70

Чебурашка

преди 3 години

До АнонименИнфо за триотоБащата на Минеков е придворен скулптор на Тодор Живков. Издигнал му преживе паметника в Правец. Учи пластика в ГФР. През 2014 е от партията на Миглена Кунева, която обещава да го прави министър р на културата в правителството на ГЕРБ. Борисов отказва и от тогава Минеков мрази и него и партията му. Задно колело, успява да се скара с Божидар Димитров, Николай Овчаров, Вежди Рашидов и още десетки дейци на културата.

69

българин

преди 3 години

Ще устискаме до 2 септември! След това ще се решат нещата! Софиянци ще се върнат в София! Сега е време на отпуски! След като 240 сте търтея от кошера парламент почиват.Що да дремем всичките там?-:) Браво на тези които са там всеки ден! Идва промяната хора! Няма връщане на зад! До привържениците на д-р Борисов.Хора Събудете се вече! Нещата са други вече! Бившите комунисти и децата им ще си тръгнат от властта! Демокрацията в БГ Идва след 30 г по късно! Оставка!

68

Анонимен

преди 3 години

С всеки изминал ден показват какви нещастници са.Изчерпани неудачници в живота,на които все някой друг им е виновен.

67

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБОЙКО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ.

66

И истината им такава

преди 3 години

Осъдената Иванчева;Орлов мост ми е на път?Как ще и е на път,като пътяте блокиран?И с нейна кола,и с такси,и с автобус няма как да слиза доОрлов мост.Това е живо нарушение на условията по мярката занеотклонение.Всичко от протестърите се тълкува и върши както им еизгодно,без съблюдаване на морално-етични норми,ред и законност.Интересите на другите за тях са нищо,гледат те нагло и казват,че товаче ти пречат е в твой интерес,но ти си *** и не разбираш.Иванчеватрябва да бъде наказана.

65

Анонимен

преди 3 години

Сега политическото "трио" си почива по хотелите и чака да "отвори" парламента.Септември "триото" ще хвърли всички сили и пари за атака на парламента, но Баце пак ще ги финтира тънко.Чери Баба да отваря кесията и да плаща повече на протестърите, че нещо бройката им спада.

64

Варна морето вълните

преди 3 години

Tиз протести се изчерпаха. Никаква идея, никаква масовост. Никаква алтернатива. Само джабала и сеир, за да може Прокопиевци и бандюгите от Възраждане и Да, България да гепят кокала. Не че е цвете за мирисане, но Бочко поне ще построи магистралата. Писна ми да се моткам по 6 часа от Варна до София.

63

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаГЕРБ ТАКА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ ХАХАХАХА, НО ВЕЧЕ НЯМА...

62

Анонимен

преди 3 години

Някой в сайтчето доволно се заиграва да нахъса спорът: за /против - крадеца!

61

Истукан

преди 3 години

Тиквата да си подаде оставката и да спре да напада опонента си БСП.

60

Анонимен

преди 3 години

МУТРИ ВЪН, МУТРИ ВЪН, МУТРИ ВЪН!

59

Стрина Пена

преди 3 години

До АнонимникаНе ми трябва да ги познавам, те сами се представят кои са с действията си.

58

Анонимен

преди 3 години

Гласувах за Радев, защото мислех, че е читав!Съжалявам. Използват го зверски. А той никак не се усеща какво прави...Какво е направил до сега, за да бъдат изловени мутрите?Да е подал някой сигнал? Само пази паралиите на БКП-то. Ама Десито все пак е оправяна от социалист преди Радев...

57

izh

преди 3 години

До Стрина ПенаЧак толкова много заблудени няма. Ама то финикийците са виновни

56

Анонимен

преди 3 години

МЛАД СЪМ БОГАТ СЪМ ,НО И ПРОСТОВАТ СЪМ!!!

55

varg

преди 3 години

Коктейли М о л отов си требе

54

Сизги

преди 3 години

ДПС !!!

53

Стрина Пена

преди 3 години

Оф, аман от тези лентяи, пияници и измети по тия протести. 95% от присъстващите там са такива, а останалите 5% са заблудени.

52

Чебурашка

преди 3 години

До АнонименИнфо за триото :Арман Агоп Бабикян поискал 3 500 000 от Борисов през 2009 година да му прави избори. Баце му отказал и от тогава Арман мрази Борисов и ГЕРБ. Бабикян е собственик на сайтове за фалшиви новини. Член е на Управителния съвет на Клуб Отворено общество Варна а през 2012 г. получава награда за граждански принос, присъдена му за 20-годишнината на клуб Отворено общество Варна.

51

Анонимен

преди 3 години

Докога полицията няма да си върши работата?