168

До Анонимен 173

преди 3 години

"Е, какво толкова е казал Мангъров? Нали всички лекари са единодушни, че вирусите като цяло не се лекуват с антибиотици?"Именно - това го казват всички наистина учили лекари. Но няколкото ковидиота като чуят името на този лекар ги втриса, понеже не четат, а мислят предимно емоционално.

167

ъъъ,

преди 3 години

Вярно че ти е скрпомен опитът. Знанията - съвсем.От 12 години антибиотици в моето семейство не се купуват, защото всяка вирусна инфекция си отива или сама или те изпраща тя, което е доста рядко, обаче. И АБ по никой нячин няма да й попречат да те вземе със себе си, ако тя така реши.

166

Анонимен

преди 3 години

Доцента понеже заеква и е навикнал да се изказва кратко но цветисто с което НЕВОЛНО подразни много хора. Ако беше казал колективен имунитет никой нямаше да се обиди че е стадо. Ако беше казал супер възрастни хора а не сухи съчки пак никой нямаше да се обиди защото ние имаме ниска продължителност на живота и у нас рисковата възрастова граница е по ниска поради което много хора се почувстваха засегнати от думите на доцента за това че нямаме сухи съчки. Днес беше също атакуван несправедливо аман

165

Анонимен

преди 3 години

Е, какво толкова е казал Мангъров? Нали всички лекари са единодушни, че вирусите като цяло не се лекуват с антибиотици?

164

168,

преди 3 години

Никога Мангъров не е казвал, че коронавирусът изчезва на определена дата.Не пишете глупости.

163

ъъъ

преди 3 години

Аз от скромния си опит в самолечението си знам - каквото и да е, не си ли замине само до 2 дни, пусни му широкоспектърния антибиотик и си свиркай, вместо да се влачиш като пребито куче 10-тина дни.

162

до 131 от славянин

преди 3 години

''В Беларус има гражданска война, а в Швеция е масов мор.''И какъв е ''масовият мор'' в Швеция!? По-масов ли е от този във Франция, Испания, Великобритания, Германия, САЩ и другаде, където има концлагеристки ''противоепидемични'' мерки! А в Беларус въпреки гражданската война го няма този масов мор в сравнение с горепосочените държави! Значи от вашите любими концлагеристки ''противоепидемични'' мерки няма АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПОЛЗА!

161

Анонимен

преди 3 години

Слушах БНР ( Българско Национално Радио) от това, което слушах и това, което чета тук няма нищо общо. Като знам, че повечето хора четат само заглавието и скролват, така се подвеждат. Разликата между радиото и интернет е ,колкото между слънцето и Нептун

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130в-к 24 часа 12.03.2020г. мангъров: "коронавируса изчезва юни". posoki 3.7.2020г. мангъров:"НЕ ПОЗНАХ, че вирусът ще изчезне през юни, но това ще стане през юли или август". Мухаааа! Днес сме 11.11.2020г.и мой познат седи уплашен в ковид отделение на софийска болница, защото вече доста чувалчета са минали покрай него. Мутафчийски какво каза на 14.05.2020г.? А? Леле колко съм злобен. Идва ми сам да си зашлевя един. Усещам как злобата ме прояжда.

159

158,

преди 3 години

Не е така.Най-честата последица от грипа е ... оздравяването.

158

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~Забрави да кажеш за тоалетната хартия, но това след малко сигурно.У лево.

157

Мутафчийски

преди 3 години

Ако знаете само колко човека се удавиха на Халкидики това лято от коронавирус! Аз обаче спазвах стриктно трите Д-дзадзики, дегустация, детоксикация и оцелях!

156

хехе

преди 3 години

Мангъров е абсолютен аматьор. Аз знам по-добре от него как се кара БМВ. И освен това съм завършил 10 клас а не като него без диплома!

155

Обективно

преди 3 години

Цитокинова буря се получава при най- тежките случаи, когато много Т клетки загиват от вируса и неговите токсини и освобождават в кръвното русло всички свои натрупани цитокини. Цитокините убиват вече инфектирани с вируса клетки, които ако са много - освобождават и много разпадни продукти, които задръстват най- често бъбреците. Тоест получава се клетъчен разпад. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПИЕ МНОГО ВОДА ПРИ ВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ!!!! А ИМУНОСТИМУЛАТОРИТЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ НАВРЕМЕ, А НЕ НАКРАЯ.

154

славянин

преди 3 години

Странна работа, ама навсякъде където въведоха на МАХ противоепидемични мерки и локдауни има рязко увеличение на всичко по веригата - носители, болни, умрели, даже и в свръхдисциплинирана Германия! Е какво още трябва да се случи, за да се разбере, че от такива ''адекватни'' мерки НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПОЛЗА!?

153

Анонимен

преди 3 години

Не би следвало да има криза за лекари! Само тук във форума има достатъчно за цела София.

152

реалнафантазия

преди 3 години

Тръгнали сме да покоряваме Луната и Марс, а не сме решили проблемите си на Земята... от 40 000 болести познати на човека, можем да лекуваме едва 10 000 от тях. Медицина в 21 век... :)

151

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Скачахте за капиталистическимедеца сладък,но накрай отровно жилови се падна.Лекувайте се само със банани,че за 5 болни 1 легло остана !

150

Анонимен

преди 3 години

Най-честата последица от грипа е двустранната бронхопневмония. При някои хора тя се появява още на третия ден...Как се лекува това заболяване? В болница, с венозно вливане на антибиотици и други медикаменти. А как се лекува вкъщи...много трудно, с шепи лекарства и изключително доверие в личния лекар...Мангъров ще заслужи специална премия от НОИ, ако се ограничи само с кислородното подаване и аспиринчето...

149

Мутафчийски

преди 3 години

Моята максима е проста: "Победете коронавируса за да не ви победи той!"