34

МУТРИ ВЪН

преди 3 години

Тоя е толкова ***, че няма накъде повече !Цяла Европа налага рестрикции и затяга мерките, тука тези *** чакат хората да почнат "яко да ***" !Затваряйте молове, кина, театри, казина и дискотеки !

33

АнонимеН

преди 3 години

ДА СЕ ВЪВЕДЕ И ДНЕВЕН ЧАС ЗА ИЗЛИЗАНЕ :D

32

Факт

преди 3 години

Дончев, Дончев - много си умен Дончев - чак да се чуди човек от къде сте се събрали толкова умници на едно място в ГЕРБ

31

Видял

преди 3 години

На *** угодия няма, ако слънцето изгрее, защо е изгряло, ако не изгрее, защо не е изгряло. Май манталитета ни е на ниво колхозник.

30

Анонимен

преди 3 години

Дончев се прави на куха тиква, сякаш не знае как държавата налага мерки. С контрол и наказания.Истината е, че те са мангърясали още през пролетта, напук на всичко което огромното мнозинство от здравните експерти в развитите държави казват. И са ни оставили свободно да се заразяваме, а родителите ни да си пробват късмета - ще умрат ли или няма да умрат в името на макроикономическата стабилност на стопанството на Борисов. И неговите комисионни, разбира се.

29

Бибо

преди 3 години

ШЕФА ВЧЕРА КАЗА СИЛЕН СЪМ ЩЕ ВИ ИЗВЕДА ОТ КРИЗАТА КОВИД. ДНЕС ДОНЧО НЯМА НУЖДА ОТ МЕРКИ. ОПРАВЯЙ ТЕ СЕ САМИ. ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ(НАРОДА). ВИЕ СТЕ ОФЦИ НЕ СЛУШАТЕ. ПОНЕ 85% ОТ ХОРАТА СПАЗВАТ МЕРКИТЕ ВОЛЮ ИЛИ НЕ ВОЛЮ. ТЕ СИ ТЪРСЯТ НАЧИН ДА СЕ ОПРАВДАЯТ.

28

Анонимен

преди 3 години

Спазването на мерките е в ръцете на изпълнителната власт! То важи за всичко - обществен ред, чистота, сигурност, здравеопазване, образование. Оправдание, че хората не спазват не върви. Нали има контролни органи. Ми тогава съкратете контролните органи да спестим пари от заплати.

27

я

преди 3 години

Проблема не е от мерките а от, това че цяло лято нищо не направихте за да са подготвени болниците!С целенасочени действия успехте да съсипахте здравната система...

26

Поп Алигорко

преди 3 години

Каква полза от Парламент като законите му не се спазват ???????

25

Анонимен

преди 3 години

Тоя е от българските Кардашиан - абсолютно ненужен, но известен

24

Хората им виновни

преди 3 години

Отговорността за това дали да се води борба срещу разпространението на Ковид-19 в България и ако да - как да става това, пада изцяло върху правителството и овластените от него органи (НОЩ) и лица. Ако правителството желае, то винаги може да наложи мерките, които смята за необходими. Ако се съди по изявленията на Борисов, Дончев, здравния министър, ген. Мутафчийски и др. властта не желае да наложи обявените от нея мерки, защото не вярва в тях и търси оправдание за техен евентуален провал.

23

Виготура

преди 3 години

Хората умират в линейките, или не ги дочакват. Защото сте много подготвени. Жалки сте

22

Анонимен

преди 3 години

Тебе да те затворят!

21

Анонимен

преди 3 години

Ми наложи санкции, бе. Нали затова суверена ви е делегирал власт, за да приемате и прилагате необходимите решения и ако някой не ги спазва, да го санкционирате. Щом мерките не се прилагат, причините може да са три:- на ВАС не ви пука- ВИЕ сте некомпетентни и безсилни да овладеете ситуацията- не ВИ се занимава да си вършите работата, че има чекмеджета за пълненеПроблемът не е в нас, а във вас. Вие сте във властта, вие пишете законите, вие ги прилагате, от вас зависи.

20

Анонимен

преди 3 години

За действията на управляващите важи оная поговорка: Селото гори, а баба се сресва! Или е пълна простащина или се опитват седмица по седмица да се прокрадват към желаните редовни избори. Поне да правят като другите. Меркел говори с немците като с равни. Всичко се казва и добро и лошо и се управлява правилно. Нас ни къпят с ладка вода всеки ден. Все едно сме ***. Мене ме дразни много точно това държане. Не са като мъже да излезе да каже: таковахме си мта и еди кво си ще направим. Нищо...

19

АнонимеН

преди 3 години

ВСИЧКИ ВТОРОСТЕПЕННИ МАГАЗИНИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ!!!ВСИЧКИ РЕСТОРАНТИ ЗАТВОРЕНИВСИЧКИ КИНА ЗАТВОРЕНИ ВЕЧЕРЕН ЧАС И ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАДОВЕТЕ

18

Анонимен

преди 3 години

Ако преди месеци нямаше локдаун много от тежките слечай щяха да бъдат леки.Липсата на витамин Ди доведе до това да има тежки случай

17

Анонимен

преди 3 години

Някой римски император беше направил коня си министър, Бйко направи пуделчето си

16

Анонимен

преди 3 години

Лошото за шайката е, че въвеждането на истински мерки е свързано с осигуряване на поне минимален доход на хората, както е във всяка що-годе нормална държава. А на тях парички не им се дават.Трябват им за шкафчетата.

15

Анонимен

преди 3 години

Ами ако вземеш правилните мерки и ако тези мерки са такива, че да няма как да не се спразват... Ето например, ако прогимназиите минат на онлайн обучение - как мислиш, че няма да се спазва? Дацата ще ходят в училище ли и ще се събират в класните стаи, за да те дразнят как не ти спазват мерките?Или например ако РЗИ се вземе в ръце и започне да проследява контактите на заразените, ако ще да е и само за диагностика без тест? Какво няма да му се спазва на това?