170

Анонимен

преди 3 години

Не харесвам Стефан Цанев, но този път действително е прав. България има нужда от ляво европейска ориентирана партия която да е способна да обедини разпръснатият електорат, а защо не да откъсне такъв от твърдият гербаджийски електорат. За целта трябват напълно нови лица, необременени от политиката на прехода.

169

ШМАТКА

преди 3 години

" Когато от сцената си отидат героите на нея излизат палячовците (като този и други като него от новото ни време) ! Хенрих Хайне

168

Тонката

преди 3 години

Оставка мутри сикаджийски!

167

веднага

преди 3 години

Отстранете тримата *** от Платеното трио на Черепа от протеста за да не го провалят.

166

Нагорни Карабах

преди 3 години

С вазе сме арменци!Мека се вее арменското знаме над хълмовете. А нагорни Карабах.

165

Анонимен

преди 3 години

И тоя е интелектуалец като Вежди.На 4 по 100 със салата.

164

До 180

преди 3 години

Ако не бяха ,такива като мен ти нямаше да можеш да си пишеш простотиите тук.Но нямаш толкова гънки да схванеш,какво ти говоря.

163

Анонимен

преди 3 години

Това селско чедо се пише сега интелектуалец, въпреки, чв тяхната къща също така била обкръжена. Първа генерация от цървула към обувката и изведнъж интелектуалец с обувки, но интелигентен не е! Преди 89 г. беше първа цигулка на БКП а сега недоволен! Интересно какво ще ломоти като се смени сега властта! И тъй текезесарските интелектуалци философират за простотия и простащина! До къде стигна България! Бог да пази!

162

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 176Според написаното от теб, ти си нормален, така ли ? :))) По скоро ми напомняш на див сел янин, току що пристигнал в големия град.... хахаха :))

161

Анонимен

преди 3 години

Еми прав е

160

Saki

преди 3 години

Ботев е бил интелектуалец ,но е подкрепил Левски,който не е бил.

159

Анонимен

преди 3 години

Алоо,въстанниците, след 200дни има избори. Стига сте крякали да файтона *** ло ум ници по площадите и да пречите на нормалните хора. Ако сте толкова "способни и умни" според вас ,направете си партия с водачи програма и начин на изпълнение на същата.После убедете хората да гласуват за вас и управлявайте.Ама май не сте ЧАК толкова "умни".

158

1

преди 3 години

До ПроСоТоАбе хлапак, "беше" се използва, когато си бил свидетел на събитията. Когато си чел от другите ***, че е "бил" не се правиш на знаещ. За щастие, Ст. Цанев няма нужда да доказва на никого какъв достоен човек е, само защото ти си решил за пореден път да оцапаш пейзажа с присъствието си.

157

Итеуектауец

преди 3 години

Недялко Ем. Цанев защо не стои при жена си, а ходи наляво и надясно да дрънка глупости? Ако за итеуектуауците е ок да живеят в държавата на Шиши, най-бедната и най-корумпираната, значи нещо не е наред с тях и явно можем и без тях. Как се кичат със златни пера, а са дебелокожи и не чувствителни за огнетеното общество?

156

ЦанъфЦацатаЦачевеска

преди 3 години

Цената на само оценявания до надценяване Цанеу Стеуан стои ценово без ДДС по разценката на Цачеуа като цена за един пробит талер. (талерът е стара чешка пара която е дала корена на долара).Един пробит Талер е монетата с която се е плащало на шутовете в Пражкия замък за задоволяване на Краля със срамни мъжки танци, сношения и игрички които не са могли тогава да запишат в интернета, майна

155

Анонимен

преди 3 години

Нормално е интелектуалците да се чувстват ментално и морално близки до Спящото Кюлче. Зер он е виден интелектуалец...

154

Анонимен

преди 3 години

Наистина, точно си се разположил хубаво, удобно и си папкаш...И някакви крещят отвън Оставка. Ами прав е човекът, дразнещо си е!

153

Анонимен

преди 3 години

До FinТе са в топ 5 на страните с най висок жизнен стандарт, ти ще ми говориш че правили грешка :)))) Това че климата там е суров, както и имат бели нощи, тоест не знаят кога е ден или нощ (Insomnia) не значи че са най бедните като нас в ЕС :)))

152

ПроСоТо

преди 3 години

странното е и друго:-Тая персона,която беше една от ПРИДВОРНИТЕ списвачи на "комунизъма",сега яко плюе с/у бесепарите,които уж били "ония същите кооому/няги",на които посвети в служене почти целия си живот....пустите пет века!...Какво са направили с душата на българина?

151

Анонимен

преди 3 години

Пази си Стечоочите, очите от Конюктивита, да ти се очен нерв незаклее и душен нерв да потегли за къде глазни стурни твои анатомични че че има да се звериш невиждаш, нечуващ и плямпотиш. и немои с пръти око да затъркваш и в уши кал да търсиш че р'ъците ще ти загният и нема да моиш през ниш да лъжеш, менти и словото да мърльотиш.За Антин Първия - ЛЪЖЕШ, за Демокрацията също защото си на Тато испуха олизватил