122

баце

преди 3 години

Анонимния в 99 и други до 136. Ти да не си някое ***. Човек не може да ти отговори нормално защото все се бъгва страницата. Не си платен писач или друго. Ходи да се заяждаш с хората на улицата като си толкова ербап.

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124на почивка ще да е с Деса. Сигурно са си купили къщичка якъде, я в гръцко я на някой остров около испанците

120

Анонимен

преди 3 години

Пъпчивият асперин,верен на батката който му заличи част от делата,днес като кученце прави това,което му кажат.Позор е такъв глистей да представлява българите в НС,затова ще бъде натикан в помийната яма на невежеството.

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116"Премиерът не се избира за да представлява, а за да управлява"Абе, вие да не сте оперирани и да са ви отстранени мозъците?Премиерът ви ПРЕДСТАВЛЯВА пред всяка институция в България защото ДЕЙСТВА ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.Да не говорим за това когато се среща с чуждестранни представители.Лелелелелеле. И тия тръгнали да плюят по Боко.

118

Анонимен

преди 3 години

Парламент? Това е клуб по финансови интереси! Който не го мързи сутрин отива да прочете пресата с кафенце там,да подремне,да обмени клюки,да си организира нови далаверки, да помогне с приемане на закон,който ще облагодетелства него или кръгът от спонсори.Народът се стопи до няма 6мил. благодарение на тези търтеи,но интересно защо те остават все същата бройка!? Редуциране на парламента до 120 хрантутници!

117

Анонимен

преди 3 години

ИХАААА......пропуснаха двойния надник за извънредно заседание....! Браво!

116

Анонимен

преди 3 години

С викане не става.Демокрация подарена не става.То не е демокрация това.В момента е нещо средно между феодализъм и частен социализъм.Е такъв измислен строй някакъв!Има има....погледни на запад....и измамите им са по-големи, и корупцията им е по-голяма....ооо забравих, там е облечена в закон за лобизма...че и им се плаща легално! Че и скандаите им са по-големи и по-граниозни!

115

гост

преди 3 години

докато БСП опозиционират, като махленски клюкарки от селската пейка така ще е. Докато Нинова ги председателства, така ще е.

114

Курнелия жалка...

преди 3 години

БСП искаше оставка от премиера, но получи червени домати и яйца пред парламента. Весело шоу. Нинова си вкара автогол, и това е последната и глупост засега... С *** начело на Бсп, комунистите винаги ще губят и ще бъдат за смях и подигравки. Не го ли разбрахте все още ?

113

До 111

преди 3 години

По-лошо няма как да се случи.

112

Бсп за смях...

преди 3 години

Най-добре е да целят *** с домати и яйца, защото тя е дебела мишена и няма как да я пропуснат...

111

попа

преди 3 години

цялата им работа на герп е такава - провал !

110

Анонимен

преди 3 години

Дори ГЕРБ да има малко мнозинство в следващия парламент, ще му е трудно да управлява сам, тогава може официално с ДПС, ще видим ама тоя страх, че не могат да броят бюлетините е голям

109

Анонимен

преди 3 години

Вожда пак се скри от народната любов.Само пачки раздава наляво и надясно,докато не остане нищо в хазната,за наказание на протестиращите и целия български народ.Тоя с добро няма да си тръгне.

108

Анонимен

преди 3 години

С викане не става.Демокрация подарена не става.То не е демокрация това.В момента е нещо средно между феодализъм и частен социализъм.Е такъв измислен строй някакъв!

107

Анонимен

преди 3 години

Абе къде е батко Радко?Отдавна не е плюл по правителстито.

106

Анонимен

преди 3 години

За тези които се чудят "кой ще дойде след Бойко".Положението е толкова зле, че по-трагично едва ли може да стане.ГЕРБ са същите комунисти, но пребоядисани.

105

Анонимен

преди 3 години

До 121Добре и ако пак печели Герб ко става? :)

104

До 111

преди 3 години

Избори, незаменими хора няма, ти кат падна Живков знаеше ли какво ще стане?

103

Анонимен

преди 3 години

До 117Аха търсите си нов овчар :)