49

Анонимен

преди 3 години

До Диана много си проста!!

48

Турчина

преди 3 години

Няма как едни малки островчета да имат повече права в Средиземно море от колкото Турция, която има най-дългата брегова линия там! Все едно една малка фиданка да има по голяма сянка от 20 метров орех!

47

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ТАЯ СУГАНЮВА ГЛАВА ОСТАРЯВА И ИЗКУФЯВА И НАЙ МНОГО ДА НАПРАВИ НЯКОЯ ГЛУПОСТ ДА ЗАПАЛИ РЕГИОНА ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ

46

?

преди 3 години

Абе , само от Грузия ли произлизат такива шабшали? Сталин грузинец, този и той грузинец! Още някой

45

Диана

преди 3 години

Не знам какви са проблемите на турците, но че ние имаме проблеми с гърците за Македония по това няма две мнения. Може би можем да се обединим с турците в търсене на справедливостта! Не ми е ясно какви са му проблемите в Черно море, но съм сигурна, че нашата страна винаги е готова да "седне на масата" за справедливото решение на всички проблеми. Не виждам защо някои хора тук се ожесточават толкова към Ердоган - сякаш нш познаваме арогантността на гърците...

44

Osman Gazi

преди 3 години

Турция не даде да й вземат правото САЩ и Русия, та на фалиралите гърци ли?! Ей, фалирали африканци, защо надигате глас срещу империя, стъпила на три континента. Малко ли бой ядохте, че й сега не искате доброволно да отстъпите островите около брега ни. Средиземно и черно море отново ще са вътрешни морета. Мави ватан ще заработи. Прекалено много дълга брегова ивица имаме за да оставим евреи и гърци да я окупират.

43

OMG_Lucker

преди 3 години

Уоуоуоуо агресивна риторика от Ердоганя. Ми така е- да бяхме мислили, когато унищожавахме икономиката си и армията си. Сега ще треперим, ще разчитаме аспирациите на турчина да са в друга посока и ще се позоваваме на разни нефункциониращи организации от рода на ООН и НАТО, както и на теманетата на Боко към турчина.Гадовете са навсякъде, жадни да погълнат който е слаб. Надявам се Франция, Австрия и пр. да направят европейска армия, каквито предложения имаше, щото времената ще стават все по-тежки.

42

Анонимен

преди 3 години

Пуснете Турция в ЕС. Тази ще предяват претенции от времето кога почти стигнаха до Виена.

41

Тосун Бей

преди 3 години

Германия вдига ли самолета преди година летеше един Еврофайтър да не са станали два?

40

Анонимен

преди 3 години

Турция върви по пътя на Ирак. За съжаление ние ще сме първата нормална държава за имигрантите...

39

Анонимен

преди 3 години

"Ердоган да не му хрумне само и бившите си територии да върне, че за 2 дена е успял..тогава шкафчето на Боко ще ви се види бял кахър"Не само че не е в състояние да го направи, но опита ли се, малката му авантюра ще приключи катастрофално за турция.

38

1

преди 3 години

До Каба Таш а к,първо да си изпере,напиканите потури,след това,да ни учи,как се стреля с калашник.

37

1

преди 3 години

До Каба Таш а к,първо да си изпере,напиканите потури,след това,да ни учи,как се стреля с калашник.

36

Анонимен

преди 3 години

Бе то всеки ако реши да си върне територия от преди столетия ... ни Истанбул ще види Ердоган, ни Мала Азия.

35

Анонимен

преди 3 години

Със тези не можеш да се разбереш това войнствено племе турция

34

Каба Таш а к

преди 3 години

Абе Каракачанов да не би да е решил да го приключва ,че така се е нахъсил да учи българите да стрелят масово с калашници....

33

Млад и Красив

преди 3 години

Западна Европа е стара и немощна играчите вече са други.

32

1

преди 3 години

До Точка,само куче като теб,да не ходи да препикава гроба му,защото не знаеш,накъде му е главата,накъде му е резаната карабинка,за да не седнеш,върху нея,за да си починеш,след препикаването.

31

Козяк 16

преди 3 години

" .. и от Черно море!" Някой да го изтълкува? Значи и ние някак си попадаме в сферата на тези които трябва ".. да влезат в релси!". Десетилетия наред с Турция бяхме баш аркадаши, пикът беше (и е още) при Борисов. На свещенния 3 март той беше демонстративно при Ердоган. "Мархаба аркадаш!" Единствен Румен Радев, още като стана президент обърна внимание на дезолатното състояние на армията. Единствен той знаеше че няма приятелство и аркадашлък а всеки трябва да може да се защитава. А НАТО?

30

Анонимен

преди 3 години

Ердоган да не му хрумне само и бившите си територии да върне, че за 2 дена е успял..тогава шкафчето на Боко ще ви се види бял кахър