268

Анонимен

преди 3 години

До 287=съседните ти страни са Румъния и Гърция,едната с население около 10-11000000 защото и там не се знае вече колко човека са я напуснали в последните десет години и официално БВП около 170000000000лрда ЕВРО и получава 70000000000млрда евро.Румъния е с поне с 10 милиона повече от България и получава 80млрда евро.Какви програми,какви глупости,ти там беше та знаеш нали!!Майтапа ще е като спрат парите на БКП и КО за пореден път.Тогава искам да видя какво ще дращите

267

До Българин

преди 3 години

Викат на България така, всъщност само тролчетата, руските хибридчици, житейските неудачници, патриотарите мазохисти и жадните за власт популисти.Боко не ми е любимец, но като гледам кои са му душманите и чак почва да ми харесва.

266

681

преди 3 години

Поредния *** и под,лога на бб! Ако искате нонстоп чалга и простотии по всички тв -моля!

265

Анонимен

преди 3 години

Представям си Слави как реже лентата на новия газопровод, а зад него Пайнера и чалгарките с бъклица и дрян полуголи кършат снаги в Дунавско хоро.

264

До 287

преди 3 години

Говориш така,сякаш вече си сигурен,че Слави ще е следващия м-р председател.Не,няма да е той,но няма да е и Боко.За сведение,когато Борисов отиде в Брюксел за новият транш от 29 милиарда,беше единствен без програма.И получихме това,което от ЕС ни бяха отредили,а не това,което искаме.ББ и гък не е казал,нито ги е уредил тези средства.За разлика от съседните страни,които получиха 2,5 пъти повече от нас.Когато говориш за програми,трябва да знаеш,че ББ не работи по програма,а каквото му хрумне днес.

263

Див Петел

преди 3 години

Славуца е мутра и не става от него и *** за зеле.

262

Българин

преди 3 години

Ми ок гласувай си пак за мутрата,дето се хвали, че прочел една книга (винету) през целия си живот и после се чуди що ни викат кендзефа на европа

261

Пич

преди 3 години

"Хах боко яко е страх от Слави.. цели десет трола е мобилизирал да спамят чалгар постоянно и да внушават, че е мутра, но е велик"В смисъл, според теб не е "чалгар" и не е "мутра"? Ти да не си спал в последните 20-тина години? Или си глуупав? Всъщност за "мутра" може да се спори, по-скоро е wannabe мутра, играеше го като шут на мутрите, паалячо, който ги забавляваше. После им лъскаше имиджа в предаването си. Стигна до там да обяснява колко свестен бил Поли Пантев и Жоро Илиев. Това е този.

260

Враца

преди 3 години

Цяла северозападна България ГЛАСУВАМЕ ЗА ТРИФОНОВ! ЗАЩОТО НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, НО ИМА ТАКЪВ НАРОД!

259

Анонимен

преди 3 години

Като гледам клоуна Зеленски в Украйна, тук застаряващ чалгар добре ще ни пасне.Да му препоръчам да вземе Васко Кръпката за министър на културата! А Годжи за говорител на правителството.Балетът от шоуто да го пуска за народна консумация, поне по празници.

258

До Българин

преди 3 години

Жалко. Нямам фейсбук. Овчо ми се види да си съставям мнение от "социални мрежи". Изявленията, медийните и политическите прояви на многообещаващата нова политическа сила на Славчо и глутницата му сценаристи обосновават само "how about no" реакция.

257

Анонимен

преди 3 години

Хах боко яко е страх от Слави.. цели десет трола е мобилизирал да спамят чалгар постоянно и да внушават, че е мутра, но е велик...

256

СЛАВИ

преди 3 години

С ТЕБЕ СМЕ-ПЛЕВЕН-ОСТАВИ ГИ ТИЯ *** КОНЕ ДЕТО ТЕ ПЛЮЯТ-ОБИЧАМЕ ТЕ

255

Анонимен

преди 3 години

Мъка,мъка,страшна герберунгелска мъка.Вой до небето,че вече няма да са на яслата и да цицат от бедния народ.Някой ще им обърка сметките.Е,никой не е вечен.

254

Анонимен

преди 3 години

До БългаринА има ли качени кои ще са шефовете им?

253

Коментар

преди 3 години

Откакто го махнаха от телевизията си поехме въздух!Нито ща да го виждам,нито ща да го чувам тоя!

252

Българин

преди 3 години

Дивотия е синът на баща ти дърт гробар

251

Българин

преди 3 години

Младите ги има всичките качени на страницата във фейсбук..

250

Българин

преди 3 години

До До БългаринАбе кои са, ПОСЛЕ ЩЕ ТИ КАЖАТ, ти само ги избери.ХАХАХАХАХХАХАХААА

249

До Българин

преди 3 години

Кои викате са младите и "високо образованите"?За съжаление не мога вече да се възползвам от съвета Ви къде да емигрирам. Ако го знаех навремето задължително бих го последвал.