54

Анонимен

преди 3 години

Тоя накъде е на хранилка, народа винаги се е измъквал от всякакво робство и от робството на гробаджиите ще се измъкне, ясно че няма да освободите робите само за един ден .Часовника цъка, спите ли спокойно или сънувате бесилки на които сте окачени и се веете като прани ***.

53

Тим

преди 3 години

Ние знаем кой е Радев, ама ти какъв си, да му даваш оценки? Айде марш при големия *** под магнолиите!

52

Анонимен

преди 3 години

Има сблъсък на народа с мутрите и мафията. За какви институции става дума, когато има диктатура, овладяла всички власти. Единствено президента не позволи да яхнат президентството - избора му беше ясне, или да го подчинят или да застане на страната на народа. Той избра второто. Какво от това не му е ясно на т. нар. "политолог"?

51

1

преди 3 години

До Чебурашка,има1 има и тя е любимата ти тиква.

50

Чебурашка

преди 3 години

До 1...... обаче слезе сред народа,а твоят..... Слезе сред своите шпицкоманди платени с парите на Черепа за да ги насъска да пролеят кръв на български полицаи. Няма по голям подлец и интригант от фигуранта!

49

Анонимен

преди 3 години

Радев, дай оставка и смажи всички на изборите! И без нова няма за кой да гласуваме

48

Анонимен

преди 3 години

Това не е въстание, рекетьорски мутро опит за вземане властта.Нагли и агресивни провокатори от някакъв извратен мутро-комунистически подвид.

47

Активист на БСП

преди 3 години

И Априлското въстание не успя,но дойде Русия и ни освободи!!! И сега ще е така...

46

Чебурашка

преди 3 години

До 1. Радев.. бъргопшн и мъж... Какъв мъж и българин е тоя лигав *** бе приятелю? Радев е същество с посредствен интелект, тежък морален дефицит и силни руски зависимости. Злобен, заядлив и отмъстителен човечец с неадекватна самооценка за значимостта си в българският обществено-политически живот. Вреден и опасен за България и българите.

45

Анонимен

преди 3 години

Тоя коя фондация го храни?

44

Анонимен

преди 3 години

Щом и въстание може да оглави и да го следват милиони хора значи има нещо много сбъркано в институциите и управлението. А ти кой беше всъщност откъде ти плащат да плюеш срещу президента на една суверенна държава Върховен суверен е народа, Радев е със върховния суверен. Не са нужни платени политолози, а оставки и то незабавно.

43

Анонимен

преди 3 години

И тоя е от отбора на добре охранените - поне 150 - 160 кила!

42

1

преди 3 години

До Чебурашка,а защо си мислиш,че тиквата не е с криминално досие.

41

Българин

преди 3 години

Колко ги платиха Минчев за изказването.Осигуриха ти пенсионирането.Герб масово купува всичко възможно,което да им осигури комфорт.Ясно къде отиват сега торбите от спалнята на Борисов.

40

1

преди 3 години

До Майна до 36,мигаше,обаче слезе сред народа,а твоята тиква,от страх се скри,в миша дупка,защо не слезе сред народа,за да опита,народната любов към него.

39

Чебурашка

преди 3 години

До ИстинатаТо се видя, че истинските мутри са шпицкомандите на Радев. От 35 арестувани, 30 са с криминални досиета.

38

1

преди 3 години

До Чебурашка,Нищо подобно,Г- Президента ,още веднъж,показа,че е българин и мъж,и слезе без никакъв страх,сред протестиращите,чебурашке,твоя премиер,се скри в миша дупка,нали,много се хвалеше,че народа го обича и уважава,а той е страхливец,и заповяда на цялата полиция на България,да дойде в София,за да го спасят от народната любов.

37

Истината

преди 3 години

Въстание срещу мутрите за съжаление няма. Президентът реално няма власт да махне мутрите от властта или както този политолог на мутрите се изразява, да махне мутрите от институциите. Президентът само може публично да даде оценка, за която не би трябвало да бъде подлаган на репресии, както го заплашват мутрите.

36

Анонимен

преди 3 години

*** ! Бивш ибрик4ия на костов.

35

Народен човек

преди 3 години

Какви " институции" бълнува тоя охранен ***- и хрантутник на властта?? Парламент- свърталище на безделници / както ги нарече Боко Простака!!/ " Министерски съвет"- свърталище на окорумпирани " политици" и министри с ръбести глави,неграмотни и некомпетентни!! МВР - озверели полицаи от кол и въже,докарани от цяла България,пръскащи лютиви спрейове!! Това ли са " институциите" на тулупа Огнян Минчев?? Ха ха ха!!