48

Анонимен

преди 3 години

Когато преди два месеца правителствата в цяла Европа започнаха да вземат всякакви мерки за ограничаване, професор доктор Борисов, Ангелов и Вълчев бодрячески обясняваха, че всичко е наред. Разрешиха спорт и мероприятия с публика на закрито, разрешиха да се намали дистанцията в закритите пространства на заведенията до метър на човек, набутаха децата училища в които е невъзможно спазването на дистанция и по претъпканият градски транспорт.

47

Анонимен

преди 3 години

Гробаджиите да се стягат да си ходат. Вече 10 години грабат и безчинстват.Това е жесток варваризъм над българите.

46

Анонимен

преди 3 години

През всичкото това време този министър на здравеопазването говореше врели-некипели, как всичко било наред със здравната система, как имало много легла и в болниците, и в интензивните отделения.Той е безумно опасен като министър на здравеопазването...Когато ножът опре до кокала, хората престават да казват, че вирус няма, че вирусът е обикновен грип, че вирусът е конспирация на някого, а се озъртат за помощ. За да разберат, че най-вероятно са оставени на произвола на съдбата.

45

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Стягането на системата трябва да започне с оставката на здравния министър и замяната му с някой способен, който не си спеня 5 пъти заповедите за 3 дена...

44

Анонимен

преди 3 години

Цялата държавна система е прогнила и трябва да се смени с комунистическа.

43

Анонимен

преди 3 години

Не съм съгласен,че нашите не били подготвени от пролетта, крадат със 200. А ония в Еропата, .... сър!

42

Анонимен

преди 3 години

Къде мога да запища празнословие и има ли то почва извън ГЕРБ?

41

Анонимен

преди 3 години

Остатъците от здравната система е пред колапс, ако не е колабирала вече! Това означава, че пред нас са многобройни индивидуални трагедии и спасяване поединично. Който има пари, приятели, връзки, късмет, той ще получи грижа от тази система, а останалите Ами жалко е, но останалите кучета ги яли или да се оправят сами.

40

Анонимен

преди 3 години

изказване на министъра:ИМАМЕ ПЛАН ,ОТ УТРЕ ЗАПОЧВАМЕ ПОДГОТОВКА....................

39

знаем

преди 3 години

До Знаете ли чеПри партия ГРОБ, гробче си е нещо нормално.

38

Анонимен

преди 3 години

И за тоя едноокия змей, опсс! Забравих, за тоя само през стъкло да го гледа, без да пипа!

37

тъй де

преди 3 години

До Аз ако съм министърОбаче рискуваш да загубиш министерска заплата, други облаги и..............може случайно да ти се случи нещастие!

36

Анонимен

преди 3 години

Само седмица след началото на учебната година Чехия премина психологическата граница от 1000 нови случая за ден. Това стана на 8 септември. Последваха десетина дни, в които броят на заразените дневно се движеше малко под и над хиляда. На 17 септември числата отново подскочиха 3125 нови случаи на COVID-19 само за ден. На 21 септември министърът на здравеопазването Адам Войтех подаде оставка. Той каза, че иска да освободи място за някой, който може да направи повече.Последвай примера му!

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Най-вероятни ги лови със капани.

34

Аз ако съм министър

преди 3 години

Си подавам оставката моментално и излизам по националната телевизия да разкажа за всичко което не е направено и по чие нареждане. Това наистина е някакъв абсурд. Здравето на милиони хора е поставено на риск!

33

Анонимен

преди 3 години

Къде ги намира Борисов тия минвистри със 100% липса на свое мнение? Баси безгласните послушковци. Затриха ни!

32

Анонимен

преди 3 години

Нищо не прави за не дисциплинираните българи!!!

31

Оставка

преди 3 години

Пълен колапс на цялата система и организация.

30

Абу Халиб Ал Абди

преди 3 години

Къде дрямахте цяло лято, защо не подготвихте легла, отделения, плашите хората ... после се оказва че никаква не сте я свършили като организация, сега ревете и правите глупост след глупост и хвърляте цялата вина върху народа и се чудите как да затворите държават и хората и да си играете на диктатори- спасители ... всички подлеци са дошли в името на народа на власт и за негово добро не исккате да я оставите

29

Знаете ли че

преди 3 години

Още през АПРИЛ в Германия да започнали подготовка на болниците за ковид. Насред първата вълна. А ние? Моренце плажче дискотека и наесен гробче.Сбъркана работа.