207

Анонимен

преди 3 години

Случая с президенчето не е включен в статистиката?!

206

Анонимен

преди 3 години

Стъкмистиката вече е повече от явна. Автогол след автогол.

205

Анонимен

преди 3 години

даже и наистина да има толкова заразени, стана като лъжливото овчарче - никой не вярва на корумпираните власти, а това че толупите били загрижени за нас е направо смешка, като надуват така очевадно бройката стават още по-смешни

204

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

по цял ден ближеме задните масти на Другарете в Пекин и се опитваме да ги направим щастливи, но те все едно си знаят - Концлагери и Холокост!

203

Анонимен

преди 3 години

Ке се умира.

202

аз съм 167

преди 3 години

Това е хипербола.Аз пуша също, но имам реална представа как хора неспазващи лична хигиена сега скачат на мерките и дори не съм на 100% сигурен, че разбират как някой ще ги употреби за пореден път.Защото протеста не успя - макар и Борисов да не го афишира.ПРОТЕСТА НЕ УСПЯ И СЕГА ЩЕ ТЪРСЯТ ДРУГИ ФОРМИ НА ПРОТЕСТ.НЕ ИМ СЕ ВЪРЗВАЙТЕ! ПАЗЕТЕ СЕ-ХОРА!

201

доообре

преди 3 години

До до 212 ЗлеееееЗелееееее..................

200

до 212 Злеееее

преди 3 години

Защо да не може? Примерно 120 лаборатории с по 10 лаборанта и всеки лаборант прави по 10 теста.

199

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 215Ти със три маски ли си?

198

Конспираторската

преди 3 години

11,6% т.е. 2пъти по-малко от вчера! Но пък от утре всички ще ни задължат са дишаме през парцали на вън! Почвам да се питам дали не крият нещо, дали не се изхвърля нещо във въздуха? Не мога да си обясня логиката чистият въздух на вън как ще ни зарази, а мръсния и пълен с кашлици и кухавици в ресторанта не?

197

Анонимен

преди 3 години

Закон за ограничаване носенето на облекло Чл. 2. (1), Закон за здравето Чл. 63. (2)Заповедта на министъра минал под дъгата е в колизия с горните два закона. Хунтата не се съобразява със съществуващите закони.

196

Реалист

преди 3 години

От край време епидемия се спира с карантина и предпазни мярки, после дойдоха и ваксините. Сега ваксина все още няма, значи ни остава пак да се пазим и карантина.

195

доообре

преди 3 години

Няма как да са направени 11505 теста, понеже лабораториите нямат такъв капацитет, а и времево е невъзможно!

194

Анонимен

преди 3 години

До Златенагледам храниш българите, ти да не си от ония цветните?

193

до 170 :D

преди 3 години

Добре - не пушши - разбрах.Но другото е вярно... :D

192

Анонимен

преди 3 години

прости ***, в неделя каот бройката беше малка писахте само процента, сега като процента е малък пишем бройката. да ви пикая на "журналистиката"

191

Paradoxx

преди 3 години

Значи аз в парка трябва да съм с маска, докато бардаците в Срудентски се пръскат по шевовете? Къде е логиката. Освен да се симулира дейност, докато никой не смее на пипне мутробизнесите, друга не виждам. А, вие? Е, аз няма да играя!

190

Един мармот

преди 3 години

Трупове, трупове, чували с трупове, катафалки, хладилни камиони, детски площадки с трупове, крематориуми ...

189

Анонимен

преди 3 години

Абсолютен рекорд на направени тестове, иначе съотношението на заразените е без промяна - 11%. Спрямо вчера процентът е дори три пъти по-нисък.С елементарна пропаганда не можете да ни манипулирате. Няма да нося маска на открито! Заповедта е в противоречие с два съществуващи закона. Ако ми напишат акт ще го оспорвам. Всеки сам решава дали ще живее като куче с намордник поставен от властта.

188

Златена

преди 3 години

Нищо хубаво не можем да очакваме от безчовечните безмозъщните безсъвестни безотговорни българи които не спазват правилата и законите на нашата държава България и си правят каквото си искат и живота на останалите българи въобще не ги интересува . Заради безотговорните българи в България и тяхното дебелокожо безочие страдат невинните българи