.

29

Зайо Зайооооо Зайооо

преди 3 години

Какви македонци сте какви 5 лева.... Сбирщина български се..ляни и албанци. Скопие прилича на цирк Балкански. Където и да се обърнеш гледаш 20 метрови статуи на български царе. Циркаджийте на света сте.

28

Станислав Рангелов

преди 3 години

До българинМного си далеч от истината. Първо не всички американци са англичани: има ирландци, италианци, шотландци и т.н. Второ австрийците съвсем не са немци: това, че говорят немски не ги прави немци като етнос.

27

Анонимен

преди 3 години

От как свят светува всеки си тълкува историята как си иска.

26

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по медиите изкарват нас лошите, щото едва ли сме искали да присъединим Македония към България и сме били крайни националисти. Нищо за крадената история и анти-българската пропаганда. С умствено затруднени като Джамбазки и калинки като Захариева толкова.Съпругът на тая Захариева е архитект, проектирал хотела-подпорна стена и руските небостъргачи перачници на пари около магазин Метро в София. Нищо случайно няма в тая държава. НИЩО!

25

Анонимен

преди 3 години

Боли ме и мен, че Шкембе войвода си разиграва неговите политически игри. Това е НЕДОСТОЙНО!ПРЕЗИРАМ ГАНЮВЩИНАТА У СПОМЕНАТИЯТ!!

24

Анонимен

преди 3 години

Айде ,бе!Затова ли македонисто-сърбите се заканват,че щели да тормозят и тероризират отново българите и да принуждават всички живеещи в Македония да си сменят българските номера на колите с македонски, за да им налагат огромни глоби и тормоз?Пред България и Европа се правят на света вода ненапита, а ха си обърнал гърба, започват със сърбоманските номера на омразата срещу България!Няма да ни крадете и българската история, титовистчета нагли!

23

Крас

преди 3 години

Крадци на история.Да си признаят и след това да стават Северно Македонци.Колко е просто.Родителите им ще почиват в мир.

22

Анонимен

преди 3 години

И аз за пръв път с горчивина ще призная, че харесвам позата на Баце. Само да му беше ши6нaл един на заяка.

21

1

преди 3 години

До българинНие не искаме да "си кажат, че са българи". Ние искаме безусловно признаване на произхода на Македонския език от Българския език, безусловно спиране на претенциите за "македонски малцинства" в изконни български райони В БЪЛГАРИЯ, които не са виждали "ново"македонец и на снимка, и безусловно спиране на кражбата на българска история. Докато не го направят това никакъв натиск няма да произведе желания от тях резултат.

20

отровна гад

преди 3 години

Никакво смекчаване на българската позиция! След 10 години може и да се преразгледа, но само дали да се удължи бългаското вето с още 10 или с още 20 години!Като се сметне колко продължи спора за името с Гърция, спорът за езика с България ще продължи до към 2048-*** година. На македонците главите им увират бавно и ще им трябват между 30 и 40 години да вдянат за какво става дума!

19

истина

преди 3 години

Заев, за зла круша зъл прът. Говориш по чист български от шопите, а езикът бил македонски. Не забравяй, че държава Северна Македония е Югозападна България.

18

Анонимен

преди 3 години

Всичко е политика!

17

кара колю

преди 3 години

До българин 13Никой не ги кара да признаят, че са българи. Омръзнло ми е от папагали като теб

16

гого

преди 3 години

Нагъл...

15

Анонимен

преди 3 години

До: номер 8Може, но целувките и прегръдките след като отмине пандемията! Сега е забранено!

14

Терор в БГ

преди 3 години

Този Заев въобще нямаше да говори с Българи ако знаеше,че в България Перник съществува ЛАГЕР НА СМЪРТТА!

13

българин

преди 3 години

До: номер 10Американците ще признаят ли, че са англичани?*** в Австрия и кажи на някой австриец че е германец.После гледай резултата.Остави хората да живеят свободно!Ако някой се чувства българин сам ще си каже, насила хубост не става!