74

Анонимен

преди 3 години

Злобните гербаджии ревът в един глас срещу единствената институция, която не е в тлъстите им ръчички. Това ако не е диктатура здраве му кажи.

73

ВЕЖДИ

преди 3 години

Наистина ли си толкова наивен, а ? Този д опотопен плъ х ще ни завлече в блатото без да му мигне окото. Защо ??? Защото е зависим, задлъжнял и нагазил яко в л айната. За него няма връщане назад вече. А дори и да имаше - трябват гънки в сивото вещество, но явно шапката си е казала своето. Не съм ли прав!!! Да се изсулва от тук и да не му чувам името вече на този НЕпрезидент и НЕчовек, а под лога.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2020/09/09/rashidov-kym-radev-kyde-biahte-vie-kato-prezident-v-nachaloto-na-pandemiiata.462331,3

72

Поручик Ржевски

преди 3 години

Тоя защо си мисли, че ако Радев се скрие и си посипе главата с пепел, хората от протестите ще се приберат. На тези протести има и много противници на Радев.Този господин просто отклонява въпроса.А въпроса е - защо двете мутри Бойко и Иван си позволяват да изграждат откровена диктатура в България.

71

Анонимен

преди 3 години

Турчин, мултaк, човек на мафията, какви очи имаш да говориш? Айде на екскурзия към Анадола!

70

Анонимен

преди 3 години

До ВеждьоПрезидентът си беше и е на мястото си. Но тикъде беше, вежди. Този въпрос задай първо на себе си.

69

иванчо

преди 3 години

На кого е президент този *** зелен чорап,който иска да върне мафията на власт.Действай Гешев.

68

Ф.С.В.

преди 3 години

До 2222АМИ В ТВОЯТА ПРАЗНА КРАТУ-НА ОСВЕН ВИНЕТУ -ДРУГО НЯМА!!

67

2222

преди 3 години

До Ф.С.В.Ние сме имали президент, не знаех !!!

66

Ф.С.В.

преди 3 години

Нека да напада Пезидента- ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НИКОЙ НЕ ГО СЛУША И НЕ МУ ВЯРВА- ПОНЕ ТАКА ЩЕ ЗНАЕМ КОИ СА КАНДИДАТИТЕ ЗА НОВИТЕ ЗАТВОРИ!! ПОНЕ 10 ЗАТВОРА ЩЕ НАПЪЛНИМ С ТЯХ !! ТЕ В МОМЕНТА САМИ СЕ "ОТСТРЕЛВАТ" ЗАЩОТО ПОСЛЕ КОГАТО ОТ ГЕРБ НЕ ОСТАНЕ НИЩО- ЩЕ ОБЯСНЯВАТ ЧЕ СА БИЛИ ПРОТИВ ГЕРБ И БОРИСОВ!!

65

Анонимен

преди 3 години

Айдеи тоя седна връз Радевия.

64

Анонимен

преди 3 години

Най-жалкия президент в историята ни....Фааатмак, какво да го првиш...толкова си могат.

63

Анонимен

преди 3 години

На ПЛАНДЕМИЯТА

62

Анонимен

преди 3 години

РАШИД АГА, ПО Е РЕДНО ДА ПОПИТАШ ТВОЯ ПРЕЗЕДИНТ ЕРДОГАН, СЪЩИЯ И ПРИЯТЕЛ НА ТВОЯ БОС БОКО, ЗАЩО ЕДИН МИЛИОН ТУРЦИ СА В ЗАТВОРА СЛЕД ОНЯ СМЕШЕН ПРЕВРАТ...ИЛИ ПИТАЙ КАКВО СТАВА С ЧЕКМЕДЖАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ПОСЛЕ ДА ВИДИШ КАК ЩЕ СИ МИНИСТЪР...

61

.

преди 3 години

Мутрорашидова, Илия Павлов помниш ли и целувките му и бутилките му уиски и Кръстника Карамански и Любомир Левчев и Георги Джагаров.....мръсен доносник, клепар и лъжец!

60

Добруджанец

преди 3 години

Борисов има изключителната далновидност за външна политика и в добри отношения с Турция ,която регионална и световна сила!Да! България върви напред и нагоре!Бавно ,но славно!

59

Анонимен

преди 3 години

Герберитевсички са авери с мутри този например е бил на Илия Павлов.

58

Анонимен

преди 3 години

Рашидов от позицията на силата, като част от управляващата мафия, с подкрепата на цялата мафиотска власт и с личното уверение на Цацаров, че "лично ще се погрижи", иска да смачка едно от лицата на гражданското общество. Това е знак към хилядите надигащи глас, какво ще им се случи. Знак, че мафията е готова на всичко за да запази своята власт.И ние сме готови. Защото се борим за живота си, за свободата си, за родината си. БОЕЦ ще подкрепим Минеков, защото това е общата ни битка на гражданите срещу мафията! И в тази битка неутрални не може да има!

57

Анонимен

преди 3 години

Дъртия май е поизтрезнял и е разбрал чак сега за вируса.

56

Веждьо

преди 3 години

*** в началото бяха повечко.Сега почти нема ,тук таме некой гламав който ме е разбрал ,че всичко е фалш.Та не разбрах за каква пандемия дрънкаш.Това вие сте най голямата пандемия за тоя народ, лепкави, гадни, слузести твари.

55

Анонимен

преди 3 години

Радев беше на Шипка по случай трети март, а Борисов ефенди беше при Ердоган да му се кланя, турчино.