34

Анонимен

преди 3 години

австрийците винаги са си били жени, добре че навремето крилати хусари се намесват за да спасят Виена, иначе сега щяха да са с *** и тази църква нямаше да я има.

33

Рашко

преди 3 години

Как христяните се борят поругаването на религията им - с колажи, карикатури и социални програми за приобщаване на друговерците.Как мюсюлманите се борят с поругаването на религията им - с рязане на глави, бомби и унищожаване на христянски храмове и символи.Пита се, коя от двете групи е по-първосигнала и поведението й е по-близко до това на нисшите животински видове?

32

Бай Иван 2

преди 3 години

Точно трябва да с следва опита на Израел в борбата с тероризма.Няма нужда да откриваме топлата вода отново.Сама държава сред силни араски страни и всички ги е страх от нея.

31

Анонимен

преди 3 години

Това е фалшива, руска, новина.Били 50 турски младежи, ама избягали...Глуупости...

30

Анонимен

преди 3 години

До 28-ми!Вашата информация е долна лъжа и инсинуация!Ако сте от тези, "от института," пишете в руските сайтове, но не ни занимавайте с политпропаганда!

29

х

преди 3 години

Всички религии са вредни. Създадени са от човеците. Карат те да вярваш във фантастични герои и събития които никога не са се случвали. И умират хора заради религиите. Аз вярвам в Батман, ти - в Супермен. И ще те убия защото ти ми се подиграваш с карикатури на Батман. Луда работа.

28

Анонимен

преди 3 години

Нека да нагнетяват напрежението. В един момент изборите ще почнат да се печелят от крайно-десни партии които няма да са толкова толерантни. Всеки търпи до един момент и после става страшно за дразнителите.

27

Съвет

преди 3 години

Вместо да мобилизират 4 000 военни , много по ефективно е за един месец всички мюсулмани да бъдат изхвърлени от държавата.

26

Анонимен

преди 3 години

Интересно какво ще стане ако в Израел постъпят така в синагога.По отношение на мюсюлманите принципа трябва да е "Прави като Израел и няма да сбъркаш."

25

varg

преди 3 години

Ислямът е фанатична религия.

24

Shark

преди 3 години

Нещо не ми се връзва. 50 души нападат и успяват да избягат....всичките. Камерите са ги видели, но не са заловени. Значи, или новината е фалшива, с цел всяване на етническо напрежение, или австрийската полиция е изключително некадърна....последното доста ме съмнява!!!

23

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААПреди няколко дни в Украйна имаше избори за местна власт.Стана ясно - че на Хиляди Изборни Бюлетини,Избирателите Са Задраскали - Всички ИменаИ са написали В В Путин.

22

Анонимен

преди 3 години

Исляма е болест, по-лоша от рака

21

Анонимен

преди 3 години

До 19Ти па кво се обаждаш? Никой не те е питал.

20

Анонимен

преди 3 години

И сега как ще оправдаят деянието с " бил в депресия,чувствал се неразбран и държавата игнорирала потребностите му". Тук говорим за организирана терористична група! Либерастията ще ни затрие!

19

Анонимен

преди 3 години

Европа прие некакви араби и друга азиатска *** като си мислеше, че са работливи като турците и ще им работят по фабриките. Обаче се сбълскаха с средновековна ***. Наивни леви идеи за равенство между хората. Утопичен социализъм. Даже Маркс щеше да се удари по челото.

18

алах не е акбар

преди 3 години

Исляма е религия на злото! Да се забрани!

17

Словянин

преди 3 години

Путин е виновен.

16

Анонимен

преди 3 години

Българите са имат за нещо повече,абе мишки вие сте свързани с нас Турците и няма къде да бягате.Ще свикнете да живеете с нас.И на нас сне много противни

15

Анонимен

преди 3 години

Курц: решителна борба с политическия ислям.Ето един точен политик, който започва да нарича нащата със собствените им имена.Защото това, което наблюдаваме вече години наред, не е просто политически ислям, а войнстващ екстремизъм, намерил прикритие в традиционния ислам.