40

Запозната

преди 3 години

Ако не беше г-н Борисов и ГЕРБ още щяхте да пълзите в калните улици и да си чоплите *** по пейките.Един ден онва там ще му целувате. Даде ви работа,пенсии,вируса намаля. Кво искате от него. Цялата държавна администрация сме зад него. Тея против него метлата,шута и на вън.

39

Бау

преди 3 години

Нищо подобно! Дори не е нжуно целият караул! Обесете началника на караула и от караула ще остане само стойката за пълнене на оръжието.Ще се разбягат за норматив!

38

Анонимен

преди 3 години

Какъв караул ще сменяш ,като Фигуранта иска еднолична власт...?Импийчмънт и едва ,тогава сменяйте ,когото си искате.

37

Кой ще ви замени?

преди 3 години

Кърлеж не се сменя - кърлеж се премахва и се запалва.

36

до 21 Шефа

преди 3 години

Трици идва въстание! Идват поредица от Въртене на Номера за Спасяване! И нова пандемия ще измислят, и нов Субект ще появят, и 5-6 референдума ще ви спретнат, и поредица от компромати докато объркате посоките и цветовете, и забравите какво всъщност искате!? Накрая ще е написването на новата - Библия в която ще е посочено как Бок рестартира всичко създадено от него! Евангелие от Дончев, Евангелие от Гърневски, всички се подготвят за Големият Ден....!

35

ТОКУ ЩО

преди 3 години

Барни е много отмъстителен, вие си мислите шега работата. Хаха. Сега ще видите вие...

34

Анонимен

преди 3 години

До 30:Направо офце

33

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са партията на народа.Затова бият всички други 15 пъти на избори.А вие може да плюете колкото искате.Протеста не може да събере и 100 човека вече.Корупция казвате ...?!Ами хайде докажете я, документи ..?!От ЕС няма забележки към водената от ГЕРБ политика, не спират и еврофондовете.А вие си плюйте от зллоба ;)

32

TOKY ЩО

преди 3 години

Току що Барни Ръбъл се закани, че ще намери всеки един, който го е обиждал и ще му измисли трижди по-смешен прякор от неговия, след което ще започне да му се подиграва и да го сочи с пръст.Каза че има хората на списък - само трябвало да се качи в колата и да ги намери.

31

Анонимен

преди 3 години

Ще позволим ли ГЕРБ, ДПС, Бойко, Доган и Пеевски - Шиши да ни правят на маймуни..................това е въпроса????Всичко зависи от интелектуалните дадености на всеки българин с изключение на протестиращите.

30

Анонимен

преди 3 години

Долу крадцитеееееее!!!!!мултимилионери

29

Не разбирам

преди 3 години

Има 10 милионни градове където е рай а тук сме 5 милиона с един тон главатари и сме на лади седмици опели ..и *** от сорта

28

Анонимен

преди 3 години

"Томислав Дончев: Смяна на караула не би отговорила напълно на исканията на хората"За да отговори напълно на исканията на хората, трябва и Каскета да подаде оставка.

27

Анонимен

преди 3 години

Ахмед Доган-Сокола, бивш терорист има 70 % от ТЕЦ - Варна...............гарантирано от ГЕРБ!!!Българи, народ ли сме или ***???

26

Анонимен

преди 3 години

Така е, хората искат не само смяна на караула, а да видят стария зад решетките!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Дано има космоческо изгнание в новата конституция. Да на товарят РАДЬО на първата ракета към червената планета.

24

Оле майко

преди 3 години

Статията е написана неграмотно. Така ли се цитира ве? :D

23

Анонимен

преди 3 години

Ще позволим ли ГЕРБ, ДПС, Бойко, Доган и Пеевски - Шиши да ни правят на маймуни..................това е въпроса????

22

Анонимен

преди 3 години

Смянната не би отговорила напълно???Абе я се махайте бе, ОПГ ГРОБ. Вие изобщо не отговаряте на изискванията на хората!Какво ми философстваш тука, регионални директоре на Сорос, видяхме те, достатъчно време ви гледаме сеира и стана абсолютно ясно, че не ставате за нищо полезно.

21

Анонимен

преди 3 години

който е "пропуснал" да си внесе данъците и таксите в ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ също да не бъде закач искат протестърите