68

5

преди 3 години

" Тумба лумба шикалка - няма сватба никаква !" Костентуция ! На ви я!

67

Ф.С.В.

преди 3 години

Мафията иска да махне последните пречки като Президента и Конституцията -за да Управлява Вечно ДЪРЖАВАТА СИ -ДОКАТО НЕ СТАНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И ГРАЖДАНИТЕ ОБЕСЯТ ВСИЧКИ ГЕРБЕРИСТИ И ПОЛИТИЦИ!! ТОВА Е ПРЕВРАТ В ПОЛЗА НА ХУНТАТА !!

66

Анонимен

преди 3 години

"Че той Дани си е от БСП.Борисов го беше взел под наем."А преди трансфера в БСП играеше в НДСВ

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Протестите не са по моя вкус, все пак съм израснал през 90-те....Но не бяха слаби, по скоро демократични, в началото някои батки се опитаха да използват насилие, на страната на протестиращите, но явно народа е узрял :)) Бойко това го плаши, народа да е узрял, да не се вързва на провокации.За 20 г. батки които се правиха на ербапи пред жени, това вече си е гербеджийска работа, не може всички да сме прости като тях :))

64

Анонимен

преди 3 години

Боко ще може да се снима с малки момченца в спалнята, не само как спи сам

63

Анонимен

преди 3 години

Който и да е писал това творение, а то май вече е ясно КОЙ, не може основен закон да се приема на коляно, за няколко дни, по приумица на няколко идио-та...

62

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе е така,Бойко се опитва да спаси държавата ,а не себе си,тези които разбраха какво всъщност се случва,се дръпнаха от протеста,тези които търсят лична изгода са на протеста.Ще има голямо клане на хора в България,ако Бойко евентуално падне от власт,бесилката не беше сложена случайно на площада.

61

Анонимен

преди 3 години

Къде мога да я прочета свободно?Силно се съмнявам в намеренията на тези хора.Ако зад тях стои Доган има някаква уловка.

60

Анонимен

преди 3 години

Повече от двойно е доверието на българите в президента Румен Радев в сравнение с доверието в премиера Бойко Борисов, показват данните от проучване на социологическата агенция "Галъп интърнешънъл"Тия също обърнаха плочата. Тцтцтц.

59

Анонимен

преди 3 години

Че той Дани си е от БСП.Борисов го беше взел под наем.

58

Анонимен

преди 3 години

До VРазбирам че има нужда от промени, но защо компреметираните герберасти ще ги правят ?Хората искат да се разкарат, понеже са олицетворение на корупция, те щели да пишат нова конституция, боже опази България :)

57

славянин

преди 3 години

Да бъде записано че славяните сме единствената нация в България и Декрет за земята и мира! Стига геноцид над славяните, сливане със славянска Русия! Само това ще спре революцията!

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Срете не го е забравил. На чората хората, също.

55

КОНСТИТУЦИЯ

преди 3 години

Чл. 1(1)Библията се заменя с Винету и се изучава от 1-ви до 8-ми клас.(2)След 8-ми клас се изучават теориите и успехите на ГЕРБ през първите 3 мандата.(3)При успешно завършен 12-ти клас и оценка не по-малка от 5.50, се подават документи за партийно членство в ПП ГЕРБ. и така нататък

54

Анонимен

преди 3 години

Тия дават ли си сметка, че това е основен закон на страната и така не можеНе си дават. За тях всичко е като баница - режеш и ядеш. На тоя порция, на оня порция... Обществени поръчки, постове, пари, Конституция - каквото каже Вожда, ония просто сядат, пишат и бият печатите.

53

Анонимен

преди 3 години

пуснете на ДанитУ фейсбука, моляпо-добре там да дращи отколкото по конституцията

52

Анонимен

преди 3 години

Бойко явно го чака нещо много кофти, след като падне от власт, за да се е запънал толкова. И телектората го усеща, включително герберския. Обзалагам се, че е един и двама ГЕРБ-функционери вече сондират къде се намират спасителните лодки...

51

Анонимен

преди 3 години

До АнализаторЗащото България никога не се е управлявала от ДС и волята на българите,а от няколко чужденци,които командват българите.Сега също чужденци свалят правителството,но то няма да е различно,просто ще влязат и други партии,за да не осъдят олигарсите им за престъпленията които са извършили.А Цецо,който дължи издигането си на Бойко и сега е уж "опозиция" , пак ще управлява както управляваше и преди,дори и ГЕРБ да не спечелят изборите.

50

Анонимен

преди 3 години

Първа точка: Който не е чел Винету или поне гледал филма, вън от всякаква държавна длъжност, ще има право да работи само в интелектуалните сфери!

49

Дърт комунист

преди 3 години

Ние от БСП ще настояваме да се възстанови чл.1 от Конституцията на НРБ,където БКП е единствената управляваща партия!