119

аман от тъп@нари

преди 3 години

на българите все другите са им виновни ! този Балтов кво иска не мога да разбера ?!!?!? имаха цялото време на света да се организират както трябва а нищо не наПРАВИХА ! сега реве ...кой му е виновен ?!??

118

Анонимен

преди 3 години

Ама, га ядаха кифтетата ни риваха

117

анонимен

преди 3 години

До анонименСигурно тая бляскава заповед не е отменена и до сега!

116

Операция МрачнаЗима

преди 3 години

Операция Дарк Уинтъл беше Успешно Активирана от Китайският Комунистически Агент Байдън, Глобалните Комунисти и шефовете им в Пекин!

115

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Има заповед още от Кирчо Ананиев личните лекари да осигуряват "зелен коридор" вторник и четвъртък! Не приемат, стоят и чакат! Защо "зелен коридор", за какво/кого и какво чакат?!Ако приемат някой в тези дни - глоба! Сигурно тая *** заповед не е отменена и до сега!

114

преди ден питаха

преди 3 години

Заместника му приРизова ,дали ще приемат пациент който сам е отишъл при тях да го приемат и той отговори ,че щом е отишъл сам не е достатъчно болен за прием ,тоест трябва да си с тройна бронхопневмония почти в несвяст да те приема и да ти кажат ,че вече е късно ,НО като се разболее голям човек на секундата телепорт във вма или друго престижно заведение под спец. грижи и спец . персонал....Т а и тука ,ако не виждате троен аршин

113

ww

преди 3 години

Частните болници имат достатъчно легла. Няма да заключвате здравите я!

112

Анонимен

преди 3 години

Не може при 167 души в интензивно за ЦЯЛАТА страна системата да изнемогва, разберете - това НЕ Е НОРМАЛНО!

111

отровна гад

преди 3 години

Спасението е само едно!Пълна карантина за всички и затваряне на държавата до началото на официалната предизборна кампания!Иначе може и да няма избори!

110

София

преди 3 години

До Сата НАТОНе знам откъде сте, но ако сте от София щяхте да се убедите че мерките цяло лято бяха на хартия и не дай си боже да направиш забележка на някого! Случвало ми се е е в магазин да спазвам дистанция, а този зад мен да дойде на 10 см зад мен и да ми вика виж колко място има пред теб, като му казах че спазвам дистанция ме нарече луд!

109

Анонимен

преди 3 години

Горкият Бил Гейтс. Ще се метне от някъде като прочете и инфото от чиповете ви, мили мои борци за салами и свобода. Мозъчна дейност - правя линия.

108

д-р ХАУС

преди 3 години

много специалисти в областта на медицината ТУК СЕ ИЗДРАСКВАТ, като сте толкова знаещи лекувайте вие, пълно е с инфекционисти... пред компютъра или телефона в ИНТЕРНЕТ, пак лекарите са ви виновни, когато се предлагаше НОВА карантина скочихте да събаряте държавата с РОТ ФРОНТ

107

Анонимен

преди 3 години

Поредното надиграване от лекарското съсловие за пари. Давайте им бре, какво чака правителството? Полицаите искат, лекарите искат, администрацията иска и т.н. Избори идват!

106

Анонимен

преди 3 години

Инфекциозни болести винаги е имало.И инфекциозни отделения.И лекари в тези отделения.Случващото се не е пандемия,а истерия подплатена с политически и финансови интересиПандемия е. След като е активна и сразява над определена бройка дневно по всички континенти едновременно.Явно Юнакът Балкански трябва лично, семейно и смразяващо да бъде засегнат от болестта, за да престане да бръщолеви глупости за световна конспирация.

105

Не е точно така

преди 3 години

До не разбралаИ как да се подготвят? Може би обучат лекари и сестри за този срок? Италия, Испания, Франция и Германия също имаха толкова време да се подготвят (а и те едва ли имат толкова малко финанси колкото България), макар и те да могат да привлекат кадри от Източна Европа без проблеми, тогава ще видите как в болниците в България ще остане само охраната, защото това което на запад могат да дадат на мед. персонал в БГ даже не могат да им обещаят!

104

Анонимен

преди 3 години

Същото количество починали като всяка друга година, но тази година им се приписва като причина КОВИД. Да си имаме уважението.

103

бг смешки 2

преди 3 години

вирусът си е вирус но тези истерии и масови психози не са ползени на никой ! и другото което да имаха 8 месеца да се организират като хората ако има нужда а те нищо не направиха ! сега кой е виновен ?!!? хората или работещите в здравната система ?!?!!? и продължавам да твърдя че работещите в здравната система у нас са сред най-мързеливитре и некадърни кадри които съм виждал... за последното се подписвам с 2 ръце

102

Анонимен

преди 3 години

10% от легловата фонд на болниците ТРЯБВА да бъде заделени за инфектирани! Защо"трябва"бе Балтов а не е НАПРАВЕНО? След като вече близо година откакто се срещнахме с тая гад,нима не ви беше ясно какво ни-ви чака есенно зимният сезон?

101

Анонимен

преди 3 години

ваксината ще е най малкия ни проблем. унищожават се много бизнеси/индустрии в момента. скоро работа ще имат само минцифайките и чиновниците. ще ни морят с глад преди да ни уморят с ваксини. депопулация на света до 500 милиона. не могат да го постигнат за ден два но следващите 5 години.

100

11 г. ги гонихте

преди 3 години

И копувахте нови патрулки ,самолети и го играхте строители .Сега ще ни лекувате с блокади и патрулки ,жандармерия и спс -- те така ги виждам нещата ! Кой оцелее оцелее.