73

Анонимен

преди 3 години

Просто излез и признай, че "пандемията" е пунта-мара, иструкциите идват от продажни "експерти", *** на СЗО и гарантирам, че хората ще го оценят и дори може да ти простят.

72

респект

преди 3 години

Добре и шанс за България в този труден момент е, че имаме двама ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛИ - премиера Борисов и ген.Мутафчийски!

71

Анонимен

преди 3 години

60 починали само за вчера, някой от тях млади хора оставиха деца сираци.Кой ще ги гледа? Ти ли бе 2lооп

70

може ли обяснение

преди 3 години

Какво означава принципно ЗАТВАРЯМЕ ДЪРЖАВАТА, понеже ти Боре имаш пари за три живота напред, но някои твой поданици са само на една гола заплатка или пенсийка?

69

Анонимен

преди 3 години

Ако самолетът пада, а той пада, трябва да се вземе управлението ръчно и да се управлява агресивно. Ние приличаме на самолет в който стотици пътници пискат неразбрано с различни послания, а пилотът се опитваа да угоди на всички, ащото нито той, нито помощниците му имат експертиза. Така всички гарантирано ще се притрепем. При аварийно кацане пак вероятно ще има жертви, но многократно по-малко, а самолетът ще бъде спасе.

68

Анонимен

преди 3 години

То не става само да поръсиш пари отгоре и нещата да заработят. Ето ти го министъра вчера "овладяли сме положението!" Днес пак умрял човек в линейка от чакане. В твоята паралелна реалност може и да ти изглежда, че се справяш, ама резултатите говорят друго....

67

Анонимен

преди 3 години

Не е луд, за другарите си кръчмари мисли първо, пък после за останалите.

66

Шопа

преди 3 години

Само така генерал Борисов. Само ако знаете как ми липсваше хвърлянето на салфетки и стройните първокурснички в Студентски град

65

анонимен

преди 3 години

Вируси и бактерии от всякакъв вид се разнасят между хората и животните целогодишно!Има поговорка : На страха очите и ушите са големи!Има и още една : Като пръдне попа в черкова - народното напъва до посиране!СЗО, Световната банка и Европа казаха и нашите се напънаха!Затова стана затварянето март месец!Обаче СЗО обърна палачинката и не препоръчва пълно затваряне като напролет! И сега какво?

64

Позитано

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите и за някои довечера няма да има плащане. Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

63

Анонимен

преди 3 години

"Февруари, март, април, ще изправя държавата, не се подвеждайте по лъжците, това целяха, настоя Борисов."А, не бой се Бойко, не се подвеждаме по тебе!Ти преди началото на лятото тържествено обяви, че ще се договориш със съседните държави, да направим един мини "Балкански Шенген", и да можем да ходим до Сърбия, Гърция и т.н. без ограничения и тестове, а само с една декларация.Е, отначалото беше така, но за малко. Сега и Румъния ни искат PCR тест!

62

Анонимен

преди 3 години

Те хората един PCR тест нямат пари да платят, за какво лечение и за какви мерки говорим повече?

61

Анонимен

преди 3 години

Когато преди месец правителствата в цяла Европа започнаха да вземат всякакви мерки за ограничаване, професор доктор Борисов, Ангелов и Вълчев бодрячески обясняваха, че всичко е наред. Разрешиха спорт и мероприятия с публика на закрито, разрешиха да се намали дистанцията в закритите пространства на заведенията до метър на човек, набутаха децата училища в които е невъзможно спазването на дистанция и по претъпканият градски транспорт.

60

Анализатор социолог

преди 3 години

Бойчето е решил да остави епидемията да изтрепе целия електорат на БСП-то. Без червени бабки Курнeлчето Нинова ще види парламента през крив макарон :D

59

Селянин с колело

преди 3 години

Лицемерието и интригите ми идват в повече.Спрете се бе,хора.Запазете самообладание,спазвайте мерките,забравете малко за дискотеки и кръчми.И на мен,сухата пръчка,ми се живее.

58

няма българин който

преди 3 години

да е мислил, че някога ше има луд начело на държаватанапълно откачилумопобърканизкрейзил

57

Анонимен

преди 3 години

България е на водещо място в Европа (без силно пострадалите в началото Италия, Испания, Белгия) по смъртност спрямо регистрирани случаи. Също така е на едно от последните места в Европа по брой тестове на глава от населението. Но нищо, продължавайте да се самоуспокоявате.

56

Анонимен

преди 3 години

УтреБорисов: Затваряме държавата!

55

Анонимен

преди 3 години

Значи ценните хора на държавата заседават онлайн и ако им се наложи да излизат се качват в мерцедеса и обградени от кортежи, а децата, които би трябвало да са бъдещето на нацията по тесни и задушни класни стаи 6 часа дневно и после още час и нещо в пикови часове по нередовен градски транспорт.

54

Анонимен

преди 3 години

Ами не ви се получава, Бойко.