33

Конфициус

преди 3 години

Европейците винаги са били варвари, единствената разлика със средните векове и днешно време е че днес са технологично развити варвари.

32

Анонимен

преди 3 години

Християнството е била варварска религия в миналото. Ислямът е варварска религия сега. Ето тук е цялата разлика.

31

Анонимен

преди 3 години

Ще изхвърлят един ден Турция от НАТО и след това САЩ и Русия ще играят камък ножица хартия за да решат кой от тях да отиде да импортира демокрация в Турция. От цялото това за съжаление рисковете са за България защото сме твърде близо до това буре с барут.

30

Анонимен

преди 3 години

ердоган превръща църкви в минарета, но иначе вижда проблем, ако някой се измайтапи с мохамед. исляма със сигурност е хиляди пъти по варварски и примитивен от християнството. не съм религиозен, просто отбелязвам.

29

ГЕРБ

преди 3 години

Защо не затворят всички джамии както доган направи с св.софия и още един храм.щом бокотират стоките на франция и германия да затворят вс.турски рестуранти дюнерджии.транспортни фирми за превоз износа на турция

28

Анонимен

преди 3 години

Костов влизаше в джамии!

27

Саманта

преди 3 години

Неуважението към Пророка расте като рак сред управниците в Европа-хахахахаха този е по-*** и от гъдулка.Ако не бяха толкова необразовани и агресивни подданиците на всички тези лимитирани секти е нормално е да се предизвика обратна човешка реакция.Една религия която се основава на малтретиране на жени и деца за сексуални изгоди и масови убийства на всички който не се подчинят на робско овщество и тълкуване според нагона, няма как да се хареса особенно на нормални хора.

26

Анонимен

преди 3 години

Много силни думи Ердогане. Фашизъм, расизъм, кръстоносни походи, варварство. Определено имате проблем с терминологията. Нека да припомня - заклаха зверски един учител, защото е дръзнал да покаже карикатура, която дори не е негова. Имаше хиляди положителни коментари за това зверство в нета точно от благоверни мюсулмани. Това би ли го коментирал?

25

ОБЕКТИВНО

преди 3 години

СВЕТЪТ Е ЕДНА ГОЛЯМА ШАХМАТНА ДЪСКА , А ТОЯ ПОНЕЖЕ НЕ ЗНАЕ ШАХ ПО СТАР ТУРСКИ ОБИЧАЙ ХВЪРЛЯ ЗАРОВЕ, ИГРАЕ ТАБЛА СУЛТАНА. Я ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА ЦЪРКВАТА "СВЕТА СОФИЯ".

24

Друг

преди 3 години

Тоя пак се е насмъркал! Турция въобще не е в Европа! Да си гледа *** там щото той я дърпа в грешната посока.

23

Тра-ла-ла

преди 3 години

мюслитата страдат от една заблуда - мухамедчо ич никакъв пророк не е бил, а един обикновен, психично болен, оставен без лечение...

22

Калеко Алеко

преди 3 години

Винаги съм бил патриот и съм държал България да бъде в Европа, не само в географският смисъл, а и в културният ... Тези които не ме харесват във форума са евроАзиатците и от североизточният фронт и от югоизточният ... !!!

21

Радио Ереван

преди 3 години

Най-голямото зло сполетяло нявга рода адамов е доминацията и от стрна на бледоликите юдейо-християнски варвари. Но този период вече отминава слава богу!

20

Анонимен

преди 3 години

Меркел що не защити християнството ?!

19

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоБай Ердо има няколко милиона гастарбайтери у немско, но все пак те поздравявам за коментара, можел си и да бъдеш патриот :)

18

Хемус

преди 3 години

'Шарли Ебдо' е еврейско списание!Не се учудваите,кой жъне провокации и после защо яде бой!

17

Анонимен

преди 3 години

ЕрдоГаньо--и той носи нещо от ***

16

Анонимен

преди 3 години

Долу Ердоган, да живее Франция и свободата на словото, която е основа на прогреса. Долу войнстващия варварски ислям. Да се сърдиш на карикатури на литературни герои е наистина жалко и показва ниска култура и липса на просвещение.

15

Анонимен

преди 3 години

Отсече диктаторо и се почеша по мустака1

14

Анонимен

преди 3 години

Тя Европа се нуждае от реконкиста,по точно!