18

Анонимен

преди 3 години

Вече чак стават смешни.Всяка идея като се преекспонира започва да дразни.Показаха своята социална позиция. Всички ги чухме и видяхме. Сега да спрат да се излагат.Ясно е че до март избори няма да има. Да събират сили и ярост и на изборите да отидат да гласуват за който решат.Друг вариант няма ако ще на площада агнета да започнат да пекат в знак на протест.Тъжно е човешкото микро разбиране за света и процесите в социума.

17

Анонимен

преди 3 години

Хора без работа

16

Анонимен

преди 3 години

Продължавам да се питам защо Мая Манолова иска да свали Борисов :D Къде ще го свали ми е най-интересно.На чужда спалня или в Бояна?По принцип не съм любопитна.Но..след като дъщеря и Ралица и зет и Мартин са експерти в 2 министерства на Кабинета Борисов-защо не ги накара да подадат оставка и да напуснат апетитните длъжности?Нали зет и разпределя фондове по европейски проекти?Защо не каже на дъщеря си и зет си да напуснат в знак на протест?Как така кабинета на Борисов храни децата и.. а тя куфеее?

15

Шопо

преди 3 години

Що спряха да ползват Стъки ,бе ??? Този интелигентен,млад мъж?!!!

14

Активист на БСП

преди 3 години

А другарят Бойчето почна ли работа или още е шофьор?

13

Анонимен

преди 3 години

Тези протести се превърнаха в сапунка - "дързост и красота 2" - режисьор - Р.Радев, продуцент В.Божков от БСП студиос вече и по кината!

12

Анонимен

преди 3 години

Какво като са 15 важно е посланието, а не колко хора са на улицата, туй че демокрацията подкрепя гьонсуратлъка не е грешка на протестантите. Протеста отдавна си свърши работата сега си протестират по инерция. Само не знам ако пак изберете Жипката дали няма ви се смее целия свят.

11

Бай Тошо

преди 3 години

Много издръжливи тия. 90 дена са на "работните си места". Зарааботват хората по някой лев и е редно да внасят и данъци и осигуровки.

10

Анонеимен

преди 3 години

Алооо...джурналятааа..престанете да ги снимате отстрани,че да изглеждат повече ами ги дайте отгоре да видят всички,че са една шепа "хора".

9

Анонимен

преди 3 години

До БауЛично познавам младо семейство, което отиде на почивка в Гърция с парите, дадени им да протестират. И не са единствени. Така че, платени протестъри наистина има, колкото и да им се вярва на някои

8

Анонимен

преди 3 години

Даже и журналистите ги домързя - направо копират статията от предния ден и само сменят цифрата в заглавието.

7

Не извратен тип

преди 3 години

За сега няма нужда от много хора,силите са премерени,битката на ГЕРБ и ЕНП е дадена,образувани са спящи клетки които могат да се активират всеки момент,изборите трудно ще се фалшифицират без някоя ковид измама,по скоро вървим към гражданска война

6

Хммм

преди 3 години

Айде стига се излагахте бе подлoги, какви протести ви гонят. Вие думата протест въобще знаете ли какво значи че сте сложили снимка на 15 човека от днес които очевидно и те не знаят за какво са там като ги гледам на снимката. По-точни думи са пародия и сатира. Подобни смешки не заслужават въобще да бъдат отразявани, днес пред енергото имаше повече хора събрани сигурно и те са протестирали. Защо не се концентирате над останалите ви важни новини на Ковид и ало измамниците, там сте по-оборотни.

5

Анонимен

преди 3 години

Медийно фейк-хибридни събитие

4

Анонимен

преди 3 години

До БауНа тебе как не ти писна да си последен по всичко във целия свят, явно добре ти плащат от НПО-тата

3

Бау

преди 3 години

как пък не им писна ... Явно парите са добри.

2

Активист на БСП

преди 3 години

Съд, затвор, конфискация !!!

1

Анонимен

преди 3 години

Бая народ....Около милион