13

До 12

преди 3 години

Не смятам, че в този момент е необходимо при положение, че изборите са след няколко месеца. Гласувай и така ще направиш своя избор.Това е демокрация. Всеки има право на мнение, но без да пречи на другия. И да, аз харесвам правителството в този му вид, а ти нямаш факти, които да подкрепят твоята теза, нали? Защо точно сега, а?

12

глад гони бсп

преди 3 години

тук там палатки и по някой лузър покрай тях , привечер крещящи безидейно - оставка , и представящи се за цяла България ! това ли е България която иска оставката на правителството бе , другарко импексова ? това ли са умните , красивите и невинните бе , другарко независима ? това ли са борещите се за промяна , в тях ли виждаш светлото бедеще бе , другарю фигурант ?

11

до 12

преди 3 години

Това правителство е излъчено според закона след като ГЕРБ спечели изборите направени от Радев и главния прокурор е назначен след като Радев разписа. След няколко месеца има избори както е по закон.

10

Протестиращ

преди 3 години

Днес ни казаха,че блокадите били,по поръчка на общината!Трябвало да измерят въздухът в центарът при липса на коли!Естественото наторяване,също било приоритет!За отговорник била определена Мая Манолова,заместник Бабикян!

9

Анонимен

преди 3 години

До: номер 7Аз искам ти да ми изложиш поне един факт, който да ме убеди, че това правителство и главният прокурор трябва да останат?Дотогава ще те смятам за комунист и мафиот или техен фен!

8

Сигурно

преди 3 години

е много гадно да си полицай на работа и да наблюдаваш, как шепа хора се забавляват печейки наденички, пиейки бира на сенчица под шатрите, а ти трябва да стоиш на крака и да се пържиш под слънцето гладен и жаден. Че и да ги позищ някой да не вземе да ги напердаши или повокира.

7

Анонимен

преди 3 години

Някой да е мяркал Канна тези дни ?

6

До 6

преди 3 години

А преди тези 10 г. какво беше? Кой управляваше? И освен вземането на горите и пiкаене по фонтаните какво друго?

5

Анонимен

преди 3 години

Искам някой от протестиращите 50,100 или 10 000 човека, да ми изложи с факти и доказателства, защо иска да сваля правителството. Защо иска служебен кабинет на Румен Радев? Докато това не се случи, ще ги смятам за група нехранимайковци и престъпници с неясни цели.

4

Анонимен

преди 3 години

"Очаква се тази вечер отново да има протестно шествие, което ТРЯБВА от "Дондуков" 2."Журналистите Ви днес са висота ...

3

Да

преди 3 години

минава през тях градският транспорт. За никой няма да е загуба.

2

Тези

преди 3 години

от полицията няма ли най-сетне да им сложат и на техните хора някоя шатра и да ги снабдят с някое барбекю и нещо за пийване. Хората изнемогват в тези жеги.

1

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне на 04.08.2020 г.!