121

Гълъбе, гълъбе!

преди 3 години

"За мен по-важно е кой е подслушвал министър-председателя на България"Е а де! А де! Кой? Кой е подслушвал министър-председателя на България?Кой е правил снимки в спалнята му? Дали с дрон или без дрон, не е важно!И в този ред на мисли, аз очаквам сега от Гешев, като истински стожер на законността в България да прати ония качулатите с бели надписи на гърбовете, с автомати и белезници да почнат да арестуват заподозрените.Вместо това, изненада!!! Реакция - НУЛА!

120

До 113

преди 3 години

Заслужава само мечове, без Стара планина. Защото " снимките" са аранжирани от човек на НСО. Затова и шефът им изгърмя, щото е руски бушон. А вече и Премиерът, и гл. Прокурор НЕ се пазят от НСО. Там са Руски гардове, които пазят Единствено Резидента. Факт.

119

Анонимен

преди 3 години

Антоний Гълъбов много дипломатично се е изразилпротестите са инфантилизъмт.е.са малоумие,някои медии казват различни от истината нещаотносно бройката на въстанницитет/е/лъжат!Не само ЛЪЖАТ а грозно МАНИПУЛИРАТ и ДА не казват бройката на въстанницитеа винаги досега това е било при протести първа новина КОЛКО ПРОТЕСТИРАТ!Тоя път се видя колко много медии са КОМУНИСТИЧЕСКИ и как държавната телевизия и двете нациоанлни НЕ СА ИЗКЛЮЧЕНИЕ!Например Аделина Радева от Нова сега пак в БНТ,ужасна!!

118

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя Радев бе. Плевньо като ви се навеждаше добре ви беше а. Радев си казва мнението, както и мнението на повечето българи. Първанов на би да не е плюл по кабинета? Такива сте си крадци и мошеници, ама се обиждате, като ви го казват в очите.

117

Анонимен

преди 3 години

Антониййй,знаеш ли колко си жалък?

116

Анонимен

преди 3 години

Борисов и да иска... няма кой да му позволи да подаде оставка..И Европа ще му търси сметка за подписаните споразумения и избирателите на ГЕРБ, че ги предава по този начин. Оставка няма да има.... 1000 %

115

Анонимен

преди 3 години

До Пак по опорката?Слънцето гасне. Светлината му е под 20% и намалява. Поклонниците му треперят и мрачни мисли ги обземат.

114

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този бедуин на снимката? И такива ли са дошли в София.

113

Майна

преди 3 години

Въобще не си въобразявайте, че службите в Европа не знаят КОЙ стои зад Радев и Божков!!!! Втора Украйна - Не на нас тия!!!

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Умни, това на снимките защо не го разследва г-н Главестия Пррокуррорр? Защо Бочко мълчи като партизанин на разпит? Защо по-важно се оказа кой е направил снимките, отколкото какво е това на тях!Много хора предполагат, че това е дневното постъпление, което още не е прибрал на сигурно място. А тая/тая, който е имал смелостта да направи и публикува тези снимки зслужава "Стара Планина I ст. с мечове!

111

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Земята на Бойко Борисовотново е робска земяотново размирните песнипротеста отворен запяОтново вървят демократиза всеки протестиращ набитти показалците клатяти гонят турецки гамбит

110

Анонимен

преди 3 години

Калеко-Алеко,ти Гълъбов ли си?Ако не си говори лошо за теб,защото той е на служба полза роду(крадеца)тогава сигурно имаш приложена лоботомия,при която онова вещество наречено Мозък се е превърнало в каша!

109

О хо хо до 88

преди 3 години

КОГАТО НЕ МОЖЕШ ДА КОМЕНТИРАШ ПО СЪЩЕСТВО - ЗАПОЧВАШ ДА ПИШЕШ ЗА ГЛ.у.П.о.сти.

108

Анонимен

преди 3 години

Гълъбе, не се притеснявай. Има една институция, която няма да спре да работи, а скоро ще бъде и претоварена - централния софийски курник.

107

До сата-нато

преди 3 години

Затова Борисов ще спечели отново ! Защото противниците му не дадоха нито една конструктивна идея,аналитичен аргумент,факт,ефект.Не облякоха протеста си с лица и план! Едно и също голословно плямпане и нищо насреща.Също както теб !Така управление не се сваля ! Обществото иска да види алтернативите! Само с критики,подигравки и отхвърляне -не става! А и като гледам АМ Тракия, КПП за Гърция,МОЛ-овете,ресторантите,черноморието,жилищата на хората,хипермаркетите-народа хич не изглежда недоволен.

106

смях

преди 3 години

Най-забавното е като почнеш да пикаeш срещу вятъра. Винаги ставаш тоалетна.

105

Кристина Петрова Дгр

преди 3 години

Обвявам примоция за моите клиенти от Неохим и колегите на мъжа ми Гъзаки Хасково.Един час на цената на половин:)Очаквам Ви и вашите желания

104

Пак по опорката?

преди 3 години

Антоний Гълъбов точно се придържа към гербаджийските опорни точки:1. "България не може без гербаджийското правителство" т.е. те са единствени и незаменими. Но вече три мандата сме най-бедната и корумпирана държава в ЕС. 2. "Хората на митингите намаляват" - но одобрението за протестите не намалява, а подкрепата на ГЕРБ върви надолу.Какво да се прави, "хляб наш насущний".

103

Анонимен

преди 3 години

Истината е че ЕвроПарламентът си мислеха че БГ Народът е про-ст и е доволен от Борисов който го краде всяка секунда-Та Брюксел не познава България!-бяха в УЖАС че Председателството ще е в София! Питаха -има ли Дтески Градини там? ЗА ТЯХ българите са някакви хорица ходещи да берат ягоди и грозде-да гледат крави и да копаят тор и да мият чинии-И в един момент Брюксел вида че там явно в България живеят Интелигентни Хора които са против Статуквото! И лошото че е ВСИЧКИ ЕВРОГРАЖДАНИ ВИЖДАТ ПРОТЕСТИТЕ

102

12

преди 3 години

Радев направи големи вреди на българите.